NYX matné krémy na pery

By Zuzulienka - 20.3.18

Áno, dobre čítate - matné krémy. Pretože tak by sme mohli doslova preložiť ich názov - NYX Soft Matte Lip Cream. Ale čo si budeme hovoriť, všetci dobre vieme, že sa jedná o matné rúže.
S matnými rúžmi sa u mňa roztrhlo vrece. Nielen v rámci spoluprác mi ich niekoľko prišlo, ale aj ja sama k nim čoraz viac inklinujem a nejaký si sem-tam kúpim. Jednoducho sú skvelé.
Tieto od NYX mi prišli ešte pred Vianocami, takže som si dala celkom dlhý čas na ich otestovanie.




Domov mi prišli zaujímavé 3 odtiene, ktoré nájdete pod názvami Cannes, Abu Dhabi a Berlin. Celkovo ich dostanete v 22. odtieňoch a páči sa mi, že každý je pomenovaný po nejakom meste.


Všetky tri rúže sú mi hneď na prvý pohľad veľmi sympatické. Jednoduché balenie, obsah 8 ml a klasický penový aplikátor.


Prvé, čo pri otvorení každého rúžu urobím je, že si k nemu privoniam. Milujem, keď rúž vonia. A v dnešnej dobe voňajú takmer všetky. Výnimkou nie sú ani tieto od NYX - voňajú doslova na zjedenie, mám pocit, že ten najtmavší dokonca vonia ako čokoláda a ten ružový ako cukríky. Jednoducho voňajú krásne.

Konzistencia rúžov je taká hustejšia, fakt krémová, aplikátor treba viackrát ponoriť do samotného rúžu, aby ste ním pretreli celé pery. Na perách je veľmi príjemný, dávajte však pozor, aby ste ich pred aplikáciou mali úplne suché, lebo sa vám takýto typ rúžu môže začať droliť.


Pigmentácia je však skvelá, rúžom krásne pokryjete celé pery, po chvíľke zaschne a drží. Čo sa týka samotných odtieňov, najviac sa mi páčia Abu Dhabi a Cannes. Berlin je pre mňa naozaj príliš tmavý a napriek tomu, že na prvý pohľad vyzerá lákavo, ja s ním vyzerám ako mŕtvola.




Výdrž je celkom dobrá, no nie bez poškodenia. S drobnými chybičkami vám vydrží takých 4 - 6 hodín.

Čo mi však dosť vadí je, že sa akoby rozpúšťa a uvoľňuje pod vplyvom jedenia a pitia. Takže musíte počítať s odtlačkami na šálke a tým pádom s ešte nižšou výdržou.


Ale ak ho zvolíte na nejaký večer, kedy neplánujete veľmi jesť, ani piť, tak vám táto výdrž úplne postačí.

Používate značku NYX? Aké produkty máte od nich odskúšané?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. podľa mňa ti pristane aj ten tmavý Berlin :) i keď jasné, že sa asi cítiš lepšie v Cannes :) tej je tiež veľmi pekný :) páčia sa mi všetky a rada by som ich skúsila,tak sa pôjdem pozrieť aj na ostatné odtiene
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tieto odtiene sa mi veľmi páčia, jediný ktorý by sa mi určite nehodil je ten Cannes, ale tebe sa hodí veľmi ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Cannes je velmi příjemný odstín, taky mám ráda, když rtěnky voní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám tiež tri odtiene týchto rúžov, a tiež medzi nimi odtieň Cannes. Tiež sa mi veľmi páči a rada ho nosím. Je na perach príjemný. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten tmavý taky pro mě nebude, nelíbí se mi odstín. Ale zbylé dva odstíny jsou krásné, já zatím tyto rtěnky nevyzkoušela, ale koupila jsem si první jejich paletku a ta je v celku dobrá :))
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!