Dermacol tekuté mydlá

By Zuzulienka - 2.11.16

Čisté ruky by mali byť pre každého z nás samozrejmosťou. Keďže nimi takmer všetko robíme, je potrebné si ich pravidelne umývať pred alebo po rôznych činnostiach. Ja sa priznám, že som doslova závislá od umývania rúk, vo vode si ich máčam niekoľkokrát denne. Mám proste rada, keď ich mám čisté a ešte k tomu aj príjemne voňavé.


Kedysi sme na umývanie rúk používali len tuhé mydlá. Dnes máme na výber najrôznejšie čistiace gély, antibakteriálne mydlá, či mydlá s akýmikoľvek vôňami. Ako už o mne isto viete, milujem, keď kozmetika vonia. A keď ide o tekuté mydlo na ruky, tak tomu tiež nie je inak. Veď, čo môže byť lepšie, ako keď si umyjete ruky s niečím krásne voňavým?

Ak by ste ku mne momentálne prišli na návštevu a potrebovali si umyť ruky po použití wc, alebo inej činnosti, tak by ste si ich určite umyli s jedným z týchto voňavých tekutých mydiel Dermacol Aroma Ritual.




Myslím, že značku a rad produktov naozaj netreba zvlášť predstavovať. Na blogu som o nich písala už niekoľkokrát a vychvaľovala ich vône. No tekuté mydlá by ste ešte donedávna v radoch Aroma Ritual nenašli. Sú totiž novinkou, ktorá na trhu nie je až tak dlho. A teda pre mňa naozaj príjemnou novinkou. Vône Aroma Ritual ma dostali od svojho vzniku a inak to nie je ani s týmito mydlami.

Vône, ktoré som skúšala sú:
- harmonizujúca belgická čokoláda a pomaranč
- antistresové hrozno s limetkou

Obe mydlá voňajú na zjedenie. Ruky vám po umytí zanechajú nielen čisté, ale aj krásne voňavé po príslušnej vôni. Ja najviac milujem vôňu belgickej čokolády, takže som rada, že aj mydlo s touto vôňou sa ocitlo u mňa doma a je celkovo k dispozícii.

Mydlá sú vhodné pre všetky typy pokožky, obsahom majú 250 ml a k aplikácii slúži praktická pumpička. Na umytie oboch rúk vám bohato postačí jedno stlačenie pumpičky.
Konzistenciou je mydlo hustejšie, priesvitné a príšlušnej farby, ako napovedá obal.

Ak sa pýtate, či mydlá pokožku aj hydratujú, tak na to vám bohužiaľ nedám jednoznačnú odpoveď. Ja mám totiž potrebu si ruky vždy po umytí ešte natrieť krémom, inak ich mám suché. To je proste moja pokožka a áno som si vedomá aj toho, že časté umývanie narušuje jej prirodzenú ochrannú bariéru... no ale čo už so mnou.



Mydlá však môžem odporučiť, ak patríte tiež k tým, čo sa radi umývajú niečím voňavým. A ak nie, tak si ich nachystajte aspoň pre návštevu. Určite bude milo prekvapená, ako krásne im ruky po umytí u vás voňali...

Skúšali ste ich? Ktorú vôňu máte najradšej?
Krásny deň!



  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Tyhle mýdla bych si ráda pořídila aspon jednu vůni :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zkoušela jsem jen sprchové gely a ty byly fajn. Ale po nějaké době mi ty intenzivní vůně trochu lezly krkem :D :)

    BLOG: Kosmetická taštička

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Toto sú dva druhy Aroma Ritual, ktoré mám asi najradšej - antistresové hrozno a limetka a belgická čokoláda s pomarančom :-) Po tých mydlách sa už musím poobzerať! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pevne verím, že obe voňajú jednoducho úžasne! Skúšala som z tejto kolekcie sprchové gély ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Starostlivosť o pleť s Nobilis Tilia *
    * Kawaiibox giveaway *

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!