Lesk na pery bez chémie?

By Zuzulienka - 17.3.16

Vedeli ste, že štatistiky dokázali, že bežná žena skonzumuje až kilogram rúžu za celý svoj život??? Áno, rúže, lesky a všetky tie čačky-mačky určené na pery konzumujeme spolu s jedlom, nápojmi, pri rozprávaní, oblizovaní si pier... Nuž, ak chceme mať pekné pery, tak sa tomu nijako nevyhneme, jediné, čo môžeme urobiť je vyberať si produkty určené na pery výhradne z prírodných surovín. 



Veľa ich možno na výber nie je, ale určite sú. Stačí len hľadať, skúmať zloženie a nechať si poradiť. Ja by som vám dnes rada jedného takého krásavca predstavila. Je ním PHB Lesk na pery v odtieni Raspberry (Malina).
Len na začiatok PHB Ethical Beauty je 100% prírodná kozmetika vyrábaná vo Veľkej Británii. Nie je testovaná na zvieratách, je bez chemikálií a dokonca pôsobí liečivo.

Lesk na pery od PHB na prvý pohľad vyzerá ako každý iný lesk na pery. Je zabalený v elegantnej bielej krabičke, ktorá vám podá informácie o zložení výrobku, výrobcovi, spotrebe, odtieni a gramáži. Lesk má 10 g a je to odtieň Raspberry (celkovo si môžete vybrať z 9 šťavnatých odtieňov).





Mám rada, keď prípravky na pery voňajú a inak tomu nie je ani pri tomto lesku. Vonia sviežo, ovocne, aj keď nie som si istá, či to je priamo po malinách. Skôr taká ovocná  zmes.

Na pery sa nanáša ľahučko, penový aplikátor doslova hladko priľne k perám a dodá im šťavnatú, sviežu farbu vo zvolenom odtieni. Farba je po nanesení naozaj taká, ako ju vidíte v obale, aj keď neviem, či sa mi to podarilo dobre odfotiť.


Na perách sa krásne vyníma, leskne, vyzerá naozaj šťavnato. A čo je veľké plus - nelepí! Pretože väčšina leskov je práve pre svoju lepivosť neobľúbená.



Výdrž je stredná, nie je to s ním najhoršie, ale celý deň vám tiež určite nevydrží. No môžete si byť isté, že o ňom nebudete ani vedieť, ale všetci ho budú vidieť.

Taktiež oceňujem, že obsahuje bambucké maslo a jojobový olej a tým pádom zabraňuje vysúšaniu pier a hydratuje ich. Máte tak balzam, lesk na pery a rúž v jednom.

No nie je to skvelá kombinácia?

Lesk na pery PHB je jedným slovom báseň a nenašla som jediné negatívum, ktoré by mi na ňom prekážali. Môžem vám ho len odporučiť.

Kúpite na www.sonicka.sk

Skúšali ste už nejaký prírodný produkt na pery?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. vyzerá pekne mne sa páči, ja som prírodné ešte neskúšala, ale celkovo veľa rúže nenosím, tak úprimne nedávam si na tom teda nejak záležať, ale bola by som rada ak by som takýto prírodný produkt mala možnosť niekedy otestovať :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, to je vážně nádherný odstín :) Lesky nosím ráda, jen když vážně nelepí :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super tip, upřednostňuji přírodní cestu i když v dekorativní kosmetice to vždy nejde :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!