August 2020 - tipy a radosti

By Zuzulienka - 1.9.20

August za nami, september pred nami... pevne verím, že ešte si slniečka a tepla užijeme minimálne mesiac, aj keď teda dnešok na to nevyzeral...
Minulý mesiac som mala nabitý, veľa som bicyklovala, chodila po výletoch, oslavovala meniny, ale aj som veľa pracovala. Ako vždy, aj dnes tu mám pre vás pár tipov a pár radostí a udalostí, tentokrát za august.




Čo čítať
Pros a dostaneš

Túto knihu mám už v knižnici veľmi dlho, no stále som akosi odkladala jej čítanie, lebo mi prišla čudná vždy, keď som ju začala čítať... Proste ako také vymývanie mozgov... mala som z nej zvláštny pocit...
Tentokrát napriek podobným pocitom som ju konečne rozčítala a musím povedať, že ak by som vystrihla úvodných pár strán, tak je celkom fajn. Pretože práve ten úvod je o tom, že nejaké iné sily dovolili autorovi písať túto knihu a chcú, aby to podal ďalej svetu..
Inak je kniha o tom, čo už určite poznáte a viete - že môžete byť, mať a robiť všetko, čo chcete.. pozitívne myslenie, vďačnosť a podobné.. a nájdete v nej aj zopár super návodov, ako to dosiahnuť.


Čo vidieť
Zámena manželiek

Filmy pozerám málo, v kine som bola naposledny v januári, a jediné, čo ma asi tak teraz baví je Zámena manželiek, ktorá momentálne beží každý štvrtok na Markíze. Je sranda pozerať, ako žijú iní ľudia, ako sa správajú, vychovávajú, čo je pre nich dôležité a čo nie..

Čo počúvať
Martin Garrix - These days

Momentálne pre mňa pesnička, ktorú som schopná si pustiť aj 5-krát po sebe. A ten text... these are the days...


Čo jesť
Paradajkovo-paprikovo-uhorkovo-cibuľový šalát

Hovorím si, čo iné vám môžem ponúknuť, ak nie tento šalát práve v období tejto dozrievanie tejto zeleniny.
Hľadala som ho na nete, ale nikde som ho nenašla, že by ho robili takto, so všetkou touto zeleninou. Všade niečo chýbalo, niekde uhorky, inde paprika, či cibuľa, a keď tam aj bolo všetko, tak s inou zálievkou... Ja ho robím zo všetkým a mám  ho od svojej maminy, ktorá ho aj tak urobí vždy najlepší...

Čo piť
Mangovo-grepová limonáda

Limonády sú akýmsi symbolom leta a ak ste už vyskúšali všetky možné, odporúčam túto. Je asi najlepšia, akú som kedy pila. Bohužiaľ foto nemám, ale ak niekde na takú natrafíte, vyskúšajte.

Čo maškrtiť
Milka perníčky

Mám pocit, že som už objedená všetkých sladkostí a niekedy už neviem, čo by som maškrtila. Ale týmto perníčkom neodolám nikdy.


Kozmetický tip
Makeup Revolution - Soap Styler

Aktuálnym kozmetickým hitom je také to vyčesané obočie metódou, ktorá ho opticky zahustí, dodá mu tvar a hneď to vyzerá lepšie. Ak nad touto procedúrou premýšľate, odporúčam kúpte si najprv toto a skúste si tak obočie vyčesať samy. Vydrží to síce len do odlíčenie, ale myslím, že aspoň zistíte, či to naozaj chcete, alebo nie.


Módny tip
Šortky

Už ku koncu leta som im prišla najviac na chuť a aj si nejaké dokúpila... tak pevne verím, že september bude ešte horúci, nech ich vynosím.


Tip do domácnosti
Obraz s citátom

Pre niekoho gýč, pre niekoho skvelý doplnok. Mne sa tento veľmi zapáčil - jednoduchý a výstižný. Zoženiete v Mobelixe.


Tip na výlet
Hrad Beckov

V okolí môjho mesta už máme pochodené všetky hrady a rôzne pamiatky. Preto, ak chceme niečo vidieť, tak musíme ísť už ďalej. Tak je tomu aj s hradom Beckov. Ak ste ešte neboli, určite choďte. Nenáročný výstup a v areáli hradu nájdete aj zvieratká, knižnicu, kde si môžete posedieť a čítať, či aj nejaké aktivity pre deti.


Citát mesiaca
Nepremrhajte život , ktorý vás nenapĺňa, čakaním na niekoho, na zázrak, ktorý to vyrieši za vás...
Vy ste ten človek, na ktorého čakáte (Úlomky ženy)

A iné radosti...
- bicyklovanie


- darček k meninám


.. a ešte dodatočne..


.. taštička na makeup..


Jeseň??? Ja dúfam, že ešte nie..


Aký ste mali august (srpen) vy? Dúfam, že krásny.
Majte aj september plný úžasných chvíľ a nezabudnuteľných momentov..

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Ďakujem za tipy,
    zaujal ma hrad Beckov a Tvoje krásne šortky, smiem vedieť, odkiaľ sú?
    Verím, že sa ešte oteplí. A dodatočne všetko najlepšie k meninám!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Opožděně vše nejlepší k svátku:-) Moc se mi líbí ty šortky, ty jsou úžasný:-) Doufám, že léto ještě nekončí a ještě nás čekají teplé a hřejivé dny:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super tipy. Uplně jsem dostala chuť na ten salát, tak jsem musela zakousnout aspoň kyseleé okurky. :D

    Moje strava

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, dodatečně vše nej k svátku. ☺ u mne září začalo depresí, ale jinak se těším, co nový měsíc přinese. Krásný den přeji. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mangovo grepová limonáda zní skvěle, hned bych si jí dala! I ostatní tipy jsou super! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mám veľmi rada motivačnú literatúru, ale o tejto knižke som ešte vôbec nepočula, tak aspoň mám nejaký tip. Čo sa receptu týka, často si robím zeleninové šaláty, lebo milujem zeleninu, dokonca včera som si podobný pripravovala. Veľmi pekný článok, len tak ďalej! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O tom MRL mydle na obočie som už počula, ale keď ja si jednoducho nedokážem predstaviť, ako tento produkt funguje, haha :-D ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta první fotka je boží!!!
    Miluju Výměnu manželek, myslím, že jsem viděla všechny odvysílané díly (ty české) dvakrát. :D
    Milka, mňaaaaam. ♥♥ Obraz s citátem je pěkný, také jeden podobný mám doma. :)
    A podzim? Na ten já se těším. :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!