Večerný rituál s Yves Rocher

By Zuzulienka - 25.1.17

Za posledné obdobie mi doma pribudlo dosť kozmetiky Yves Rocher. Už pred Vianocami som vám predstavila limitovanú voňavú edíciu, a dnes by som sa rada zamerala na 3 produkty, ktoré mám doma už nejaký čas, a teda ich nejaký čas aj používam, skúšam a testujem. A pokojne vám poslúžia na každovečerné rozmaznávanie.



Jedná sa o hydratačnú micelárnu vodu, sprchový gél a krém na telo. S týmito tromi produktami si môžete spríjemniť každý večer pred spánkom. Jeden odlíči, druhý umyje a tretí hydratuje a vyživí. Všetko, čo večer potrebujeme.




Hydratačná micelárna voda Yves Rocher 
Micelárna voda je snáď súčasťou každej ženskej kúpeľne. Odlíči, vyčistí, tonizuje... Inak tomu nie je ani pri tejto micelárke. Micelárna voda od Yves Rocher je určená pre normálnu až zmiešanú pleť. Obsahuje miazgu z bio modrej agávy a javoru a je z 88% prírodného zloženia.

Odličuje, pleť vyčistí a zanecháva ju hydratovanú. Stačí naniesť na tampón a jemne čistiť pleť. Moju pleť nijak nepodráždila, v očiach neštípe a navyše aj sviežo vonia,

Dostanete ju v 2 baleniach - malom 200 ml, alebo tomto veľkom 390 ml s praktickou pumpičkou.



Sprchový gél  Yves Rocher s vôňou vanilky
Bourbounská vanilka, tak to je pravé pomenovanie intenzívnej arómy, po ktorej vonia tento sprchový gél. Sprchový gél má obsah 200 ml, Je stredne hustý, na pokožke celkom dobre pení aj malé množstvo a zanecháva ju po umytí hladkú a voňavú.

O máloktorom sprchovom géle môžem naozaj povedať, že pokožka po ňom vonia aj na druhý deň. A nielen to, ja ten sprchový gél cítim celý nasledujúci deň aj v kúpeľni. Naozaj neskutočne intenzívna vôňa!



Relaxačný telový balzam Yves Rocher
Po odlíčení a kúpeli je fajn dopriať si hydratáciu v podobe nejakého krému alebo ešte lepšie balzamu. Balzam na telo od Yves Rocher má hustú, no dobre roztierateľnú konzistenciu a príjemnú textúru. Pokožku zanecháva hydratovanú a vyživenú. Je výborný na masáž, keďže jeho vôňa v podobe levandule, petit grain a kvetu pomarančovníku pôsobí relaxačne.

Mne bohúžiaľ táto vôňa vôbec nesadla. Levanduľu nemusím a v tomto kréme to nezachránila ani jej kombinácia s inými zložkami. Ako balzam je skvelý, no inú vôňu poprosím.




Máte niektorý produkt vyskúšaný?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Ešte som od tejto značky nič nevyskúšala.Sprchovací gél vyzerá lákavo určite aj ja si od nich niečo zakúpim.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já od ních mám jen vyzkoušenou rtěnku, šampon s kondicionérem a sprcháče. :) Ale ten tělový balzám bych ráda nějaký vyzkoušela.
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  3. YR mají vždycky dokonalou parfemovanou vůni !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sprchové gely od YR miluju! Sice jsem tento, s vůní vanilky, ještě nezkoušela, ale určitě bude stejně skvělý jako ty ostatní :). A hydratační micelární vodu jsem jen zkoušela, a celkem mi sedla :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež, a tento určite vyskušaj. Tá vona vanilky je neskutočná!

      Odstrániť
  5. Od Yves Rochera miluji sprchové gely, ta jejich vůně je dokonalá. Dále mám balzámy na rty, bohužel ty tolik nepoužívám.Já používám peeling z řady vegetal, je fajn a mohu doporučit. Šampony jsem také vyzkoušela ale nevyhovují mi všechny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidim, že sprchové gély vedu u všetkých. Ja mám tiež rada aj balzamy. Peeling mám teraz tiež jeden od nich, na ten recenziu, ešte len chystám.

      Odstrániť
  6. Výrobky vyzerajú skvelo :) Od YR nemám nič, ale plánujem si zakúpiť :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. zaujímalo by ma ako vonia ten balzám, lebo ja s levanduľou nejak nemám problém :) inak pekný článok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento vanilkový sprcháč mám aj ja a je naozaj úžasný :) tiež zbožňujem ako mi potom vonia celá kúpeľňa. Z hydratačnej rady mám píling a čistiaci gél, budem na nich robiť aj recenziu, zatiaľ som s nimi nadmieru spokojná. Yves Rocher ma v poslednej dobe veľmi zaujal :)

    https://inspirationbylinda.blogspot.sk/2017/01/recept-domaci-buchty-s-povidly.html?showComment=1485503508751#c3980166367953254614

    OdpovedaťOdstrániť
  9. sprchový gel od YR už mě láká hrozně dlouho, a po tvojí recenzi ještě asi o 110% víc :-) tak teď už vím najisto, že bude první na řadě, až spotřebuju všechny zásoby co jsem našla pod stromečkem na Vánoce :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!