Top kozmetika za rok 2018

By Zuzulienka - 25.2.19

Každý rok sa človek stretne s množstvom rôznych noviniek, či už v oblasti gastronómie, módy, kozmetiky a iných odvetví... Niektoré sa k nám dostanú náhodou, iné vyskúšame na základe odporúčaní. Každopádne, noviniek sa vždy nazbiera dosť a ja by som vám dnes chcela predstaviť zopár mojich kozmetických, ktoré som si ešte počas roku 2018 obľúbila a používam ich dodnes.


Musím sa priznať, že mi dalo trošku zabrať spomenúť si, čo som vlastne v priebehu roka používala, no nakoniec sa mi to podarilo a predstavujem vám 8 produktov, ktoré sa pre ma stali top za minulý rok.



1. telové mlieko DERMACOL 15% Karité - regeneračné pre suchú a veľmi suchú pokožku
Telové mlieka a krémy sú u mňa niečo bez čoho si neviem predstaviť ani jeden deň Moja suchá pokožka ich vyžaduje a preto sa stále s niečim natieram. Toto telové mliečko som minula do úplného dna, pretože: príjemne voňalo, pokožku vyživilo, ošetrilo, zjemnilo a hlavne odstránilo pocit suchosti.
Používala som ho nielen na telo, ale často aj ako krém na ruky a naozaj im vyhovovalo.


2. čistiaci gél EISENBERG Paris
Kozmetiku Eisenberg som si zamilovala, odkedy somsa raz ocitla na konferencii tejto značky. Skúšala som od nich už masku, krém pod oči, parfumy a tentokrát som sa rozhodla pre čistiaci gél na tvár, keďže tvár najradšej čistím s pomocou gélu. Tento od Eisenberg krásne sviežo voňal, ale nebol preparfumovaný. Gél obsahuje drobné čiastočky, ktoré sa počas čistenia na tvári rozpúšťajú a tak ju dôkladne zmiešaním s vodou vyčistia. Fakt som mala s ním pocit dokonale vyčistnej tváre, nijako nedráždil, neštípal a nezanechával pocit napnutej pokožky. Naozaj odporúčam vyskúšať, všetky produkty značky Eisenberg dostane vo Fann parfumérii.


3. Parfum DERMACOL Sweet Orange and Honeysuckle
Ak ste o nich ešte nepočuli, tak je najvyšší čas. Pretože aj Dermacol má už parfumy. A nie hocijaké. Podľa mňa úplne úžasné. Tento je síce len môj druhý v poradí od nich, no vonia úžasne. Ak máte radi ovocno-kvetinové vône, tak tento s vôňou sladkého pomaranča a zemolezu si zamilujete. Aspoň teda ja som sa do neho zamilovala.


4. Make-up REVLON Color Stay - odtieň 150
Makeupov som už vyskúšala mnoho, no je len pár z nich, o ktorých môžem povedať, že mi dokonale sadli a ktoré si určite kúpim znova. Tento som si kúpila už druhýkrát. Je výborný na normálnu až suchú pleť, nevysušuje, neoxiduje, pleť pekne zjednotí a tú moju bleduľu aj oživí.
Odtieň 150 mi dokonale sadol a teda momentálne je fakt mojim najobľúbenejším.


5. Riasenka MISS SPORTY Studio Lash 3D Volumythic
Medzi mnohými neobľúbená a zatracovaná značka Miss Sporty, no ja som si v nej našla nejakých obľúbencov. A za tú cenu, prečo nie.. Túto riasenku som skúšala už kedysi v minulosti, pamätám si, že už vtedy som ňou bola nadšená a tak som si minulý rok povedala, že ju skúsim znovu. A neľutujem. Musím ju opäť vychváliť - jednoduchá, lacná, riasy pekne zvýrazní, predĺží a dodá im tvar.


6. Tekutý rúž s matným efektom DERMACOL Matte Mania
Značka Dermacol má v mojej topke najhojnejšie zastúpenie. Čo už, keď má tak veľa skvelých produktov. Medzi rúžmi som dlhšie váhala, aký zvoliť, no nakoniec som sa rozhodla presne pre tento aj odtieňovo, pretože som ho používala najčastejšie a v podstate asi aj najradšej. Tieto rúže sú proste úžasné - konzistenciou, vôňou, vzhľadom, aj výdržou. Nemám im čo vytknúť. A môj obľúbený jemnučký ružový odtieň č. 15 je už skoro na dne...


7. Tekutá očná linka Trend It Up Ultra Black
Očná linka je pre mňa každodennou samozrejmosťou, a najradšej mám práve tieto tekuté. Táto bola a je momentálne moja topka - ľahko a hravo sa nanáša a vydrží na očiach celý deň bez obtláčania a akéhokoľvek rozmazávania sa.


8. Balzam na pery BALEA Sensitive
Aj balzam je vec, ktorá mi nikdy nesmie chýbať. Tento je skvelý - jemnučko vonia po vanilke, pery hydratuje, ošetrí a zanecháva vláčne. Nemám viac čo dodať.


A teraz som zvedavá, s ktorými produktami z mojej topky máte skúsenosť?? A akú?

  • Share:

You Might Also Like

14 komentárov

  1. z týchto produktov mám skúsenosť iba s Dermacol Matte Mania, a tie sú naozaj super :) mám ho v dvoch odtieňoch, ktoré som si zamilovala :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám 3 odtiene, ale tento je môj najoblubenejší :-) Su fakt super.

      Odstrániť
  2. S riasenkou Miss Sporty 100% súhlasím, ako vravíš, Miss Sporty je často zatracovaná značkka, ktorá je v očiach mnohých určená iba pre tínedžerky, no minimálne táto riasenka dokazuje opak. A prekvapila si ma make-upom od Revlonu. Na žiadnom inom blogu som ho nevidela a presne nejaký na suchú pleť hľadám.
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyskušaj makeup a daj vediet. Mne fakt sadol. Čo sa týka Miss Sporty, no škoda akurát že z DMky už tato značka zmizla..

      Odstrániť
    2. Faakt? :O Ja som si to ešte ani nevšimla, fúha, to je škoda. Ale zase, jeden čas vyradili aj Dermacol a potom sa zas vrátil. Alebo to len v Košiciach?

      Odstrániť
  3. Krásný výběr. Mám zkušenost jen s balzámem na rty od Balei a jsem taky spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Parfém Dermacol - úplne súhlasím, moja najobľúbenejšia vôňa za posledné obdobie! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ho tiež asi z jari znovu vytiahnem, mám ešte polovicu balenia. Pride mi taký jarný, svieži až letný :-)

      Odstrániť
  5. Jéé, ten make-up od Revlonu u mě patří také mezi velké TOPKY za rok 2018 :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Balea jelenní lůj je super, řasenku od MS jsem také vyzkoušela a za tu cenu je to super.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj :-) zaujal nás tvoj blog.
    Sme online obchod s dámskym oblečením
    Ak by si mala záujem s nami spolupracovať, prosím kontaktuj nás na info@manzara.sk

    prosím kontaktuj nás na info@manzara.sk
    http://www.manzara.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Riasenku a Dermacol rúže mám tiež veľmi rada. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zajímavé produkty, něco už jsem viděla i já a to nemůžu rozhodně říct, že by kosmetika byla středem mého života :) Když už jsme o té kosmetiky, v poslední době se snažím nějak ji trochu omezit, a tak bych se chtěla zeptat, jestli máte nějaké tipy, jak na holení s co nejmenší spotřebou plastů, příp. šly byste do tohoto nebo myslíte, že je to zbytečná investice? Děkuji :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!