Deň žien v spoločnosti Yves Rocher

By Zuzulienka - 15.3.18

Deň žien je deň ako každý iný, ale verím, že máte vo svojom okolí osobu, ktorá vám práve v tento deň dá pocítiť, že jej na vás záleží a že si zaslúžite trochu viac pozornosti ako v iné dni. Ideálnou pozornosťou v tento deň, deň všetkých žien, sú kvety. Kvety sú symbolom lásky, krásy, vôní a hlavne ohlasujú príchod jari. Jar je tým ročným obdobím, kedy konečne po zime všetko pučí, kvitne, otepľuje sa a dni sú stále dlhšie.


A práve v tomto duchu sa niesol aj minulotýždňový skvelý event Yves Rocher, na ktorom sa v spoločnosti kvetov a voňavých parfumov oslavovala blížiaca sa jar a zároveň Deň žien.

Akcia sa konala v poobedňajších hodinách v príjemnom prostredí kaviarne SORT v Bratislave. Nakoľko som nemala kde "odložiť" dieťa, tak som ho zobrala so sebou. Od organizátoriek akcie som sa dozvedela, že s tým nemajú vôbec žiadny problém, za čo som im vďačná, a som rada, že som nakoniec mohla tak skvelej akcie zúčastniť. A dokonca v skvelej spoločnosti môjho malého syna.

Príchod do kaviarne bol rýchly, na počuovanie som v jej okolí našla aj rýchle parkovanie a po prvýkrát si kupovala parkovací lístok cez SMS :-D

Kaviareň Sort bola útulná, príjemná a hneď v úvode sme boli privítaní niekoľkými milými žienkami priamo z Yves Rocher. Po obzretí si pripraveného priestoru sme sa usadili, dali si nealko welcome drink z ruží (ktorý bol mimochodom výborný), kávičku, čajík, pofotili sa, a občerstvili nejakými dobrotami.




A potom sa začala tá hlavná časť - workshop, na ktorom boli preverené naše zručnosti a tvorivé schopnosti. Jeho hlavnou úlohou bolo totiž vytvoriť si z vopred pripravených kvetov, byliniek, lístkov vlastnú kvetinovú čelenku. Workshop bol vedený milou floristkou z kvetinárstva JARABINA, ktorá nám zároveň porozprávala viac o kvetoch a rastlinách použitých do čeleniek.

Všetko bolo nádherne pripravené, až bolo človeku ľúto sa do toho pustiť.




Poviem vám, trochu som sa tejto aktivity obávala popri mojom neposednom dieťati, ale ono ma nakoniec milo prekvapilo, tichučko sa pri mne hral s páskou, kvietkami, ku koncu si už dokonca spieval a ja som si tak v kľude mohla vyrobiť čelenku.



Nezdalo sa mi to nejak komplikované, no problém nastal, až keď mi došli kvety a rastlinky a ja som ešte nebola vôbec na konci čelenky. A to vopred pripravené kvety mali vraj vystačiť na celú čelenku! Nuž ja som to zobrala zhurta a hneď odzačiatku ich dávala dosť na husto, čo bola chyba. Ku koncu som potom pomaličky z čelenky pouvoľňovala niektoré kvietky a čelenku zakončila hlavne rôznymi zbytkovými lískami. Ale musím povedať, že naprik mojej neschopnosti a nechuti čokoľvek podobné vytvárať (radšej si vždy všetko kúpim už hotové) sa mi čelenka celkom podarila.



A že ako si vyrobiť takú kvetinovú čelenku?
Návodov na internete nájdete mnoho, čelenky si môžete robiť po celom obvode hlavy, alebo len také polčelenky; môžu byť so živými alebo umelými kvetmi...
My sme ju robili takto:

Pripravte si:
- zmes kvetov, byliniek, rastliniek, ktoré by ste v nej chceli mať.
- dva ohybné drôtiky dlhé asi 30 cm, ktoré spojíte a ktoré budú základným kameňom čelenky
- voskovú pásku
- drôtik na viazanie kvetov a rastlín

V prvom rade si spojíte dva drôtiky. Obopnete si ich okolo hlavy tak, aby vám zostala aj prípadná rezerva a vzadu ich spojíte spôsobom, aby vám na jednej strane zostal taký háčik.
Takto spojené drôtiky začnete natesno ale opatrne obmotávať voskovou páskou.

No a keď to máte hotové, tak si nastriháte kvety a rastlinky na dĺžku asi 4 cm a postupne  skupinkách ich pomocou ďalšieho drôtika obmotávaním okolo stoniek upevňujete na venček. Celé je to potom už len na vašej fantázii a šikovnosti. Treba si vopred premyslieť, ktorý kvet, kde chcete dať a rovnomerne si ich rozdeliť, aby sa vám nestalo to, čo mne, že ku koncu už nebudete mať na čelenku čo dávať.

Ostatným blogerkám sa tiež podarili krásne venčeky a napriek tomu, že sme mali každá rovnaký základ, tak každá mala venček úplne iný.



Na záver akcie bolo na rade ešte občerstvenie, rozhovory a pomaličky sme sa s malým aj pobrali domov. Vytvorený venček išiel s nami a od Yves Rocher sme dostali aj milú pozornosť - balíček ich skvelých parfumov.

Ďakujem Yves Rocher, bola to naozaj krásna a príjemná akcia!

POZOR!!!
Mimochodom práve teraz si môžete priamo na stránkach Yves Rocher k nákupu nad 25€ vybrať jednu z troch minisád v kozmetickej taštičke. Ponuka platí len do 18.3.2018 pre registrovaných zákazníkov, ja mám tieto mini sady strašne rada a sú aj príjemným darčekom pre niekoho, kto by sa rád s touto kozmetikou zoznámil a vyskúšal ju.

Každá zo sád má svoj vlastný promo kód, ktorý je treba zadať v košíku:

Mon Kit Week-end - víkendový balík - promo kód KITVIK
Mon Kit Coup Declat - každodenný balík - promo kód KITDEN
Mon Kit Pause Douceur - relaxačný balík - promo kód KITPAM






  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Workshop musel být skvělý. Ráda tvořím, tak by mě to velmi bavilo. Jinak krásná akce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!