Starostlivosť o telo s Oriflame (katalóg 5/2018)

By Zuzulienka - 23.3.18

S jarným obdobím a nadchádzajúcim letom sa akosi viac zameriavame na svoje telo - začíname cvičiť, viac sa oň starať, peelingovať, krémovať, jednoducho chceme, aby naša odhalená pokožka vyzerala v lete čo najlepšie.


Áno, môžete staviť aj na drahé prípravky, alebo špeciálne procedúry, no ja hovorím, že stačí pravidelne cvičiť, zdravšie jesť, dostatočne piť a kozmetika je už len príjemná čerešnička :-)
A práve také príjemné čerešničky by som vám dnes chcela predstaviť. Sú z najnovšieho katalógu Oriflame č. 5, ktorého kampaň prebieha práve teraz od 19.3. - 8.4.2018

Vybrala som pre vás produkty určené práve na staroslivosť o telo plus jeden špeciálny - určený pre váš domov.



Peelingový sprchovací gél Love Nature
32602 - 3,49€ - str. 17

Nevšedná, ale veľmi zaujímavá kombinácia maliny a mäty sa spája v jednom sprchovacom géli, ktorý obsahuje drobné zelené čiastočky určené na peeling. Tá vôňa je naoza dokonalá, nabije vás energiou, sviežosťou a pokožku krásne prevonia. A okrem čistiaceho účinku vám pokožku aj krásne prebrúsi a zbaví odumretých buniek.



Telové mlieko Love Nature
32603 - 3,99€ - str. 17

Po voňavej sprche si to žiada telové mlieko s rovnakou vôňou, aby sme vôňu umocnili. Telové mliečko Love Nature vonia krásne, ale poviem vám, že kombinácia týchto dvoch ingrediencií sa mi oveľa viac páči v sprchovom géli. Telové mlieko je fajn, pokožku krásne hydratuje, prevonia, ale aj tak mi krajšie vonia sprchový gél.



Tekuté mydlo na ruky Essence & Co.
33452 - 11,90€ - str. 123

Mydlo na ruky je každodennou súčasťou. Ja si umývam ruky niekoľkokrát denne a aj preto ma zaujalo toto na prvý pohľad krásne tekuté mydlo. Tieto mydielka dostanete v dvôch variantoch - citrón a verbena a magnólia a divé figy. Práve magnóliu s divými figami som si vybrala ja. Mydlo je tekuté, no zároveň dostatočne husté, aby ruky krásne umylo a prevoňalo. Po umytí jeho vôňu cítiť naozaj intenzívne, no mne jeho vôňa až tak neimponuje.


Krém na ruky Macaron Love
33533 - 1,29€ - str. 148

Krémy na ruky sú u mňa závislosť, rada skúšam nové a tento makrónkový som proste musela mať. Krásny ružový obal, krásna sladká, no nie presladená vôňa a príjemná hydratácia. Nie je to po hydratačnej stránke presne to pravé pre moje ruky, ale na občasné použitie úplne stačí.


Sprejový osviežovač vzduchu Breakfast in Paris 
34455 - 9,99€ - str. 33

Kakao, aníz, mandle, bergamot a čokoláda - všetky tieto zložky v jednom vytvárajú dokonalú vôňu domova. Tento osviežovač vzduchu som si zamilovala na prvý pohľad - dizajn má jednoduchý, no dokonalý; ale vôňou mi sadol až na druhý pohľad. Keď som ho totiž prvýkrát ovoňala a strekla do priestoru prišiel mi zvláštny, nezvyčajný... No keď som to skúsila znovu, zamilovala som sa do neho. Veľmi sa mi táto vôňa páči.
Jedinou nevýhodou je tá sprejová forma, prijala by som skôr formu difuzéra, pretože sprej cítite len chvíľku potom, čo ho nastriekate do ovzdušia.



Ktorý produkt z mojich Oriflame noviniek vás najviac zaujal?
Aktuálny katalóg si môžete prezrieť TU.

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Mě celkově jejich nové krémy na ruce přijdou dost málo hydratační. Co se mi líbí jsou jejich sprchové gely a ta vůně musí být úžasná. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. najviac ma zaujal hneď prvý peeling, pretože aj keď už kozmetiku tejto značky moc nepoužívam už, vždy sa mi od nich páčili práve peelingy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten makronkový krém na ruce musí být vážně úžasný:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sprchové gely jsou od nich nejlepší :) Skvělé vůně.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nějaké produkty z malinové řady jsem také měla a byly skvělé!! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!