Oriflame novinky - kampaň 13

By Zuzulienka - 16.9.18

A mám tu pre vás ďalšie novinky z kampane Oriflame. Kampaň 13 sa nesie v duchu čistoty, relaxu a harmónie, je vraj potrebné si nájsť čas pre seba a rozmaznávať sa. A rozmaznávať sa môžete aj kozmetikou.




Toaletná voda On the Edge - 33963 - 9,99€ - str 11

Horúcou novinkou tejto kampane je odvážna toaletná voda s názvom On the Edge, čo v preklade znamená "na kraji, okraji". Už jej ostrý hranatý flakón niečo vypovedá. Je určená pre ženy rebelky, ženy, ktoré sa neboja riskovať a ktoré majú rady výzvy. Miešajú sa v ňom kožené tóny, ktoré zachytiť v nejakej vôni je vraj pre parfuméra tiež výzva, tóny pomaranča a fialky. Vôňa naozaj taká kvetinovo-dymovo-drevitá.

Ja som bola na ňu veľmi zvedavá, no pri používaní som zistila, že to vôbec nie je môj typ. Zozačiatku je príjemná kvetinová, no neskôr mi na nej niečo vadí a predpokladám, že to budú práve tie kožené tóny. Výdrž vône nie je veľmi dlhá, ale nakoľko je to len toaletná voda, tak jej to nevyčítam.


Šampón Love Nature - 33337 - 4,99€ - str 83

Oriflame rada pod názvom Love Nature je podľa mňa úžasná. Jej výrobky sú príznačné tým, že sa prirodzene rozpadávajú vo vode a namajú tak žiadny negatívny dopad na životné prostredie.
Aj tento šampón určený na mastné vlasy so žihľavou a citrónom. Žihľavové šampóny mám rada a nakoľko sa moje vlasy rýchlo mastia, tak som bola zvedavá na tento šampón. Páči sa mi kombinávia s citrónom, preože evokuje vo mne pocit sviežosti.
A presne taký tento šampón aj je. Po umytí vlasov s ním sa cítim ko znovuzrodená. Vlasy sú čisté, svieže, voňavé a príjemné na dotyk.


A prejdime k nejakej dekoratívnej kozmetike:

Ceruzka na obočie Giordani Gold - 33092 - 5,99€ - str 44

Už dosť dlho používam na obočie iba tiene. Keď som zbadala v katalógu Oriflame túto ceruzku, hneď sa mi zapáčila, aj hlavne kvôli prečesávajúcej kefke na jednom konci.
Vybrala som si odtieň Blonde a neľutujem. Odtieň je perfektný, ceruzka mi sadla dokonale a veľmi rada som ju aktuálne vymenila za svoje obľúbené tiene. Na obočí vydrží bez rozmazávania celý deň.


Kajalová očná linka the One - 34773 - 4,99€ - str 27

Opakom spokojnosti je táto kajalová očná linka nezvyčajného tvaru. Je síce univerzálna, môžete ňou tvoriť aj očnú linku, aj dymové líčenie, no ja by som ju radšej používala len na dymové líčenie.
A to z toho dôvodu, že ak si s ňou urobíte na viečku len linku, tak tá sa vám po chvíli začne rozmazávať a obtláčať. Na dymové líčenie je však skvelá, pretože je dobre pigmentovaná, sýta, čiernočierna a urobí vám neodolateľný pohľad.


Všetky produkty nájdete v aktuálnom katalógu Oriflame 13

Taktiež pripomínam ešte akciu, ktorá stále trvá:
Ak si v aktuálnom katalógu zakúpite riasnku The ONE Wonderlash 5v1 XXL, dostanete k nej aj odličovač vodeodolného očného makeupu.

Stačí ak pri objednávke na www.oriflame.sk zadáte k špirále kód 633463.



  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Šampony od Oriflame mám hodně ráda :) A tu kajalovou tužku jsem si kdysi hodně kupovala a byla fakt výborná, tak se k ní asi brzo vrátím :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. co clanok, to reklama a sponzoring... kedysi som na tvoj blog chodila kazdy den a s radostou som si precitala kazdy clanok.. ale poslednou dobou je to stale len oriflame.. Co tak sa kusok zaoberat tym, ze testuju na zvieratach?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sama si uvedomujem, že moj blog už nie je to čo byval. Mám malo času sama na seba, a preto ide aj blog bokom. S oriflame som mala dohodnutu dlhodobu spouprácu a preto som články aj napriek časovej tiesni musela uverejnovat pravidelne.
      Práve však sedim nad blogom a premýšlam... že čo s nim... rada by som mu prinavratila život a som si vedoma toho, že takto to dalej nejde...
      Dakujem za tvoj komentár, snád mi ešte dáš šancu.... a snád sa mi podari ho znovu postavit na nohy :)

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!