Farebné leto..

By Zuzulienka - 17.8.16

Polovicu leta už máme za sebou, no ja verím, že ešte ani zďaleka nám neskončilo. Ja ešte chcem teplo, slniečko, obliekať sa rýchlo a líčiť sa farebne. Áno, pretože to farebné líčenie najviac vynikne a hodí sa práve k letu a teplu. Vtedy aj modrá linka na očiach a krikľavo ružové nechty vyzerajú oveľa lepšie ako v zime.


Dermacol to vie, a preto toto leto môže na ich pultoch natrafiť na samé pestré, krikľavé, výrazné a svieže farbičky. Mimochodom, minulé leto tiež nezaháľali a ponúkli nám kopec farebných noviniek. Tento rok však k púdrom, lakom a balzamom pribudli aj riasenky a linky na oči. No poďte sa so mnou na tie novinky pozrieť, ja ich mám už otestované a teda je to sranda :)



1. balzamy na pery Dermacol Love Lips
Tieto cukríkové balzamy už na prvý pohľad vyzerajú lákavo. Dostane ich v 7 rôznych variáciách, ku mne sa dostali tri: Bubble Gum, Juicy a Candy. Názvy, ktoré dostali ich úplne vystihujú, pretože jeden vonia po žuvačkách, druhý po ovocí a tretí ako cukríky. Sú doslova na zjedenie. Veľmi milo ma prekvapili, pretože okrem toho, že krásne voňajú (a ja teda milujem, keď kozmetika krásne vonia), tak pery skutočne aj hydratujú, zvláčnia a jemne zafarbia príslušnou farbou. Ale naozaj len jemnučko.
Osobne mi najviac vyhovuje Juicy balzam, je šťavnatý a svieži.



2. Laky na nechty Dermacol Neon Nail Polish
Neón na nechtoch je cez leto to pravé. O týchto mini lakoch som vám už na blogu viackrát písala, skúšala som viaero odtieňov a tentokrát to boli: 18 Aloha a 20 Malibu. Laky s obsahom 5 ml sú síce miniatúrne, ale bohato vám postačia na pravidelné lakovanie počas celého leta.

Odtieň Malibu je sýto ružový s jemnučkými trblietkami, na prekrytie stačí jedna vrstva, na nechtoch drží dobre.

Odtieň Aloha ma však sklamal. Je žlto-zelený s väčšími glitrami, dobre sa nanáša, ale kryje snáď až po tretej vrstve, a hneď na druhý deň sa odlupuje úplne celý z nechta. Preto je lepšie ho využiť skôr ako krycí ozdobný lak na nejaký iný odtieň.




3. Farebné púdre na vlasy Dermacol Neon Hair Powder

Tieto púdre prišli na trh už minulé leto, no tentokrát Dermacol pridal ďalšie nové odtiene. Ku mne sa dostali čierny a zlatý. Veľmi sa mi páči toto miniatúrne balenie púdrov, každé má 2,2 g, no s aplikáciou je to už o niečo komplikovanejšie. Je potrebné uchopiť prameň vlasov medzi samotný púder a ťahať ho privretý po dĺžke. Púder sa okrem vlasov sype všade, preto je dobré si dať na seba a pod seba niečo staré (aj keď to neurobíte, vedzte, že z oblečenia ho bez problémov vyperiete).

Ja som sa trochu pohrala a na jeden deň som bola čiernovláskou. Ke´dže som púder nanášala na suché vlasy, tak som ho mala všade.

Odporúčam preto nanášať na mokré vlasy, dosušiť fénom, alebo zafixovať žehličkou. Tak vám dlhšie vydrží aj krajšie ukáže.

Zmývanie je úplne jednoduché, stačí bežným šampónom.




4. Fixka na oči Dermacol Colour Eyeliner
Bez linky na oči si už neviem predstaviť líčenie. No farebná linka je pre mňa príjemným oživením a spestrením. Túto fixkovú dostanete v 5 odtieňoch. Môj odtieň je Electric Blue - jasná žiarivá až elektrická modrá. Na očiach je naozaj výrazná. Nanáša sa ľahučko, myslím, že aj tie z vás, ktorým sa nedarí ľahko nakresliť linku to s touto fixkou pôjde hravo.

Linka vydrží na svojom mieste celý deň, aj keď večer už je mierne zošúchaná, no to by mi ani tak nevadilo, ako to, že sa obtláča na viečka. Takže je potrebné viackrát kontrolovať makeup v zrkadle a opraviť.



5. Riasenka Dermacol Colour Mascara NO.1 Electric Blue
Farba, objem a predĺženie v jednom? Áno ide to s touto farebnou riasenkou. Keď som ju prvýkrát uvidela, prvé čo ma napadlo bolo, že nebude pre mňa veľmi použiteľná. Líčim sa totiž iba čiernou riasenkou. No keď som ju začala skúšať, zistila som, že je vhodná na bežné denné nosenie bez toho, aby ste vyzerali zmaľovane, alebo smiešne.

Keď ju otvoríte, modrá maskara je až žiarivo modrá. Ak ste tiež zvyknutí iba na čiernu, tak toto bude pre vás možno šok. Ale v skutočnosti na riasach pôsobí príjemne, nie až tak modro, dokonca z diaľky nevidno, že máte modrú riasenku.

Celkovo je príjemná, riasy pekne zhustí, aj predĺži, nedrobí sa...

Takže, ak uvažujete nad nejakou farebnou zmenou, skúste tieto riasenky. Dostať ich v 4 rôznych farbách.





Tak čo, ktorá novinka sa vám najviac páči?
Majte krásny zvyšok dňa :)

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Zuzka poriadne sa najedz lebo na niektorych fotkach vyzeras ako anorekticka a nie je to pekne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo ak za to priamo nemôže? :) Mám kamarátku, ktorá má zdravotné problémy a nemôže jesť pomaly nič.

      Odstrániť
    2. a čo ak ti poviem, že ja normálne jem, niekolkokrat denne? Pretože to tak je. Nemám pocit, že by som bola anorektička, pretože tie vobec nejedia. Možno niektoré fotky blbo pôsobia, alebo su zle odfotené, no rozhodne hladom netrpím.

      Odstrániť
  2. wau,takto ti to normálne zafarbilo vlásky :) šupa...úplne iná žena :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uplne :) Ale nie je to veľmi vhodné na farbenie celých vlasov, lebo ten puder je potom fakt všadeeee. Na pramienky však uplne ideálne.

      Odstrániť
  3. Tie balzamy na pery a hlavne farebnú riasenku by som určite vyskúšala!

    ♡ * Le blog de la Licorne * ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Týýjo, mám moc ráda modrou na očích, takže ta modrá linka a řasenka TOP! :) Možná bych ji mohla doporučit i mámě, protože dříve dost modré odstíny řasenek nosila :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!