Avon zimné novinky

By Zuzulienka - 29.2.20

Zima sa nám už pomaly chýli ku koncu (teda pevne v to verím), a tak je aj načase si predstaviť, aké produkty od Avonu som počas nej používala a aj stále používam. Bolo ich presne 5, zväčša dekoratívna kozmetika, niektoré produkty som si veľmi obľúbila.




Makeup Power Stay 24h (odtieň Creamy Natural)
- asi jeden z najlepších make-upov aký som kedy mala. Fakt! Veľmi sa mi páči jeho dizajn, jednoduchý, no pritom luxusný a dávkovanie cez pumpičku je už asi klasika a mne vyhovuje. A ako make-up obstál u mňa na jedničku – pleť krásne zjednotí, dodá jej farbu, nevysušuje ju a drží. Či sľúbených 24 hod, tak to nemám otestované, nakoľko tak dlho na sebe make-up nikdy nemám, ale celý deň v práci vydrží určite.


Riasenka Avon True 5 in One Lash Genius
- ďalší produkt, ktorý si ma získal. Riasenka pôsobí masívne, aj kefka je taká, a práve tá ju asi robí takou skvelou. Kefka so striedavými dlhými a krátkymi štetinkami, síce umelá, ale oči krásne zvýrazní, riasy predĺži a vykreslí. Nedrobí sa, nerozmazáva, jednoducho pre mňa top.


Kontúrovacia a bronzujúca paletka Avon True Bronzing Brick
- skvelá vecička, ktorú síce nepoužívam na kontúrovanie tváre, ale na líčka a zvýraznenie lícnych kostí som si ju veľmi obľúbila. Zistila som dokonca, že takéto zemité odtiene moje líca zvýraznia a vykreslia oveľa lepšie ako klasické lícenky. Táto paletka dodá lícam farbu, a rozjasní ich.


Rúž Avon True Power Stay 16 hour
- toto je už druhý rúž z tejto kategórie Avon, ktorý mi, ale že vôbec nesadol. Zvláštna konzistencia, ktorá by akože mala vytvoriť matné pery... Za prvé – dosť zle sa nanáša,  za druhé musíte chvíľu počkať, aby vám na perách zaschol a za tretie – už keď je zaschnutý, tak mi dosť vadí, pery sa o seba zvláštne lepia, a po čase sa začne akoby po kúskoch olupovať. Celkovo však na perách drží dosť dobre, len keby sa nedrolil a keby mi na perách tak nevadil.



Telový krém Avon Skin so SOft Enhance Glow
- tento produkt je fajn, ale myslím, že s ním viac počkám do leta, pretože obsahuje drobné trblietky, ktoré najlepšie vyniknú na odhalenej a aj opálenej pokožke. Príjemná vôňa, príjemná konzistencia, rýchle vstrebávanie.


Tak čo, upútalo vás niečo? Alebo už ste niečo skúšali?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Z těchto produktů jsem nezkoušela nic, ale určitě chci vyzkoušet ten make-up a řasenku, jen musím spotřebovat některé ty co mám a teprve pak si chci koupit nové:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě tentokrát nic moc nezaujalo. :) Škoda té rtěnky má pěkný odstín.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!