Privítajte jar s farbami na nechtoch

By Zuzulienka - 27.2.16

So zmenou ročných období veľa z nás mení šatník, kozmetiku, účesy... Hlavne prechod zo zimy do jari láka konečne odhodiť všetko šedé, tmavé, bezfarebné a nahradiť to žiarivými farbami. A tak je to aj s manikúrou. Konečne môžete schovať do kúta tmavé hnedé, vínové, modré, šedé, či iné laky v tmavých odtieňoch. A doplňte si zásoby o nejaké tie nové, hýriace farbami, životom, či rôznymi efektami.




Pink
Makeup Revolution Nail Polish
odtieň: Who get the look

Svieža ružová, tak to je tá pravá farba, ako stvorená na privítanie jari. Túto farbu mám veľmi rada, a keď som uvidela tento lak naživo, hneď ma nadchol. Farba je naozaj krásne sýto ružová už v samotnej 12ml hranatej fľaštičke. Tak akáw už len môže byť priamo na nechtoch? Poviem vám, že krásna.

Lak má široký štetček, konzistencia je trocha hutnejšia, preto treba dávať pozor, aby ste nenabrali zbytočne veľa laku, radšej vždy jednu stranu štetčeka otrite a až potom naneste. Stačí jedna vrstva, krásne kryje. Čo je na ňom trošku nepohodlné, je schnutie. Mám rada laky, čo uschnú do minúty, no tento je úplne suchý až tak po 10 minútach.

Na nechtoch vyzerá naozaj krásne.

Výdrž ma milo prekvapila. Ak ma sledujete dlhšie viete, že žiadny lak mi nevydrží nepoškodený viac ako 2 dni. Tento prvý deň drží ako pribitý a to s ním aj robím rôzne domáce práce a stále máčam ruky. Druhý deň už vidno jemné narušenia na končekoch, no stále vyzerá v poriadku. A až tretím dňom už ho treba opraviť, prípadne odlakovať a nalakovať znova.




Orange
Dermacol Carnival Collection
odtieň: Orange Sparkle č. 2928

So sériou mini lakov prekvapil Dermacol už niekoľkokrát. Najprv to boli neónky, neskôr laky s efektami a teraz najnovšie sú to tiež laky s efektami ale pod názvom Carnival Collection.

Laky sú naozaj maličké, oproti tým bežným majú len 5ml. Každý je ozvláštnený nejakým špeciálnym efektom. Tento pod názvom Orange Sparkle č. 2928 má trblietavú a žiarivú oranžovú farbu s drobnými glitrami. Niekomu sa nemusí páčiť, no mne sa práve tento odtieň veľmi páči a na nechtoch vyzerá naozaj pekne.

Nanáša sa malým plochým štetčekom veľmi dobre. Zaschne rýchlo, asi v priebehu minútky. A výdrž je tiež dobrá, také 2 - 3 dni bez väčších narušení.

S odlakovaním je to už horšie, keďže obsahuje spomínané trblietky, a tie vám len tak ľahko dolu nezídu. No to však nič nemení na jeho kráse....




Lila 
Avon Magic Effects
odtieň: Dazzle

No a do tretice si dajme jeden špeciálny lak, ktorý sa hodí na špeciálne príležitosti, pretože je s efektom. Efektom flitrov. Lak má klasické 10ml balenie, tak ako u väčšiny Avon lakov. Štetček je plochý, no drží sa na ňom strašne veľa laku a spomínaných flitrov aj v hornej časti. preto pred nanášaním dávajte pozor.

Nanáša sa trošku nepohodlne. Flitre sa vám stále miešajú do cesty a utekajú kdesi ku koncu nechtu až tak, že by z neho chceli trčať. Dá to naozaj trochu viac práce, ak si chcete nechty pekne nalakovať, no dá sa to.

Horšie je to, že jedna vrstva veľmi slabo kryje a tak je potrebná ďalšia vrstva. Tým pádom nanesiete aj ďalšiu vrstvu flitrov a necht potom pôsobí hrubo.
Preto je úplne najideálnejšie použiť ho ako povrchový lak, vtedy sa bude pekne vynímať.

Schnutie nie je najhoršie, prvá vrstva zaschne veľmi rýchlo, druhej to už trvá trošku dlhšie.

No a výdrž je bohužiaľ úplne slabá. U mňa platí pravidlo, e čím viac vrstiev laku dám na necht, tým skôr sa mi začne odlupovať. A platí to aj tu. Na druhý deň sä končeky nechtov celé olúpané, čo fakt nie je pekné na pohľad. Následné odlakovanie tiež nie je sranda - všetci určite vieme, ako sa odlakováva lak s trblietkami, glitrami a inými efektami.

Proste tento lak by som práve pre tieto jeho vlastnosti používala naozaj len na špeciálne príležitosti - ples, oslava, svadba, večierok - kde viete, že vám stačí ho mať dokonalý pár hodín a potom ho aj tak odlakujete.

Dokonca nech som sa snažila akokoľvek, nepodarilo sa mi ho ani dobre vyfotiť.



Tak ktorý sa vám páči najviac???
Majte pekný dník!

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ten ruzovy je proste nej.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetky sú krásne:) a ten od Avonu mám tiež a je fakt super!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadají velmi zajímavě :)

    Sleduj mne také na :
    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj ja som už začala nakupovať svetlé a žiarivé laky. Teším sa na jarné lakovania :-)

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!