Apríl 2018

By Zuzulienka - 22.5.18

Áno, viem, je už takmer koniec mája, no skôr sa mi tento príspevok napísať nedal. Prečo, to sa dozviete, ak budete čítať ďalej, pretože mesiac apríl bol u mňa náročný, zaujímavý, a plný skvelých aj menej skvelých udalostí. Ubehol veľmi rýchlo...




1. V prvom rade som od začiatku mesiaca nastúpila opäť do práce po 3 rokoch na materskej a rodičovskej dovolenke. Prvé 2 týždne boli veľmi náročné, kým som sa zorientovala a do všetkého dostala, fakt mi to chvíľu trvalo. Myslím, že aktuálne už som už zabehnutá, no práce mám toľko, že mi dni bežia neskutočne rýchlo.


2. Moje malé bábätko oslávilo 3. narodeniny. Neuveriteľné, ale už je z neho veľký chlapček. Dokonca už je zapísaný aj do škôlky, tak čakáme, či ho vôbec zoberú.



3. Narodeniny som oslávila aj ja. Koľké, neprezradím, kto vie, vie, kto nie, môže si skúsiť tipnúť. Každopádne až tak sa s tým netajím, ale 20 nemám už dávno...


4. Zúčastnila som sa diagnostiky pleti, ktorá sa konala vo Fann parfumerii, a ktorá mi len potvrdila, že moja pleť je naozaj suchá a na niektorých miestach dokona dehydrovaná. Takže krémovať, hydratovať, vyživovať... to potrebuje. Z diagnostiky som si odniesla aj zopár nových prípravkov značky Eisenberg.


5. Rozbila som si svoj nový mobil, ktorý mám len od nového roka. Našťastie už je opravený, čoho dôkazom je aj tento článok, nakoľko väčšinu fotiek som mala uložených práve v jeho pamäti. Čo vám poviem, možno ste to už zažili, no nakoľko ten môj Samsung S7 je celý sklenený, stačil jeden pád a predný displej bol K.O.

6. Instagram som od začiatku apríla zaplavila mojimi outfitmi, nakoľko by som rada zdokumentovala každý jeden, ktorý nosím do práce. Viem, nie je to šálka kávy pre každého, a možno ma veľa z vás preto prestalo sledovať, no pre mňa je to niečo, čo ma baví a robí mi radosť. A každý by mal predsa robiť to, čo má rád, nie?


7. S mojím autíčkom som prekročila hranicu 100 000 najazdených km. Priznávam, nenajazdila som ich všetky ja, lebo zozačiatku auto patrilo môjmu mužovi. Posledných 30 000 km som však najazdila ja sama.


8. Zažila som na vlastnej koži, aké to je, keď niekto kričí: HORÍ! A keď naozaj horí! O dve poschodia vyššie, priamo nad nami si nejaký pán dal variť obed a zaspal. V podstate sa nestalo nič vážne, iba mu zhorel hrniec na sporáku, ale ten strach, ktorý človek pri takomto niečom zažije, neprajem nikomu...

9. A najviac som sa tešila teplému, slnečnému počasiu, ktoré dovoľovalo dať si prvú zmrzlinu, kávičku na terase, dlhé prechádzky...



Tak, taký bol môj apríl. Aktuálne sa chýli ku koncu aj máj, ja dúfam, že ešte počas neho stihnem pre vás dať dokopy zopár článkov, aby ste mali čo čítať. A určite prichystám v blízkej dobe aj nejakú súťaž.
Majte sa krásne!

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. S tím požárem v domě jsem to měla podobně před půl rokem. Jeden pán také zaspal, zatím co si dal hrnec s něčím na plotýnku a byl z toho puch na chodbách po několik měsíců. Naštěstí se mu nic nestalo.:) Ale všichni jsme byli hrozně vyděšení. :/ Měj krásný další měsíc a hodně štěstí, Š.
    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tvoje outfity na IG co jsi dávala mě bavily. :) Opravdu se mi tvé kousky líbily :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tvé outfity na instagramu vždy obdivuji a denně se těším na nový, jaký zrovna vymyslíš :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!