Oriflame produkty na tvár 8/2018

By Zuzulienka - 26.5.18

Ak ste fanúšičkami Oriflame, isto viete, že každé 3 týždne u nich začína nová kampaň a ja sa vám zakaždým snažím priniesť a predstaviť nejaké novinky z aktuálneho katalógu, ktoré ma zaujali a ktoré som vyskúšala. Tentokrát som si vybrala 4 produkty určené na tvár z katalógu, ktorého platnosť je od 21.5.2018 do 10.6.2018.



Rozjasňujúca podkladová báza Giordani Gold
33300 - 15,90€ - str 97

Podkladová báza by mala byť základom každého make-upu. Dokáže pleť hydratovať, vyhladiť a jednoducho pripraviť na nanesenie make-upu Giordani Gold je jednou z najluxusnejších rád značky Oriflame. Už na prvý pohľad pôsobí táto báza luxusne - sklenené priehľadná fľaštička s obsahom 30 ml hmoty žiarivej gélovo-vodovej konzistencie.

Táto báza má naozaj jemnučkú textúru, obsahuje kyselinu hyalurónovú, výťažok z bieleho čaju a perleťové ružové a biele mikročiastočky, ktoré majú hlavnú rozjasňujúcu úlohu. Báza skvele pripraví pleť na nanesenie make-upu, jemnučko rozjasní a pleť je celý deň hydratovaná a svieža.



BB krém The ONE
31595 - 8,90€ - str 78

BB krémy som istú dobu celkom dosť používala. Keď som zbadala, že aj Oriflame má jeden v ponuke, rozhodla som sa ho vyskúšať. Veď na leto sú úplne ideálne. BB krém od Oriflame dostanete v 3 odtieňoch, ja som si vybrala ten stredný a poviem vám, že som urobila dobre. Odtieňom mi dokonale sadol, a vlastne celkovo je dokonalý.

Má úžasnú krémovú textúru, pleti sa krásne prispôsobí, zjednotí ju, vyhladí, jemne kryje a po celý deň je pleť hydratovaná a svieža. Za mňa veľmi vydarený produkt, ktorý má navyše ochranný faktor SPF30, takže na leto je ideálny.



Upokojujúci odličovač očí Novage
32664 - 10,90€ - str 10

Odličovač očí vo forme gélu? Tak to musím vyskúšať. Presne taký totiž je tento odličovač od Oriflame Novage. Obsahuje probitamín B5 a vraj šetrne pomáha odlíčiť oči a očné okolie. Nuž, nie je to vôbec tak. V porovnaní s odličovačmi, ktoré som doteraz používala a používam, je tento dosť slabý. Odličovanie s ním trvá 2-krát toľko a vôbec oči neodlíči tak dobre, ako by mal. A ani tá gélová konzistencia sa mi teda vôbec nepozdáva a radšej zostávam verná klasickým dvojfázovým odličovačom.


Kabuki štetec Scarlet
29730 - 5,99€ - str 76

Štetce tohto typu milujem. Sú jemné a ideálne na nanášanie púdru, ale aj lícenky. Tento od Oriflame dostanete v priehľadnom darčekovom balení, má jemnučké štetinky a pracuje sa s ním výborne. Je proste skvelý a nemám k nemu viac čo dodať.



Máte s niektorým produktom skúsenosť?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!