Kozmetické novinky za február

By Zuzulienka - 13.3.18

Síce je február už dávno za nami, ja tu pre vás mám ešte pár kozmetických noviniek, ktoré som si práve za minulý mesiac kúpila - prvýkrát v živote, otestovala ich a konečne vám chcem dnes napísať svoje dojmy z týchto produktov. Uff, aká dlhá veta :-D


No ale nezdržujme a poďme na to. Poďte sa so mnou pozrieť na 5 produktov, ktoré som vyskúšala za minulý mesiac.



Balea No.16 - tekuté mydlo na ruky 
Toto mydielko je novinkou z radov Dm Drogerie. Stavilo na nevšedný dizajn, s ktorým sa môže hrdo stať akýmsi doplnkom do kúpeľne. Naozaj na prvý pohľa vyzerá pekne a úplne inak ako vštky ostatné tekuté mydlá.

Myslím, že celkovo sú v ponuke 3 druhy s rôznymi vôňami (ovos a rakytník, med a chmeľ), ja som sa rozhodla pre vôňu morušky a čučoriedky. Vonia krásne, príjemne, ovocne. Mydlo je celkom husté, stačí vám kvapka, ruky dôkladne umyje a prevonia. Naozaj tú vôňu cítiť celkom dlho. Jeho plusom je aj veľké 475 ml balenie, naozaj mám pocit, že ho snáď nikdy nespotrebujeme a to si ruky u nás umývame traja a niekoľkokrát denne.



Essence Dvojfázový Express Eye Make-up odličovač
Isto ste si pred nedávnom u mňa na blogu všimli článok, kde som porovnávala práve dvojfázové odličovače. Celkom som zostala na ne zaťažená a rada skúšam ďalšie. Aj preto som si kúpila tento od Essence. Narýchlo som nejaký potrebovala, tento mal smiešnu cenu, tak si hovorím, že vyskúšam.

Odličovač má taký klasický objem 125 ml, jednoduchý dizajn a bežné dvojfázové zloženie.
Konzistenciou je taký dosť mastnejší, ale oči odlíči bez menších problémov, s vodeodolnými prípravkami je to pre neho trošku ťažšie a trvá to dlhšie. Čo mu však musím vytknúť je, že jemne štípe v očiach.

Okrem očí je vhodný aj na odlíčenie pier a s rúžmi si teda poradí dosť dobre. Celkovo však hodnotím tento odličovač priemerne a viac by som si ho už asi nekúpila. Na môj topkový Mixa odličovač zatiaľ nemá žiadny iný!


Rexona Maximum protection Active Shield - antiperspirant
Rexona Maximum Protection je u mňa doposiaľ najlepší antiperspirant, s akým som sa stretla. Používam ju už zopár rokov, no ona s pribudajúcimi rokmi prináša nové vône a nové účinky. Doteraz som vyskúšala tri druhy - Intensive Dry, Everyday Fresh a Clean Scent. Aktuálne ich majú v ponuke asi 6 a ja som si vybrala taký, aký som ešte nemala - Active Shield. Tento typ Rexony pomáha eliminovať priamo baktérie, ktoré produkujú zápach - teda pot.

Čo sa týka účinku a eliminácie zápachu, tak aj tento typ Rexony je skvelý. Čo mi však na nej vadí, je jej samotná vôňa. Jednoducho mi nevonia, čo som si pred jej kúpou nemohla vyskúšať, nakoľko tieto Rexony sú balené v krabičkách a vnútri ešte prelepené akýmsi alobalom.

Takže pri najbližšej kúpe Rexony sa asi vrátim k niektorej z pôvodných troch, prípadne risknem ešte vyskúšať niektorú z ďalších, čo som ešte nemala.


Rimmel Brow This Way - priesvitný stylingový gél na obočie
Hľadala som niečo, čím si už namaľované obočie upravím do požadovaného tvaru a následne mi to tak bude aj držať. Predavačkou mi bola poradená táto "riasenka", ktorá je vlastne priesvitným stylingovým gélom na úpravu a vytvarovanie obočia. Páči sa mi jej veľkosť, je maličká, praktická, má 5 ml a aj samotná kefka je taká akurát na obočie. Obsahuje dokonca aj arganový olej.

Pracuje sa s ňou veľmi dobre, občas sa mi zdá, že sa mi naberie zbytočne veľa gélu, ale to sa dá ľahko napraviť otretím kefky o tubu. Krásne prečeše obočie, upraví, zafixuje a naozaj sa mi zdá, že ono potom aj drží v tom tvare po celý deň. Takže za mňa tento gél - áno.



Bel vlhké odlakovacie tampóny s vôňou citrusov
Na túto vecičku som natrafila úplne náhodne a hovorím si, že vyskúšam. Aj keď nechty si lakujem teraz minimálne, je to skelá pomôcka na rýchle odlakovanie, prípadne na odlakovanie na cestách. Plusom je príjemná vôňa citrusov, naozaj necítite žiadny odlakovať.

Každý tampón je tak akurát napustený, aby odlíčil niekoľko nechtov. Balenie obsahuje celkom 30 tampónov.



Tak čo, máte s nejakým produktom skúsenosti? Alebo sa ešte len chystáte niektorý vyskúšať?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Aj u mňa vedú Rexona Maximum Protection antiperspiranty, no tiež mi moc nesedia ich jednotlivé vône. Napr. táto Active Shield mi príde ešte fajn, no zelená Stress Control je úplne strašná :D. Každopádne sú to zatiaľ jediné antiperspiranty, ktoré na mne fungujú a môžem sa na nich skutočne spoľahnúť. Teraz v zime som si inak obľúbila tuhý antiperspirant od Borotalco. Avšak, pokúšam sa nájsť antiperspirant bez obsahu hliníka, a ten obsahuje ako Borotalco (nie všetky druhy) tak i Rexona.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano s tým hlinikom je to problém asi o väčšine prípravkov proti potu. Ale čím dalej, tým viac sa mi zdá, že je pripravkov bez hlinika stále viac a viac.

      Odstrániť
  2. Wow, ta Balea mě teda překvapila, nové obaly se jí teda povedly :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!