Vianočná limitka od Yves Rocher

By Zuzulienka - 21.12.16

Už len 2 dni a máme tu ten deň, na ktorý všetci tak netrpezlivo čakáme, pripravujeme sa, pečieme, chystáme, zdobíme.. a v neposlednom rade beháme po obchodoch a nakupujeme, aby sme potešili blízkych. Ja mám našťastie už darčeky dávno nákupené, no býva u mňa zvykom, že ak ešte natrafím na nejakú drobnosť, na niečo voňavé, pekné, alebo milé, tak jednoducho kúpim a tak je hneď darčekov viac.


A také voňavé a pekné sú tento rok aj produkty od Yves Rocher. Yves Rocher si pre tieto Vianoce pripravil naozaj neodolateľnú limitovanú edíciu plnú neobyčajných, ale úžasných vôní. Ak sa momentálne dostanete do akejkoľvek predajne Yves Rocher, už vo výklade ich zbadáte. A nemali by ste ich prehliadnuť.



Ja som sa pred niekoľkými dňami zúčastnila úžasnej slávnostnej večere Yves Rocher spolu s inými blogerkami, kde nám bola predstavná práve táto vianočná edícia a spolu s ňou aj nejaké iné novinky.
Večera bola naozaj príjemná, chutná a spoločnosť tiež. Žienky z Yves Rocher sú naozaj veľmi milé a taktiež som sa rada spoznala s inými blogerkami, či vlogerkami. Hovorím, naozaj skvelý večer, z ktorého som si odniesla aj spomínaný vianočný balíček a ten vám chcem teraz predstaviť.


Čo všetko obsahoval?
Balíček bol naozaj veľmi pekne, no zároveň jednoducho zabalený. Samotné produkty už sú dosť vianočne naladené, tak bolo by zbytočné ich baliť ešte do nejakého prečačkaného obalu. A takto krásne vynikli.

Osobne ma jeho obsah veľmi potešil, lebo sprchové gély a balzamy na pery sú to, čo mám od Yves Rocher najradšej. No nepohrdnem ani telovým mliekom a krémom na moje večne suché ruky tiež nie.
Všetky produkty som stihla už počas predošlých dní vyskúšať, a tak vám napíšem o nich aspoň prvotné dojmy.

Sprchový gél s peelingom - Hruška a kakao
Sprchový gél je v podstate klasickým sprchovým gélom, no obsahuje naviac drobné čiastočky z kokosového orecha a marhuľových jadierok, ktoré majú za úlohu pokožku jemne vybrúsiť a zbaviť odumretých buniek. Čiastočky sú naozaj jemnučké, netreba sa tohto produktu báť, je vhodný na každodenné používa, nie je to bežný peeling.
Vôňa hrušky v kombinácii s kakaom ma naozaj dostala, tieto dve ingrediencie sa k sebe náramne hodia. A vôbec to nie je žiadna presladená aróma. Pokožka je čistá, jemná a prevoňaná.



Telové mlieko - Brusnica a mandle
Telové mliečko obsahuje výťažok z brusnice, mandľový olej, maslo z bio karité a vodu z nevädze. Všetko spolu vytvára gurmánsku vôňu, ktorá však vo mne vyvoláva dojem sviežosti a jemnosti.
Mlieko má roztekajúcu sa mliečnu konzistenciu, vďaka čomu sa dobre rozotiera a rýchlo vstrebáva. Pokožka zostáva hydratovaná a voňavá. A teda hydratuje fakt dobre, čo som prekvapená, lebo mne väčšinou takéto riedke mliečka na telo veľmi nevyhovujú.



Krém na ruky - Mandarínka a korenie
Ďalšia zaujímavá vôňa, ale veľmi príjemná. Niekomu môže pripomínať exotiku, mne sa hodí k tomuto vianočnému obdobiu. Je totiž skôr mandarínková ako korenistá a pod korením sa aj tak myslí škorica a klinčeky, ktoré proste k Vianociam patria.
Krém má ľahko rozotierateľnú konzistenciu a na moje ďalšie prekvapenie hydratuje obstojne. Aj keď nie je to to, čo by moje ruky potrebovali, určite ho využijem. Pre ľudí s normálnou pokožkou na rukách bude určite dostačujúci.




Balzam na pery - Hruška a kakao
Tak poviem vám, že je doslova na zjedenie. Ako som spomínala, táto kombinácia ingrediencií k sebe veľmi ide a dať ju do balzamu, tak to je hotové pokušenie.
Balzam teda nielen že krásne vonia a chcete ho zjesť, navyše veľmi dobre hydratuje, a to myslím v zimnom počasí každý ocení.



Takže:
Brusnica a Mandľa
Hruška a Kakao
Mandarínka a Korenie

- to sú tri kombinácie vôní z limitovanej vianočnej edície Yves Rocher, ktoré momentálne dostanete v každej predajni. Ak už nie sebe, tak aspoň niekomu z blízkych určite urobíte takýmito voňavými produktami radosť.

Ktorá vôňa sa vám najviac pozdáva? Máte už vyskúšanú túto limitku?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!