Januárové zimné líčenie

By Zuzulienka - 16.1.17

Krásne pondelkové ránko!
Máme síce už polovicu januára za sebou, no ja by som vám dnes chcela ukázať líčenie, ktoré som si pripravila ešte pred Vianocami. Malo to byť vianočné líčenie, bohužiaľ sa mi ho nepodarilo pred Vianocami publikovať. Ale nechcela som ho nechať zapadnúť prachom, tak som si povedala, že to môže byť inšpirácia na nejaké plesové líčenie, alebo proste líčenie len tak na večerný drink.


Na líčenie som použila väčšinu produktov Dermacol, ktoré by som vám chcela rad za radom v článku pekne predstaviť. Makeup, riasenka, ceruzka na oči aj obočie, či rúž...



Dermacol Selfie make-up
Inovatívny dvojfázový makeup, alebo podklad a makeup v jednom. Tak presne ten som použila ako prvý krok v tomto líčení. Makeup je jedinečnou novinkou, ktorá šetrí čas, keďže jedným krokom nanesiete na tvár aj podkladovú bázu aj samotný makeup. Ja však ešte pred jeho nanesením tvár nakrémujem zvlášť krémom, ktorý nechám dobre vsiaknuť a až potom použijem Selfie makeup.

Aj keď by som nemusela, ale mám tak lepší pocit, že pleť sa nebude zbytočne vysušovať. Makeup je totiž trošku krémovejší, tuhší, na pleti sa síce dobre rozotiera a preto som sa bála tej hydratácie, hlavne keď výrobca ešte uvádza, že pleť zmatňuje.

V konečnom dôsledku však musím povedať, že makeup mi vyhovuje. Na pleti sa pekne prispôsobí, jemne kryje, pleť zanecháva naozaj takú hladkú a matnú, a vďaka 4 dostupným odtieňom si viete vybrať ten správny.




Po použítí makeupu zvyčajne rozjasním okolie očí a zakryjem kruhy korektorom. Keď mám toto hotové, prejdem k obočiu.

Dermacol púdrový tieň na obočie
Tieň na obočie som zvyknutá používať už dlho. No tento je iný. Je to akoby ceruzka zakončená penovým kužeľovitým aplikátorom, ktorým nanesiete na obočie správne množstvo púdru. Poviete si, že kde je ten púder? No predsa vo viečku, a jednoducho sa na aplikátor nanesie, keď ho naň naskrutkujete.

Priznám sa, že veľmi som tomuto spôsobu aplikácie neprišla na chuť a keď som to skúšala prvýkrát, trvalo mi dosť dlho obočie správne upraviť a zafarbiť. No keď získate v tom prax, tak sa to dá. Výdrž púdrového tieňa je dobrá, obočie je upravené celý deň.


A prejdime k očiam...

Dermacol Bonbon Eyeshadow
O týchto tieňoch som vám písala už kedysi dávnejšie. Sú to mono tiene, ktoré dostanete v niekoľkých odtieňoch. Ja som si pre toto líčenie vybrala č. 167 a 170. Tiene sa ľahko nanášajú, neopadávajú, na očiach vydržia celý deň. A na výber máte množstvo odtieňov.




Dermacol biela ceruzka na oči
Biela ceruzka na oči je niečo, čo v líčení vôbec nepoužívam. Vraj biela oči zväčšuje a zvýrazňuje, no ja som nikdy nemala ten pocit. No ale neodolala som a vyskúšala. Linka je matne biela a je možné ju nanášať na vrchné viečko, no aj na vnútornú sponú linku. Ja som ju naniesla práve na to spodné vnútorné viečko. Nanáša sa veľmi dobre, je fakt taká matná a na očiach drží naozaj dlho bez rozmazania. No ale teda neviem, cítila som sa s ňou tak zvláštne,.. veď posúďte sami.


Dermacol Ultratech riasenka
Vždy som milovala mať dlhé riasy a s touto riasenkou to ide dokonale. Používam ju už nejaký čas, a neviem si ju vynachváliť. Veľmi dobre sa mi s ňou pracuje, má umelohmotnú kefku a riasy skutočne predlžuje a krásne vykreslí.




Dermacol Longlasting Lipstick rúž
Tento rúž od Dermacolu mám aj v ružovom aj červenom odtieni. Oba sa mi veľmi páčia a pre toto líčenie som zvolila práve ten červený. Rúž je krémový, má veľmi príjemnú konzisteniu, pery nevyšuje, príjemne vonia a má aj dobrú výdrž. Naozaj príjemný rúž na bežné denné nosenie.



A tu je výsledok!


Ako sa vám líčenie páči?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Líčení se mi líbí, také přemýšlím o tom makeupu ze bych si ho pořídila, tak uvidím :) Mám jednu click it rtěnku od dermacolu a jsem s ní spokojená :) Tobě tento odstín velice sluší :)
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Velice ti to sluší! Krásné rty! Rtěnky od Dermacolu jsou fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá farba rúžu je skvelá! a krásne líčenie. xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásne líčenie, veľmi sa mi páči farby toho rúžu tebe veľmi pristane ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekné líčenie, pristane ti. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. súhlasím s dievčatami, že farba rúžu ti veľmi pristane :)
    )
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!