Make-up Max Factor

By Zuzulienka - 13.5.18

Značka Max Factor bola doteraz pre mňa jedna veľká neznáma. Áno, poznám a registrujem ju už dlho, no nikdy ma nejak nelákala a nikdy som si z tejto značky nič nekúpila, okrem populárnej maskary 2000 Calories - no ani tá ma nejak neohúrila...
Nedávno sme sa však s kamoškou bavili na tému make-upy a ona ako jeden z najlepších, čo kedy mala spomenula práve Max Factor. Hovorím si, že niekedy ho musím vyskúšať. A tak aj bolo a po pár dňoch som ho mala doma.


Max Factor Lasting Performance - dlhotrvajúci tekutý make-up so špeciálne vytvorenými silikónovými zložkami, ktoré odolávajú každému dotyku a nezanecháva tým pádom ani stopy na oblečení.

Makeup má klasické 35 ml balenie s tenkým hrdlom, cez ktoré sa dobre dávkuje a zároveň sa doň nedostávajú zbytočné baktérie.
Veľmi ťažko sa mi vyberal odtieň. No nakoniec som si predsa vybrala a jedná sa o odtieň Natural Beige, no keď tak na ne pozerám teraz, asi som si mala vybrať odtieň Ivory Beige alebo Pastelle. Natural Beige je na mňa bleduľku stále tmavý.




Čo už, no, snažím sa ho vždy maximálne zapracovať do pleti, dobre porozotierať do stratena a vlastne na druhej strane, aspoň moja pokožka dostane trochu farby a nie som tak bledá.

Makeup má tekutú konzistenciu, na pleti sa rozotiera dobre, ale zdá sa mi, že nie je pre suchú pleť až tak ideálny. Skôr by som ho odporučila mastnejšej pleti.

Jeho krycia schopnosť je stredná a tým, že mám o niečo tmavší odtieň, ako je moja pleť, tak kryje na mojej pleti aj to, čo až tak netreba. Výdrž má taktiež celkom dobrú - pol dňa vydrží v peknom stave, potom už je potreba ho trochu obnoviť, osviežiť.



No a čo sa týka tej jeho špeciálnej vlastnosti, tak možem potvrdiť, že sa na oblečenie naozaj neobtláča, možno minimálne, čo ani nepostrehnete. Na pleti proste drží tak ako má.

V konečnom dôsledku si hovorím, že to nie je až tak zlý make-up, a možno by som v budúcnosti ešte skúsila nejaký bledší odtieň, ktorý by mi lepšie sadol.

Máte skúsenosť so značkou Max Factor? S čím konkrétne?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. S touhle značkou moc zkušeností taky nemám. Makeup nevypadá špatně, já si velmi oblíbila makeupy od Rimmelu, ty se taky neotiskují na oblečení a na pleti mi vydrží po celý den. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já měla vzoreček tohoto make-upu a měla jsem stejný problém..ten odstín byl vážně dost tmavý:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela a nijak mě neláká. Mám ráda makeupy Maybelline, nebo Rimmel. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Max Factor je presne tá značka, ktorú vždy nejako obchádzam. Nič konkrétne proti nej nemám ale ak si mám vybrať medzi Max Factor alebo povedzme Rimmel, tak siahnem radšej po Rimmel :)

    IVANNA THE BLOGGER

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lasting Performance je pomerne obľúbený, odporučiť by išiel ďalej napríklad Vichy Liftactiv Flexiteint alebo L'Oréal Paris True Match.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!