Nalíčiť a odlíčiť...

By Zuzulienka - 21.2.16

Je ráno... nechce sa nám... ale musíme. Opäť vstať a ísť do práce (školy, či vybaviť iné povinnosti). S ránom prichádzajú každodenné rituály: hygiena, raňajky, sprcha, líčenie... atď. Možno sa niektoré z vás nelíčia, neberiem vám to, no pre mňa je to takmer každodenný rituál aj teraz na materskej.


Líčim sa viac menej rovnako, a aj dnešné líčenie bude jednoduché a u mňa nič výnimočné. Akurát som v ňom použila zopár noviniek od značky Dermacol. Dermacol totiž stále niečím prekvapuje a dnes by som vám rada predstavila 3 novinky.


Makeup Dermacol Wake&Makeup
Makeup je môj každodenný prostriedok nie preto, aby som zakryla nejaké nedostatky, ale aby moja bledá pleť získala aspoň trochu farby a zamaskovala som drobné stopy únavy, ktoré ma už ako mamu sprevádzajú každý deň.
Wake&Makeup od Dermacolu je makeup ako stvorený na to, aby odstránil akékoľvek známky únavy a pleti dodal farbu, jas a život.
Má krémovú konzistenciu, no ľahko sa rozotiera, pleť vyhladí a naozaj akoby rozjasní, osvieži a skrášli ju. Má takú strednú kryciu schopnosť, dlhú výdrž a čo oceňujem je, že pleť hydratuje počas 24 hodín. Je vhodný pre všetky typy pleti, mojej citlivke veľmi sadol, nerobí jej žiadnu neplechu a necítim sa s ním ako v maske. Naozaj pôsobí veľmi prirodzene a navyše je vodeodolný, čo oceníte napr vo vlhkom či daždivom počasí. 



Riasenka Dermacol Magnum
Zvýrazniť oči je druhý krok k tomu, aby ste zabudli na únavu a cítili sa trochu viac ako žena :)
A na to nám slúži riasenka (špirála, maskara, nazvite si ju ako chcete). Dokáže očiam dodať neodolateľný pohľad, predĺžiť a zväčšiť objem mihalníc. 
Riasenka Dermacol Magnum je riasenka pre maximálny objem mihalníc. Má klasický štetček, s ktorým sa ľahko pracuje. Prvá vrstva vám riasy jemne zvýrazní a každú jednu obalí zvlášť do temnej čiernej. Až s druhou vrstvou dostanú riasy objem, no nie je to nič ohurujúce. Skôr sa chvíľami zdá, že riasy skôr predĺži ako zahustí. Celkovo ma táto riasenka veľmi neoslovila, no na bežné denné líčenie stačí.



Použila som ešte:
Ceruzku Dermacol Micro Black
Penové očné tiene Dermacol Moon Touch
Púder Dermacol s čipkovým dizajnom
Balzam na pery Dermacol baby Lips

Celkové líčenie vyzeralo takto...



A príde večer. Sme unavené, nič sa nám nechce a už vôbec nie odličovať sa. Veď to je také otravné... Ale treba sa premôcť, pleť potrebuje v noci regeneráciu a uvidíte, že sa vám odvďačí.

Skúste to s:

Dermacol Elixir čistiaca micelárna voda
Ak sa ráno nalíčite, tak večer to musí ísť z tváre preč. Je to otravné, ale pleť si v noci naozaj zaslúži oddych. Ja som dlho bola verná odličovacím mliekam, no najnovšie sa odličujem s čistiacou micelárnou vodou Dermacol. Táto micelárna voda je naozaj skvelá. Pleť s ňou jemne odlíčite a vyčistíte. Nemusíte vynakladať žiadnu extrémnu námahu a drhnúť oči, aby ste z nich dostali tú riasenku. Makeup, dokonca aj vodeodolný, ide s ňou naozaj hravo a ľahučko dole. Pleť zostáva po vyčistení tonizovaná, hladká a vláčna.
Obsahuje aj kyselinu hyalurónovú, ktorá pleť vypína, spevňuje a hydratuje.
Micelárku je dobré používať aj ráno na prečistenie a osvieženie pleti do nového dňa.



Tak a teraz už dobrú noc!

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Krásné líčení, dělá ti moc krásnou pleť. Mě make-upy od dermacolu prostě nesedí, dělají mi šílenou masku, dávám přednost jiným značkám.
    Zvu tě na můj blog
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2016/02/nocni-pletova-maska-ze-sephory.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Velmi pekne liceni. :-) ten makeup bych rada vyzkousela. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. make up vvyzera super mna by zaujimalo ci moc neoxiduje lebo niektore od dermacolu mi viac oxidovali ako by sa patrilo dakujem
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujal ma make-up - nevedela som, že je vodeodolný. Niekedy z práce bežím rovno do fitka a makeup mi steká, takže vyzerám hrozne. Toto by mohla byť skvelá alternatíva...

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som dlho používala make-up od Dermacol- Caviar Long Stay a bol perfektný, bolo to sklenené balenie aj s korektorom a zrkadielkom .. :-)možno sa k nemu aj vrátim...chcela som vyskúšať niečo iné...

    kristinprettiness.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som dlho používala make-up od Dermacol- Caviar Long Stay a bol perfektný, bolo to sklenené balenie aj s korektorom a zrkadielkom .. :-)možno sa k nemu aj vrátim...chcela som vyskúšať niečo iné...

    kristinprettiness.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc krásné líčení a fotky. Sluší ti to!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!