Letné farbičky

By Zuzulienka - 23.6.18

Leto sa nám rozbehlo naplno a neodmysliteľne k nemu patrí všetko farbné, hrabé, lesklé, trblietavé, neónové, voňavé.... a tak by som mohla pokračovať donekonečna. Leto je proste more otvorených možností a dovolíme si viac, ako v iné ročné obdobie. A týka sa to aj líčenia. 
Rozdelila by som nás ženy do dvoch skupín: tie, ktoré sa cez leto prestanú líčiť, alebo sa líčia minimálne; a tie, ktoré práve cez leto experimentujú a hrajú sa s farbičkami. 


Ak patríte do druhej skupiny, tak sa vám určite budú pozdávať farebné a metalické novinky z pultov Dermacol.

Matné rúže sú stále v kurze a Dermacol tentokrát priniesol novinku v podobe klasických rúžov. Sú voňavé, krémové, bez silikónov a v niekoľkých krásnych odtieňoch. Na pery sa nanášajú ľahučko, sú výborne pigmentované, no sklamala ma hydratácia. Napriek tomu, že rúže vraj obsahujú vosky, ktoré zabraňujú vysúšaniu, tak moje pery sú po niekoľkých hodinách s nimi suché a teda aspoň mne osobne sa akoby drolia z pier. 



Odtieň č. 3
Odtien č. 11
Ak máte chuť na niečo extravagantnejšie, tak vyskúšajte metalické rúže. Nie sú osobne mojou šálkou kávy, ale vyskúšať som ich musela. Páči sa mi ich tekutá konzistencia, príjemná vôňa a zaujímavé farby. Sú naozaj vysoko pigmentované, intenzívne, perám sa dokonale prispôsobia, zvýraznia ich, akoby opticky aj zväčšia. A čo je veľké plus - nevysušujú! Niekomu možno bude vadiť lepivý efekt, lebo tieto rúže sú také rúžolesky a na perách sa krásne lesknú, ale ja to nevnímam ako nevýhodu. 
Výdrž majú tieto rúže tiež perfektnú, dokonca sa z pier ťažko odstraňujú.

Dostanete ich v 5 odtieňoch (tieto sú 01- medený a 02 - červený), a napriek tomu, že sú krásne a nemám im čo vytknúť, tak si ich neviem predstaviť nosiť v bežný deň.


Tieto ceruzky boli zozačiatku pre mňa jednou veľkou záhadou. Zapáčili sa mi, ale ich dizajn ma trochu zmiatol a nevedela som, ako sa vysúvajú. Pretože ony ako vysúvacie na prvý pohľad vyzerajú. Až potom mi bolo povedané, že sa strúhajú a fakt. Dostanete ich v 4 odtieňoch a všetky sú naozaj krásne metalické, silno pigmentované a na očiach držia bez rozmazávania sa takmer celý deň.
Aj keď na takéto farby liniek na očiach som doposiaľ nebola zvyknutá, tak tieto som si rýchlo obľúbila a vôbec mi nevadia.




A takto vyzerajú na očiach:


Tiene na oči
Tie dostanete v niekoľkých verziách: Mono tiene, Quattro tiene, alebo staré známe Bonbon eye tiene, o ktorých som vám písala už kedysi v minulosti.

Mono očné tiene - sú v troch odtieňoch, ja mám odtieň č. 4 a č. 2. Tiene sú pekne pigmentované, na viečko dobre priľnú a držia na ňom celý deň. Farby sú decentné a vhodné na každodenné líčenie.


Quattro očné tiene - obsahujú vždy 4 rôzne tiene, ak správne pozerám, tiež sú v 4 rôznych verziách, ja mám č. 6. Tiene majú saténovú jemnú púdrovú textúru, sú vysoko pigmentované a obsahujú aj drobnú perleť, ktorá pohľad prejasní. Nanášajú sa dobrea, akurát priložený aplikátor nie je šťastné riešenie, radšej použite vlastný štetček. Milým bonusom týchto tieňov je praktické zrkadielko.


Bonbon očné tiene - pribudli k nim ďalšie odtiene a ja som mohla vyskúšať tento zelenkavý (dotieň č. 202), Tieto tiene sú špecifické tým, že majú jemnú wet & ddry textúru, ktorá umožňuje ladiť intenzitu farby podľa spôsobu aplikácie. Teda tieň môžete mať plne jemnučký, alebo aj úplne výrazný.


Tieto perličky sú nádherné už na prvý pohľad. Nielen samotným obalom, ale celkovo. Dostanete ich v troch verziách: zelené sú tónovacie, žlté - bronzujúce a tieto ružové rozjasňujúce. 
Perličky krásne kvetinovo voňajú a sú v 2 farbách: ružové dodajú pleti farbu a biele majú rojasňujúce účinky. Spoločne tak vytvárajú perfektnú kombináciu. Perly sú naozaj výborne pigmentované, preto pozor na množstvo, ktoré nanášate. Súčasťou je labutienka, ale s tou sa mne osobne zle pracuje, preto ich nanášam štetcom. Nakoľko sú naozaj ružové, tak ich používam hlavne ako lícenku, neviem si predstaviť aplikovať ich na celú tvár, či dekolt, tak ako odporúča výrobca.



Riasenky
No a na záver by som vám chcela predstaviť ešte 2 riasenky:

Artist Lash Mascara - riasenka s efektom predĺžených a oddelených rias
Táto riasenka sľubuje krásne dlhé a oddelené riasy bez zlepovania. No opak je pravdou. Na kefku, ktorá sa postupne zužuje sa vám nanesie toľko maskary, e aj keď ju obtriete a aplikujte, tak aj tak stále riasy zlepuje. Celkovo sa mi s ňou zle pracuje a neoslovila ma.




Illusion Mascara - super objemová riasenka
Naopak, táto riasenka je niečo celkom iné. Riasy krásne zvýrazní, dobre sa s ňou pracuje, nezlepuje, a vydrží počas celého dňa bez opadávania a rozmazávania. Má umelú, ale veľmi šikovnú a praktickú kefku.




Tak čo vás najviac zaujalo z Dermacol dekoratívnych vecičiek?

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Mňa celkom zaujali rúže od Dermacol

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež sa mi páčia tie rúže, majú krásne farby, ale tiež tie ceruzky - super pigmentácia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to jsou fakt nádherné barvičky! :) nejvíce mne zaujaly ty tužky na oči :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tyjo mě hned na první pohled zaujaly matné rtěnky, ty odstíny jsou fakt nádherné Škoda jen, že se drolí :/ pak mě zaujaly pudrové perly, taky je to moc krásný odstín a řasenku Illusion Mascara jsem zkoušela a řasy udělá fakt hezky husté a dlouhé jediné co mi malinko vadilo, že z mé osobní zkušenosti mě po ni po delší době začnou malinko pálet oči, což se divím protože mi tohle ještě žádná řasenka od dermacolu nedělala :/.

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zaujaly mě hodně rtěnky ty jsou super odstíny a také vůbec nevypadají špatně tužky na oči, pigmentace je nádherná. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie rúže vyzerajú skvelo :-) Krásne odtiene. Zaujali ma aj tie perly. Pamätám si ako ich používala moja mamka, keď som bola malá :-) Momentálne mám doma perly od Avonu.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mě se líbí ty nové perličky od Dermacolu :) pár novinek také vlastním, ale zatím jsem se k nim nedostala, tak nemohu posoudit z vlastní zkušenosti jaké jsou.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tiez ma zaujali tie ruze od dermacolu :) Ja som vlastne este nikdy od nich nic neskusala :) mate baby dobre skusenosti s dermacolom, s tymi ruzmi alebo aj inymi vecami? :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!