Elixír mladosti???

By Zuzulienka - 10.9.18

Byť stále mladý, tak to by bral každý z nás. Stroj na večnú mladosť však zatiaľ neexistuje, no našťastie existuje množstvo kozmetických produktov, ktoré proces a príznaky starnutia spomaľujú. Yves Rocher tento rok prišiel s novou radou práve takýchto kozmetických produktov pod názvom ELIXIR JEUNESSE. Verím, že ste mali možnosť o týchto produktoch už veľa čítať a počuť, ja sa s mojou sksúsenosťou delím až teraz.


Za posledný takmer polrok boli totiž práve tieto produkty mojou každodennou rutinou. A niektoré z nich, ešte stále používam. nemám im totiž čo vytknúť.

ELIXIR JEUNESSE obsahujú koncentrovaný výťažok z rastliny s názvom aphloia, ktorý podporuje prirodzené regeneračné a detoxikačné procesy v pleti. Pleť taktiež chráni pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia a celkovo je viac okysličovaná, lepšie dýcha a žiari zdravím.



Ja som mala možnosť vyskúšať hneď niekoľko produktov naraz:
Ráno som vždy začínala denným krémom a deň zakončila čistiacim gélom, sérom a následne naň použila nočný krém.
Krém pod oči som používala viac menej nepravidelne a takisto aj detoxikčnú masku, asi raz mesačne (celkovo nie som veľký fanúšik masiek).

Denný a nočný krém
Produkty som používala približne vyše 3 mesiacov, kým som ich minula do dna - týka sa to hlavne krémov, ktoré môžem z celej tejto rady vychváliť asi najviac, pretože mi sadli dokonale. Majú príjemnú sviežu vôňu, úžasnú konzistenciu, dokonale pleť hydratujú a zanechávajú krásnu.



Sérum s dvojakým účinkom
Sérum, ktoré je ideálne používať ešte pred nanesením krému je tiež skvelá vecička. Pleť je vdaka nemu regenerovaná a chránená. Má jemnú vodovo-gélovú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva a pleť je po ňom pripravená na použitie krému. Mne sa častokrát stalo, že som krém po ňom ani nepoužila a vôbec to mojej pleti nevadilo, teda aj s použítím "len" séra bola hydratovaná a v pohode.



Detoxikačný micelárny gél
Na úvod pozor na jednu vec - nie je to klasická micelárna voda, ktorú nanesiete na tampón a tak ňou čitíte pleť. Je to taký vodovejší gél, ktorý normálne nanesiete na navlhčenú pleť a umývate. Následne opláchnete a vysušíte. Píšem to preto, lebo ja sama som ho najskôr používala ako micelárnu vodu a čudovala sa, prečo až tak dobre nečistí. A bum, ono je to gél a potom už čistí a zbaví pleť make-upu bez problémov.


Roll on na očné okolie
Na tieto očné krémy si stále akosi neviem zvyknúť, a keď ich aj začnem používať, tak je to nepravidelné, pretože sa mi stane, že proste ho zabudnem použiť. Tento Roll-On je však veľmi príjemný a jeho praktický aplikátor s 3 masážnymi guľočkami jeho nanášanie oveľa zjednodušuje atým je aj účinnejší. Účinnejší na kruhy, vrásky a celé očné okolie, ktoré je našou mimikou asi najnamáhanejšie.



Expresná okysličujúca maska
Má krémovú konzistenciu, zbaví pleť toxínov a umožní jej okamžite dýchať. Priznám sa, že mňa táto maska neoslovila, ani napriek výborným ostatným produktom z tejto rady. Neviem, či to tak má byť, ale na pleti ma štípala a mala som ju po použití červenú. Preto som ju fakt používala výnimočne.


Na záver sa určite pýtate, že čo teda, či tieto produkty splnili to, čo sľubujú a to, čo očakávame.
Nuž poviem vám pravdu - vrások vás nezbavia, ani som nejak nepostrehla ich zmiernenie, ale pleť zanechávajú dokonale vyživenú, hydratovanú, vypnutú, hladkú, jednoducho ja som okrem masky bola s nimi veľmi spokojná.





  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!