Kozmetické novinky u mňa doma (3)

By Zuzulienka - 25.4.20

Ako tak pozerám, posledný článok s touto tematikou som pridala v novembri minulého roka. Celkom dlhý čas na to, aby sa mi doma zase čosi nové nahromadilo a ja som to mohla vyskúšať.

Len pre objasnenie - tieto články nie sú v rámci žiadnej spolupráce, ale sú to mnou kúpené kozmetické produkty, ktoré ma zaujali, boli mi odporučené, alebo som ich proste chcela vyskúšať a potom sa o dojmy z nich podeliť s vami v článku.


Tak poďme na tie dnešné, je ich od novembra pekná kôpka, dokonca po nafotení ma ich napadlo ešte zopár, ktoré som tu mohla pridať, ale tie si necháme zase nabudúce.

Bolo mi odporučené:
Mon Platin Professional 
Moja kaderníčka mi pred nejakým časom odporučila túto dvojicu na moje vysušené, lámavé, farbené a jemné vlasy - vraj to síce nie je prírodné, ale s obsahom silikónov, hodvábnych proteínov, olivového oleja a čierneho kaviáru, a to je to, čo moje vlasy na také to posilnenie potrebujú. Jedná sa o masku a multifunkčný sprej 12v1 po umytí.
Každého produktu stačí naniesť na vlasy máličko - maska dodáva vlasom vláčnosť, hebkosť a vitalitu, dokonca pôsobí prventívne proti elektrizácii vlasov.
Sprej používam po umytí a vysušení vlasov uterákom. Stačí pár streknutí do dlaní a rozotrieť do vlasov. Uzdravuje, obnovuje, chráni pred teplom, po použití sú vlasy hladké, vyživené, ľahšie sa rozčesávajú a príjemne voňajú...
Vždy po použití týchto produktov sa mi vlasy menej mastia, zostávajú také svieže, regenerované, lesklé a voňavé. A verím, že vlasom fakt aj pomáhajú.


Splnil očakávania
Bioderma čistiaci gél
Nakoľko v čistení pleti som fanúšik hlavne gélov, rozhodla som sa tentokrát vyskúšať ospevovanú Biodermu. Ale nie micelárku, ale práve gél. A fakt mu dávam palec hore - jemný, neparfumovaný, pleť krásne vyčistí, nevysuší a nezostáva po použití napnutá. Že som ho ja neobjavila skôr!


Nič nepokazíte
Balea peeling
Peeling na tvár je u mňa produkt, ktorý používam fakt veľmi nepravidelne. Preto som pri poslednej návšteve drogérie hľadala niečo obyčajné, jednoduché, lacné... A padol mi do oka tento od Balea s Aloe vera. Je fajn, klasický peeling, pleť vám jemne vydrhne, zbaví odumretých buniek a ona môže znovu dýchať a vstrebávať ďalšiu starostlivosť. Splní základ, ktorý vaša pleť potrebuje.


Veku primerané
Balea sérum na oči a pery
Najmladšia už nie som a tak čoraz častejšie pokukujem po takýchto pomocníkoch. Zase som na začiatok hľadala niečo lacnejšie, a znovu padla voľba na Baleu. Sérum v mini balení s pumpičkou, ktorého malé množstvo jemne vklepete pod oči, alebo okolo pier. Nepoužívam ho zatiaľ pravidelne, a nai na pery som ešte neskúšala, ale zdá sa mi, že oči sú na druhý deň po jeho použití menej opuchnuté, a pokožka vyhladnejšia. No uvidím ešte časom..


Vôbec mi nevyhovuje:
Lorel krém na tvár
Zase... hľadala som krém, ktorý by mi sadol, a ktorý by nebol zbytočne drahý. SPomenula somsi, že kedysi som mala nejaký od Loreal, ale nevedela som presne aký. Tak sa mi zdalo, že tento... Omyl. Tento mi totiž vôbec nevyhovuje. Je dosť hutný, do plaeti sa ťažko vstrebáva a zanecháva na nej taký zvláštny film a napriek tomu mám pocit nedostatočnej hydratácie. Dokonca sa mi pri jeho používaní začali tvoriť na tvári akési fľaky a suché miesta zároveň.. takže za mňa tento nie.


Katastrofa
Nature box krém na ruky
Kúpila som si ho v nadväznosti na sprchový gél od tejto značky, ktorý som si veľmi obľúbila a hovorím si, že krém musí byť tiež super. Ale teda sklamal ma. Vôňa na prvé pričuchnutie úžasná, ale keď si ho nanesiem na ruky, cítim akúsi zvláštnu chémiu. Rýchlo sa vpije, no ja mám ruky stále suché  a tak ho musím niekedy použiť až 3 krát po sebe, aby som pocítila dostatočnú hydratáciu. Pre moje suché ruky toto fakt nie je a už ho dopoužívam len z povinnosti.


Top novinka
Labello scrub na pery
A úplnou topkou tohto článku je Labello - produkt, aký som doposiaľ nikdy nevyskúšala, alebo teda vyskúšala, len v inej podobe, ale nie vo forme balzamu na pery. Je to akýsi scrub (peeling) na pery, ktorý ich zbavuje odumretých čiastočiek už len samotným nanášaním. Obsahuje drobné zrniečka, ktoré cítite pri nanášaní, no po chvíľke sa akoby roztopi a vám už ostane na perách len príjemný sladkastý pocit. Za mňa je to fakt super vecička a odkedy ho používam - niekoľkokrát denne - tak sú moje pery jemnejšie a krajšie.



Tak... vyskúšali ste niečo z mojich noviniek?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Docela jsi mě nalákala na sérum od Balei. Asi se po něm podívám, jak budeme zase objednávat z Dmka.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nezkoušela jsem nic, ale peeling na rty Labello jsem si před pár dny koupila, nikdy jsem produkt tohoto typu neměla a lákal mně:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Biodermu gél mám rada aj keď nieje uplne najlacnejši

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Peeling na rty od Labella jsem si nedávno pořídila a miluji ho. Fakt skvělý produkt.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělé produkty! Ten peeling od Balei také moc ráda vyzkouším, asi dnes zavítám do DM. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great post. Thank you for sharing! :)
    Have a lovely day too =)
    🎀🎀🎀 Stay safe! 🙏🙏🙏

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super produkty. My teraz v poslednom čase milujeme balzámy na pery :D

    Chlapček na vychádzke a jeho #ootd

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!