Jarné novinky Oriflame

By Zuzulienka - 2.3.18

Aj keď to vonku momentálne tak nevyzerá, ja dúfam, že čoskoro k nám začne pomaly prichádzať jar. Je aj načase zásobiť sa jarnými farbičkami, kvetinovými vôňami, či výraznými šperkami. Ja už som tak urobila aj vďaka úžasným novinkám od Oriflame, ktoré dostanete v aktuálnom katalógu platnom od 26.2. - 18.3.2018. Poďme si ich predstaviť.




Rúž na pery The One Colour Obsession
35158 - 5,99€ - str. 5

Nahorúcejšou novinkou tejto kampane sú jednoznačne rúže Colour Obsession THE ONE. Tieto rúže dostanete momentálne v 10. odtieňoch, ja som si vybrala moju obľúbenú ružovú - Magenta Mania. Rúže obsahujú technológiu CHROMALOAD, ktorá má zaručiť bezkonkurenčnú intenzitu farieb.

Musím uznať, že môj odtieň je naozaj výrazný, na perách sa krásne vyníma, no so samotnou pigmentáciou to nie je až také ružové. Pery je nutné pretrieť niekoľkokrát, aby ste získali žiarivý efekt. Prisudzujem to trošku aj tomu, že rúž mi trošku pripadá ako taký balzam na pery, je jemný, na perách príjemný a vôbec, ale že vôbec ich nevysušuje, ale hydratuje až sľubovaných 8 hodín.

Takže ak hľadáte niečo jemné, hydratačné a zároveň žiarivé pre pery, tak tento rúž vrelo odporúčam.




Parfumovaná voda Live in Colour
33964 - 15,99€ - str. 37

Ďalšou voňavou novinkou, ktorá je ako stvorená na jarné obdobie je táto kvetinovo-ovocná vôňa Live in Colour. Mne sa v prvom rade veľmi páči flakónik so štýlovou pumpičkou, ktorá tam nie je len na ozdobu, ale skutočne ňou parfum aplikujete. Vonia naozaj nádherne, nesie v sebe tóny rebarbory, okrasy okolíkatej a bieleho jantáru.




Laky na nechty The One Long Wear
35010, 35012, 35011 - 2,99€ - str. 63

Staronové laky na nechty boli tentokrát doplnené o nové limitované odtiene v pastelových farbách. Farby sú naozaj nádherné, neodolala som a rozhodla som sa hneď pre 3 - Matcha Green, Pink Lemonade a Sugar Cane. Majú veľmi sympatické fľaštičky s klasickým objemom 8ml.

Ak čakáte, že vám ich ukážem na nechtoch, musím vás sklamať Tie moje sú za posledné týždne v hroznom stave, a tak som sa radšej vzdala fotenia lakov priamo na nechtoch.

Je to škoda, viem, neviete si takto urobiť presnú predstavu, ako vyzerajú, no poviem vám len toľko, že keďže sa jedná o pastelové odtiene, krytie je slabé. Musíte naniesť aspoň 2 - 3 vrstvy, aby ste prekryli celý necht. Dávajte pozor aj množstvo laku, ktoré naberáte a nanášate na necht. Stačí ho naozaj máličko, inak vám bude stekať, alebo si vytvoríte zbytočne príliš hrubú vrstvu, ktorá bude dlho zasychať. Inak je schnutie celkom fajn, no a  výdrž? Na mojich nechtoch klasika, ako všetky ostatné laky - tie 2 dni.


Náušnice Popnugget
29891 - 7,99€ - str. 83
Náušnice visiaceho typu sú odjakživa mojimi obľúbenými a tieto sa mi zapáčili na prvý pohľad. Keď mi prišli, bola som prekvapená, pretože som nečakala, že budú až také dlhé a tak masívne posôbiace. Ale to im vôbec neuberá na kráse a na ušiach naozaj krásne vyniknú. A to ja mám rada.
Celková dĺžka: 9 cm.



Všetky tieto produkty a ešte mnohé ďalšie dostanete v aktuálnom katalógu č.4, ktorý nájdete tu:
Kampaň č.4

Tak, ako sa vám páčia?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Tak to je vážně bomba! Ty laky na nehty jsou vážně nádherné:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. milujem jarné novinky, pretože milujem jar! viem, že už prichádza to krásne teplé, rozkvitnuté obdobie, ktoré ja fakt môžem. Veľmi sa mi páčia tie farby lakov - to je fakt krásne ;) taktiež sa mi páči aj rúž ale nie na mne, pretože mne sa tá farby ale že vôbec nehodí :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, tak to jsou opravdu povedené novinky. Odstíny laků ty vypadají skvěle. :) Naušnice jsou pěkné.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vybrala sis nádherný odstín rtěnky a ty laky na nehty jsou parádní. Pastelové barvy mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najviac ma zaujala vôňa, musí byť úžasná. :)
    Ledyms Blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!