Drobnosti, ktoré mi uľahčujú život

By Zuzulienka - 27.11.17

Určite aj vy máte zopár drobností alebo nutností, ktoré sú pre vás už samozrejmosťou a akosi vám uľahčujú každodenný život. Či pri líčení, v kuchyni, alebo na nákupoch. Ja som pár takých drobností našla aj u seba a zhrnula ich do jedného článku. Niektoré používam naozaj denne, iné sporadicky...




Štetček na obočie
Obočie si už veľmi dávno nemaľujem ceruzkou. Ale tieňmi a tie nanášam pomocou takéhoto štetčeka. Je naozaj šikovný, dobre sa s ním pracuje a obočie je raz-dva zvýraznené.


Korektor v pere na nechty
Naozaj skvelá vecička, hlavne ak sa vám pri lakovaní vždy podarí urobiť aspoň nejaký ten výjazd mimo nechta. Toto pero ho úplne bez problémov hneď zmizíkuje.

Púzdro na hygienické potreby
Asi fakt nie je príjemné, ak vám z kabelky len tak vykúkajú hygienické potreby ako vložky, či tampóny. Preto je fajn si ich nenápadne ukryť, napr. aj do takéhoto púzdra.

Vlhčené obrúsky
Odkedy som mama, tak sú mojou súčasťou všade. Sú proste univerzálne - keď si chcete utrieť ruky, očistiť topánky, pretrieť pracovný stôl, či čokoľvek iné.


Vešiak na náhrdelníky
Ak ich máte toľko ako ja, tak akýkoľvek nástenný vešiačik vám ich aspoň zčasti pomôže sprehľadniť a upratať. A celkovo si myslím, že toto je najlepší spôsob, ako skladovať náhrdelníky - mať ich proste niekde zavesené, a nie skrútené a pomotané v šuflíku.


Samolepiace poznámkové bločky
Človek, ktorý si značí milión vecí, musí mať vždy po ruke nejaké papieriky. Tie samolepiace sú top na nákupný zoznam, na tipy na články, ktoré ma počas dňa napadnú, na rýchle poznámky, či čokoľvek iné, čo si potrebujem poznačiť.


Boxy, krabice, organizéry
Nuž, nie je to tak celkom drobnosť, ale je to vec, ktorá nám práve tie drobnosti pomáha zorganizovať.Ja mám boxy rôznych tvarov a veľkostí, a naozaj je to veľký pomocník. V boxoch mám uložené lieky, potraviny, kozmetiku, doplnky a mnoho iného.


Nákupná taška vždy po ruke
Taká tá, ktorú ľahko zložíte a hodíte do kabelky. Takže sa vám nestanete, že zrazu nemáte kam uložiť neplánovaný nákup.


Klipsy na uzatváranie sáčkov
Pre mňa naozaj skvelá vecička na uchovávanie potravín. Čokoľvek otvoríte, tak s týmito klipsami znovu uzatvoríte a uchováte čerstvé. Ideálne na koreniny, keksy, cestoviny, a iné chutné ingrediencie v kuchyni.

Aká drobnosť uľahčuje život vám?



  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Mne asi tiež tie organizéri pomáhajú mi hodne hlavne pri kozmetike :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie klipsy používam tiež často, a tašku som si asi pred pol rokom kúpila v Tescu, takúto plátenú a odvtedy nepoužívam vôbec igelitky.takže to má svoj význam :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě ulehčují život úplně stejné věci jako tobě. Až na věšák a štěteček. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ve spoustě bodů bych se našla :) Je důležitý si najít způsoby, jak si život zjednodušit, jinak bysme se z toho asi zbláznili :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bez tých stickers by som tiež neprežila. Pracujem s nimi v robote a doma, spisujem si sem nákupy a všetko čo musím spraviť.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!