Dermacol oslavuje 50 rokov!

By Zuzulienka - 9.3.16

Verím, že kozmetiku Dermacol vám netreba nijako zvlášť predstavovať. Pozná ju predsa každá z nás a asi aj každá z nás vyskúšala nejaký ten jej produkt. Veď oslavuje už 50-tku, úctyhodný to vek! No a práve pri príležitosti oslavy 50. výročia Dermacol pripravil pre svoje zákazníčky samé skvelé veci, ktoré nám predstavil na včerajšej tlačovej konferencii. Aj ja som mala tú česť zúčastniť sa tejto skvelej akcie.


Nemohli si vybrať lepší dátum, ako bol včera, teda Deň žien. Veď predsa ženy sú hlavné zákazníčky a Dermacol si pre ne preto pripravil toto všetko:



1. bola otvorená a pokrstená prvá predajňa Dermacol na Slovensku. Nachádza sa v Auparku v Bratislave na prízemí, kde sa konala aj včerajšia tlačovka. Predajňa je naozaj neskutočná, krásne vysvietená, plná farieb a plná všetkých produktov Dermacol - dekoratívnej, telovej aj pleťovej kozmetiky a najnovšie aj parfumov. Veď posúďte sami na nasledujúcich fotkách






2. súťaž o 50 diamantových prsteňov, 50 x 2 lístkov na predstavenie Labutie jazero v Národnom divadle a 50x balíček produktov Dermacol. Navyše ku každej výhre ešte dostanete aj fľašu Mucha sektu. Stačí do 31.8.2016 nakúpiť produkty Dermacol v hodnote min. 20 €, odložiť si účtenku, zaregistrovať sa na stránke www.dermacol50.sk a potom už len čakať, či budete medzi šťastnými vylosovanými.



3. no a do tretice si pre nás pripravil úplnú novinku, a to parfum Dermacol. Parfumy doteraz Dermacol vôbec nevyrábal, ani nepredával, preto je táto novinka naozaj riadnou novinkou. A tých parfumov je hneď 13 v rôznych vôňach, niektoré sú dokonca unisexové, iné čisto ženské. Na ovoniavanie jednotlivých parfumov boli pripravené tieto špeciálne obrátené kalichy, ktoré vnútri voňali jednou z vôní. Bolo tak ľahké si vybrať tú svoju, Najkrajšie mi voňala magnólia v kombinácii s ovocím, ktorú som si aj odniesla domov.




Celá tlačová konferencia sa niesla v príjemnom duchu, akciu moderoval Roman Juraško, všetko o Dermacole a pripravovaných novinkách, či akcicáh nám predstavila jeho samotná majiteľka, krásna a sympatická pani Věra Komárová spolu s manželom. Akcie sa zúčastnila aj Judit Bárdos, ktorá je tvárou kozmetiky a čestným hosťom bola aj herečka Mária Kráľovičová, ktorá je verná Dermacolu už niekoľko rokov a bola aj pri jeho vzniku.




Pri príchode sme dostali papierový vyvoňaný prstienok, pohár sektu Mucha, a už si stačilo len vybrať miesto na sedenie. K dispozícii bolo občerstvenie, káva, nealko. Na záver sa rozkrájala aj veľká torta s logom Dermacol, a kto mal chuť, mohol si pochutnať aj na výbornom jedle, ktoré bolo pripravené pre všetkých zúčastnených.

No a nepustili nás domov len tak naprázdno. Každý si odniesol veľkú ružovú tašku Dermacol, a čo skrývala si ukážeme nabudúce. Môžete tu vidieť aj kúsok outfitu, ktorý som na akciu zvolila, a ktorý bude na blogu zajtra.



Neviem, ako pre ostatných, ale pre mňa to bola naozaj príjemná akcia a príjemné spestrenie Dňa žien.

Máte radi Dermacol? Ktorý je váš najobľúbenejší produkt?

Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Ten http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2016/03/setrny-odlakovac-je-to-vubec-mozne.htmlsprcháč nemůžu nikde sehnat. achjo, musela to být krásná akce.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vůně od Dermacolu musí být určitě nádherné, škoda, že je nemůžu očuchat. Prodejna je nejblíž v Praze. Hezky sis to užila a moc ti to sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty vůně od Dermacolu musí vážně moc hezky vonět :))) Určitě to byla velice příjemná akce :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Cuanto color y cuantos productos!!!! Seguro que son geniales. Un beso

    http://todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com.es/2016/03/blog-post.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!