Baby outfits

By Zuzulienka - 15.5.16

Niektorá z vás mi tu raz písala, že sa teší, kedy už budem pridávať outfity spolu so synčekom. Určite raz budú aj také, no na začiatok by som to skúsila takto - v podobe pár samostatných Nikolaskových outfitov.


S outfitmi pre Nikolaska to zatiaľ veľmi nepreháňam a ani veľmi nenakupujem. Je ešte maličký, a nepotrebuje toho veľa, zo všetkého rýchlo vyrastie, tak naozaj sa radšej oplatí investovať do pár pekných kúskov.
Uprednostňujem farbu modrú v rôznych odtieňoch, potom bielu, šedú a červenú. To sú asi najčastejšie farby v jeho šatníčku.
Oblečenie pre neho nakupujem najčastejšie v F&F, H&M, Reserved, Next a mám aj pár obľúbených internetových eshopov s detským oblečením, odkiaľ občas niečo objednám.



Vonku
Vonku ho to v poslednej dobe veľmi baví. Hlavne odkedy začal chodiť s pomocou rúk, tak sa pýta len von. Veď predsa doma je to také nudné, tam už všetko pozná. Keďže už sa nám aj oteplilo, netreba veľa vrstiev. Najčastejšie chodíme v mikinke, tepláčkoch, čiapke a teniskách.


Mikina a tepláčky: F&F
Čiapka: www.mimulo.sk
Topánky: Humanic

Alebo keď je ešte teplejšie, tak aj so šiltovkou, ako môžete vidieť na prvej foto.


Mikina: dostali sme
Tepláčky: F&F
Šiltovka: www.mimulo.sk
Topánky: Jack & Lily

Doma
Keďže momentálne je najčastejší spôsob presúvania sa Nikolaska štvornožkovanie a chodenie okolo nábytku, potrebuje aj niečo pohodlné na oblečenie. Ideálne sú tepláčky a nejaké bodyčko, ak je chladnejšie aj mikinka. Táto súpravička so sovičkou je tenučká, pohodlná, zo 100% bavlny a úplne ideálna nielen na také to domáce lozenie, ale aj von.



Tepláková súprava: www.mimulo.sk
Papučky: Rak 

Slávnostnejšie
Ak je treba, tak občas vytiahneme aj nejaké tie rifličky a košieľku, alebo svetrík. Tento outfit je z nedávnej oslavy Nikolaskových prvých narodenín.


Košeľa: H&M
Rifle: F&F
Topánky: Jack & Lily

Ospravedlňte kvalitu niektorých fotiek, ale odfotiť neustále sa pohybujúceho drobca je niekedyy náročné.

Želám krásny deň!


  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Es un autentico muñeco. El conjunto de mickey me encanta!!

    Guapa necesito tu ayuda un dia mas!! Le puedes dar a la palabra roja del post de hoy? Mil gracias!! Un beso y feliz fin de semana!!!

    NOE CARO

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten je rozkošný♡ bude z neho veľký frajer:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!