Krémový makeup Avon Ideal Flawless

By Zuzulienka - 29.4.16

Makeup dnes asi nechýba v kozmetickej výbave žiadnej ženy. Dokonca mnohé z nás majú tých makeupov niekoľko - krycie, vodeodolné, tekuté, či krémové - treba byť predsa vybavená pre každú príležitosť. Ja som odjakživa verná tekutým makeupom, ktoré sa aplikujú pomocou pumpičky. No tentokrát som mala možnosť vyskúšať neviditeľný krémový makeup Avon s púdrovým efektom spolu so štetcom na makeup Avon.



Krémový makeup Avon sľubuje dokonalý vzhľad pleti bez lesku. Mal by poskytovať perfektné krytie nedostatkov, dodať pleti bezchybný vzhľad a zjednotiť jej tón. Je založený na špeciálnej technológii Invisiblend, ktorá obsahuje priehľadné čiastočky rôznych tvarov a tie sa prispôsobia tónu pleti, pomáhajú prekryť nedokonalosti a tak zaručia pleti bezchybný vzhľad. 

Makeup nenájdete v klasickom balení na aké ste u makeupov zvyknuté. Na prvý pohľad totiž vyzerá ako púder. Jeho súčasťou je dokonca zrkadlo a malá biela hubka, ktorou ho môžete nanášať. Ja som ju doposiaľ nepoužila, praktickejšie mi príde použiť prsty alebo štetec.
4




Makeup je naozaj krémový, odtieň nude je taký akurát, pre moju bledú pleť dokonca o tón tmavší, ale mne to vôbec nevadí, aspoň mi dodá farbu. Nanášať som sa ho rozhodla štetcom na makeup od Avonu. Doteraz som síce vždy makeup nanášala prstami, no u tohto mi aplikácia pomocou štetca prišla najvhodnejšia. Predsa len, je krémový a musím povedať, že štetcom sa nanáša výborne a ešte ľahšie sa rozotiera. Nechápem, prečo som doteraz na makeup nepoužívala štetec.

Tento je jemne skosený s jemnými štetinkami, ktoré sa po tvári kĺžu jedna radosť a makeup krásne rozotrie do stratena.



Makeup na tvári pôsobí prirodzene, vôbec ho necítiť a skoro ani nevidieť. Naozaj sa pekne prispôsobí pleti, dodá jej farbu a prekryje aj nedokonalosti. Čo ma však sklamalo je, že púdrový efekt sa nedostavil. Pleť sa po rozotreti makeupu dosťleskne. Ak to nemáte radi tak ako ja, tak je nutné použiť ešte púder.

Okrem tejto drobnosti som s makeupom spokojná. Je vhodný na bežné každodenné používanie, je cenovo dostupný (8,90€), akurát to balenie (9g) sa dosť rýchlo míňa.


po nanesení...


po prepudrovaní...


Máte s ním skúsenosť? Používate na nanášanie makeupu štetec alebo prsty?
Krásny piatok!

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Tenhle krémový make-up je skvělý. Já ho asi před rokem používala v kuse cca půl roku a byla jsem s ním moc spokojená.. Potom jsem začala používat BB creamy, ale teď se plánuji k tomuto krémovému make-upu opět vrátit :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Make-up pouzivam velmi vyjimecne a rozetiram zasadne prsty. Tento ale vypada skvele💞

    Andreablog Tu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podľa mňa, a to neber v zlom, ti bohužiaľ tento produkt nesadol... Aj po zapracovani štetcom ti ho na pokožke vidno a po zapudrovani ti vytvoril nepekny efekt... Videla som už na tebe aj krajší výsledok... Nehovoriac o odtieni... Ale každopádne ak ti vyhovuje a cítiš sa tak fajn, nie je o čom ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Suhlasim s komentarom vyssie, podla fotiek ti teda vobec nesadol, ani odtienom, ani konzistenciou alebo si ho mozno len zle naniesla.. Ine makeupy ti robia nadhernu plet ale tento rozhodne nie. Ale zaujal ma stetec, ma huste tie stetiny?
    Nika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný článek <3 Jsi nejlepší :)
    https://viktoriafashion.wordpress.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som doteraz štetec nepoužívala, ale tiež som si zaobstarala novy makeup a chcela som vyskúšať teda aj štetec. Je to tiež fajn, ale treba si to párkrát vyskúšať, pekne rozotrieť na tvári. :-) S makeupom nemám skúsenosť, keďže makeupy veľmi nepoužívam, tneto vyzerá síce zaujímavo, ale asi by ma od kúpy odradil práve ten lesk. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Už jsem na tento make up koukala v časopise a dost mě láká.Tento typ makeupu jsem nikdy neměla, tak proto. Líbí se mi i štětec, věřím že se s ním pracuje opravdu dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Neviem preco nasilu vychvalovat vyrobok ktory nesedi len preto ze si ho dostala zadarmo?! Tiez suhlasim absolutne ti to nesadlo este vidno aj ako to mas zle roztrete ato krytie teda skor by som povedala ze ke dost slabe kedze ma byt pre nedokonalu plet cakala by som silnejsie krytie kedy by ti nebolo vidiet znamienka na tvari a vtedy sa uz mozme bavit o kryti a plus bez pudra sa plet dost lekla kebyze sa obtries o nieco makeup hned zlezie.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Taktiez suhlasim s komentarmi vyssie. Zuzka, tvoj blog som mala stale rada a citam ta uz dlhe roky, ale poslednou odkedy si zacala spolupracovat s niektorymi znackami vychvalujes niektore produkty zytocne do nebies, len preto, ze ti poslali zadarmo. Myslim, ze na to nie si odkazana. Tu vyslovene vidno, ze ti makeup nesedi a pises o nom v celku chvaly.. Som sklamana

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vypadá celkem pěkně, také bc ráda nějaký vyzkoušela :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. hmm mám takýto tuhý makeup od Mary kay a tiež je taký všelijaký. Keď som používala pod makeup krémy od MK, tak fungoval dobre, teraz, keďže už používam inú pleťovú kozmetiku, ho až tak veľmi nevyužívam. Je na mňa taký moc hrubý a sedí na pleti, asi by som sa toho obávala aj v prípade tohto z Avonu. Musím však uznať, že ten štetec vyzerá vyhotovením celkom zodpovedne :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!