Čistíme pleť s krémom Medik8

By Zuzulienka - 13.2.16

Medik8 je značka lekárskej kozmetiky sídliaca v Londýne a je populárna po celom svete. Produkuje kvalitné a vysokoúčinné výrobky. Už som vám na blogu pár produktov od nej predstavovala a dnes tu mám ďalší. Tentokrát som sa zamerala na čistiaci krém Medik8 CreamCleanse.



Čistenie pleti s krémom môže byť pre niekoho novinka, no vo svete kozmetiky to nie je nič prevratné. Viaceré značky ponúkajú vo svojich radoch produktov krémy na čistenie.
Cream Cleanse je jemný čistiaci krémový produkt určený hlavne pre suchú pokožku. Tú ja mám, preto som bola naozaj zvedavá.


Bežne som zvyknutá čistiť pleť nejakým gélom, mám z neho totiž pocit, že pokožku naozaj dokonale vyčistí. Nevýhodou pri géloch väčšnou je, že zanechávajú pocit napnutej pleti a preto musím vždy použiť nejaký hydratačný krém.

Tento čistiaci krém obsahuje kakaové maslo a pomarančový olej, ktoré sú ako stvorené na suchú pleť a zabezpečujú, aby sa pri čistení nevysušovala. Obsahuje aj kyselinu L-mandľovú, ktorá sa zas postará o to, aby ste pleť nemali suchú ani po vyčistení. Všetky tieto zložky spolu vykúzlili aj nádhernú jemnú vôňu, kde preráža pomaranč.



Ako ho teda použiť??? Úplne jednoducho! Naneste na prsty a rozotrite hrubú vrstvu po celej tvári a krku, teda všade kde máte makeup, alebo chcete pleť vyčistiť. Následne obrúskom, alebo ideálne vatovým tampónom jemne zotrite a zotierajte dovtedy, kým nebudete mať tampón čistý. Mne stačia na úplné dočistenie 4 tampóny. 

Pokožka po vyčistení zostane hladká, jemná, hydratovaná... a ja fakt necítim žiadne pnutie a nemusím použiť už ani hydratačný krém. Pokožka ani nezostane mastná, práve naopak, príde mi vyživená a keďže prípravok má aj protizápalový účinok, nemusíte sa ani obávať vzniku akné. Teda mne žiadne nespôsobil.

Ďalšie plus získava krém za to, že neobsahuje žiadne parabény, sulfáty a ani mydlo, ktoré by zbytočne vysušovalo pokožku.

Má 250ml a vraj vydrží až 80 aplikácií.
Ak teda máte suchú alebo citlivú pleť, nevyhovujú vám gély ani iné vody na čistenie, skúste to s týmto krémom.

Máte radi čistiace krémy?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. tak aj tento článok mi niečo priniesol, ja používam na odličovanie gél od Mary Kay a ten ma dosť vysušuje presne ako si povedala, že potom potrebujem naniesť hydratačný krém. Podľa toho ako si opísala tento odličovať, vyzerá fajn, kde sa dá zohnať? vzájomné sledovanie?

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moc děkuji za recenzi :) Teď budu mít retinol 6, tak jsem zvědavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento krém ma zaujal ale len do chvíle kým som si prečítala, že ho treba zotrieť tampónom. Najradšej sa totiž odličujem čistiacimi gelmi, ktoré umyjem vodou. je to rýchlejšie a zdá sa mi to aj dôkladnejšie..

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!