Kozmetické novinky (6)

By Zuzulienka - 24.4.21

Kozmetické novinky sú súčasťou tohto blogu už nejaký ten rôčik. Pozerám však, že pekne dlhú dobu som sem žiadne nepridala a pritom mi ich doma toľko pribudlo. Tak sa pripravte na celkom slušnú nádielku, veď za pol roka sa toho nazbiera.


Začnime pekne od hora, teda od vlasov. Šampóny celkom rada striedam a popravde asi ani nemám jedného obľúbenca, na ktorého nedám dopustiť. Vždy mám doma niečo iné. Za posledné obdobie to boli tieto tri:

Dixi - revitalizačný 7 bylinný šampón - ktorý bol síce fajn, ale nemá na klasický Dixi žihľavový. Ten vlasy zanechá lepšie umyté a sviežejšie. Pri tomto som mala pocit, že sa o chvíľu začali znovu mastiť.

TRESemmé - tieto šampóny boli v poslednom období dosť v popredí, všetci ich mali, skúšali, tak si hovorím, že skúsim aj ja. Dostanete ich v niekoľkých druhoch, ja som sa rozhodla pre tento s kokosovým olejom a aloe vera. A spokojnosť je tu namieste. Nemám mu čo vytknúť - príjemná vôňa, príjemný šampón, ktorý vlasy pekne vyčistí a prevonia.

John Frieda Sheer Blonde - keďže som prefarbená blondína, tak sa zaujímam o všetky fialové šampóny, ktoré majú vytiahnuť z vlasov žltosť a zanechať ich krásne blond. Tento som si kúpila na základe nejakého odporúčania.. ale teda sklamal ma. Nevidela som žiadny rozdiel pred a po... možno minimálny. A ani na samotné umytie vlasov sa mi nezdal postačujúci. Takže v tomto smere zostávam pri svojom obľúbenom Loreal Colorista, ktorý je v tomto topka.


A prejdime k telovým produktom.
Jeden z nich je toto úžasné telové maslo - Body desserts s vôňou čokolády a jahôd a teda odporúčam vám ho všetkými desiatimi. Tá vôňa je jednoducho neprekonateľná a úžasná, konzistencia veľmi príjemná,  hydratácia na telo postačujúca a celkovo je proste jedinečný.



Druhým je Dove Silky pampering body cream - ktorý je hodvábný, príjemný na telo, pokožku vyživí, hydratuje a regeneruje. Je celkom príjemný, ale na svojich rukách cítim, že hydratáciou mi nepostačuje.
Ale na telo je skvelý.


Krém na tvár Nuxe Rich Cream - táto značka bola u mňa doma ešte donedávna veľkou neznámou. Vôbec nič som od nich nemala, až som natrafila na tento krém. Klasický, denný, jemne parfumovaný, vhodný na deň i noc, či pod makeup. Už som ho minula do dna, a môžem povedať, že mi vyhovoval. Pokožku hydratoval, nijako nedráždil, a aj pod makeup bol dobrý. Ak momentálne na nejakým krémom na tvár premýšľate, tento môžem pokojne odporučiť.


Očný krém Revolution s vitamínom C - pomaličky sa už začínam po týchto krémoch obzerať, nakoľko pokožka okolo očí je dosť citlivá a keď ju mám málo hydratovanú, tak sú vrásky v týchto partiách viditeľnejšie. Už dávnejšie som si kúpila Vichy Aqualia Thermal na túto partiu, no nakoľko to bol skôr gél, tak nebol úplne podľa mojich predstáv.
V tomto prípade sa jedná o krém, ktorý používam hlavne teda ráno, ale občas aj večer a môžem povedať, že pokožka okolo očí je vyživenejšia, hydratovaná a sviežejšia. Je neparfumovaný a po pár týždňoch používania som nepostrehla ani žiadne vedľajšie reakcie.
Navyše veľmi sa mi páči pohodlné a hygienické pumpičkové dávkovanie (aj keď to je asi bežné u týchto očných produktov).



Krémy na ruky - moja závislosť a napriek tomu, že mám svoje overené, stále skúšam nové. Najnovšie opäť Nuxe, ktorý je zlatý stred - príjemný krém, jemne parfumovaný, rukám poskytne dostatočnú hydratáciu, rýchlo sa vstrebáva a má príjemné malé balenie vhodné do kabelky.

Druhým krémom je vanilkový od Yves Rocher, na ktorý som bola veľmi zvedavá práve kvôli tej vôni. Vôňa je naozaj krásna, ale popravde vadí mi tá jej intenzita. Keď si ho natriem na ruky, stále to cítim, až mi to po nejakom čase začne vadiť. Dokonca aj po umytí ešte tento krém na rukách cítim. 
Je to možno individuálne, lebo čítala som na tento krém len samé pozitíva, no ja aj keď vôňu vanilky a celkovo vanilku milujem, toto na rukách neznesiem.


Rozjasnenie pleti, alebo aspoň nejakých jej častí je dnes už bežnou záležitosťou pri líčení. Ja som si na takýto účel nedávno kúpila tento Yves Rocher Glow Highlighter, ktorý rozjasňuje až-až. Je konzistenciou biely, mliečny so zlatými trblietkami a teda natierať si ním celú tvar neodporúčam. Ale na miesta ako pod obočie, dolné viečko, lícne kosti, alebo krk je úplne ideálny. 
A stačí malá bodka krému, menšia ako hrášok, aby ste všetky tieto partie krásne rozjasnili.



Riasenky
Momentálne ich mám doma asi 7 a tieto tri sú medzi nimi novinky, ktoré mám po prvýkrát.

Maybelline Sky High asi už nemusím spomínať - zaslúžila si totiž samostatný článok.

Max Factor Lash Revival som si kúpila v nejakom výpredaji s tým, že skúsim. Je to taký priemer, nič oslnivé, nič extra, ale na bežné líčenie stačí. Aj keď tá hrubá klasická kefka mi vôbec nevyhovuje a zle sa mi s ňou pracuje.

Catrice Eyeconista - je z tých lacnejších, obyčajnejších a teda jej cena aj vypovedá kvalite. Za prvé má čudnú malú krátku kefku, s ktorou sa riasy zle prečesávajú. Za druhé riasy trochu zlepuje, hlavne ak sa vám na tú kefku naberie viac maskary a za tretie - ani jej vodeodolnosť nie je taká vodeodolná, ako by mala byť. Vo vlhkom počasí sa rozmazáva.



No a na záver:
Balzam na pery Astrid multivitamin plus - príjemný voňavý balzam, ktorý pery fakt hydratuje, zanecháva ich svieže šťavnaté a príjemne vyživené.


Tak, s ktorým produktom máte osobnú skúsenosť?
Ktorý vás najviac zaujal?

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Tie telové masielka od organic shop vyzerajú skvelo. Minule som sa na ne pozerala a práve som rozmýšľala či si zoberiem toto jahodové alebo banánové. Ale tak dám asi na teba s jahodou. Okrem toho ma veľmi zaujal aj očný krém od Revolution s Céčkom. Minule som po ňom už pokukovala, ale nakoniec som si povedala, že si najprv niečo o ňom zistím online. Ale ako vidím, ty vyzeráš byť celkom spokojná. Asi do neho tiež pôjdem. PS. skvelý článok

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jednoznačne jahodové. To je doslova ako zmrzlina našľahaná, na zjedenie. Ano, aj očný krem je super, hydratuje pekne očné okolie.

      Odstrániť
  2. Tak kromě Sky Hing a Eyeconista řasenek (obě jsou skvělé) neznám nic, ale zaujal mě oční krém Revolution, highligher Yves Rocher, pleťový krém Nuxe a tělové máslo Body Desserts:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělé novinky a inspirace na produkty. Ať ti dělají radost a jsi s nimi spokojená! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Riasenka od Maybelline je super, mám ju na sebe aj dnes :))

    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano tá je jednoznačne topka. Nielen u mňa ako vidim.

      Odstrániť
  5. Teda nejvíc mě zaujalo to tělové máslo jahoda + čokoláda. Na to si potrpím a dokážu si uplně představit tu vůni :D Potom se mi moc líbí ten rozjasňovač! Třpytky, to je moje :D A tvůj článek mi taky připomněl, že si musím koupit krém na ruce, takže děkuju :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Telové maslo fakt odporučam. Je dokonalé. Lepšiu vonu nepoznám.
      A rozjasnovač tiež super.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!