Nákupy 3/2021

By Zuzulienka - 11.4.21

Minuly mesiac... ufff... som nakupovala ako zbláznená.. No nie celkom tak, boli tam aj opodstatnené nákupy, ale teda bolo toho celkovo dosť a som veľmi zvedavá, aká suma mi na konci vyjde. 

Tak poďte sa so mnou pozrieť na to, čo všetko som nakúpila, okrem potravín, ktoré do týchto zoznamov nerátam. Rozdelila som to tentokrát do niekoľkých kategórií, aby to bolo prehľadnejšie, a aby som vedela na čo som najviac minula (síce to už tuším teraz).


DOMÁCNOSŤ:

Bonami - vankuše - 38,90 €

Čo vám poviem.. hľadala som darček pre kamošku k narodeninám. A našla som tieto nádherné vankúše. A nakoľko som nejaké už dlhší čas chcela aj domov, tak som kúpila aj sebe. Presne tieto. Sú fakt nádherné a ešte uvažujem, že by som nejaké dokúpila, lebo tých krásnych vzorov tam mali veľmi veľa.

4home - prehoz a šálky - 31,88 

Tieto šálky som vám už ukazovala v minulom poste, teraz je okolo nich celkom boom, tak si hovorím, že kúpim si jednu sadu - 2 šálky. A k tomu som prihodila prehoz na posteľ v šedej farbe. Síce nie je úplne podľa mojich predstáv, je príliš veľký, nie veľmi kvalitný, ale tak na nejaký čas vydrží a striedam ho s ešte jedným prehozom, čo mám.


Mall - podnos - 31 €

Na všetky tie moje koláče a celkové pečenie som chcela niečo, v čom môžu oddychovať celý deň bez obschnutia a každý ich zároveň vidí a vezme si, ak má chuť. A tento podnos je na to ideálny.


DROGÉRIA

DM drogerie - 50 €

Moju pravidelnú osobnú návštevu DMky som vymenila za pravidelný nákup v eshope. Vyberiem, zaplatím a kuriér prinesie.

101 drogerie - 15,44 

Občas ma však niečo napadne ešte neskôr a tak vybehnem len do drogérky, ktorú mám hneď pod nosom.

Lekáren - 20,60 

.. a ešte bolo treba doplniť aj našu lekárničku o pár drobností, hlavne na hrdlo, keby náhodou.

101drogerie - 16,73 

Koncom mesiaca som išla prať a zrazu bum, došli mi kapsule na pranie. To sa mi tuším ešte nikdy nestalo. Tak som bežala opäť do drogérky a okrem nich kúpila aj zopár iných potrebností.


OBLEČENIE A OBUV

Tak tentokrát sa sama za seba hanbím, že koľko peňazí som pomíňala na svoje handry.. a teda fakt to nemuselo byť... ale v poslednej dobe som sa stala závislou na legínach - iné ani nenosím - a teniskách. Preto tak aj moje nákupy v marci vyzerali. Vidím to tak, že mám na rok nakúpené. Ako, fakt stačilo Zuzka!

About you - leginy, tenisky - 79,80 

Deichmann - papuče, tenisky 54,47 

- s týmito teniskami však nie som tak úplne spokojná a asi ich vrátim.

 

Calzedonia - leginy - 40,90 


Simplicitylife.sk - mikina - 37,40 

Aboutyou - leginy, tenisky, mikina  - 83 

Urbanstore.sk - 49 


DIEŤA

No a pre to moje dieťa som tiež nešetrila. Nakupovala som nejaké hračky, lebo tento mesiac mal narodky, ale niektoré som kúpila aj do zásoby, lebo sa mi zapáčili a dostane ich neskôr.

Alza - hračky - 130 

- lego Harry Potter, guličková dráha - tak to veľmi chcel a aj dostal na narodeniny.

- farbičky do vody, švihadlo a navliekacie korálky - len tak pre zabavenie sa

- skladačkové kocky autá - to mám ešte odložené a čakajú na vhodnú chvíľu.

Topankovo.sk - rúška detské - 14,87 

- keďže tých v dnešnej dobe nie je dosť a od pondelku ide už aj do škôlky, tak som mu dokúpila jeho najobľúbenejšie - 3ks. Áno - na topankove, tam ich majú. Už niekoľkokrát som od nich objednávala rúška aj pre seba a spokojnosť.

Baby mall tabula - 17,07 

- len tak na kreslenie a veľmi sa mu to páči


Mall.sk - plastelína, inteligentná plastelina, na mydlo - 38,90 

Plastelína u nás fičí úplne úplne odmalička a tak sme nejakú dokúpila. Inteligentnú plastelínu máme však prvýkrát a tú som mu pribalila do narodeninových darčekov.
A ešte ma zaujal dávkovač na mydlo, tak som si ho prihodila do nákupného košíka.

Happymums.sk - Pastelkovnik - 31 €

Už dlhšie som hľadala niečo na jeho pastelky a toto sa mi veľmi zapáčilo. Je to výroba na mieru, z druhej strany má meno a z tejto strany pekne roztriedenie podľa farieb.


OSTATNÉ

Eobuv - 168 €
Pre malého som kupovala tiež nejakú novú obuv, nakoľko jar je tu a leto sa blíži a noha mu rastie každú chvíľu. Plus som si k tomuto nákupu prihodila narodeninový darček pre seba, ale ten vám ukážem až neskôr, nakoľko narodeniny mám až o pár dní.


Mixit - 13,43 

Po dlhom čase som si opäť namiešali svoju obľúbenú zmes u Mixit. Vločky, čokoládové hobliny, orechy v čokoláde, ovocie v čokoláde, sušené jahody, mandle... to je moje naj. 


Party Spirit - 22,74 

No a na záver aj takýto nákup - balóny, dekorácie, sviečky na narodeninovú oslavu pre syna, ktorý 9.apríla mal už 6 rokov.


Tak a poďme si to zhrnúť. Tentokrát som ani nerobila porovnanie, či to bolo nutné, alebo nebolo, lebo povedzme si na rovinu - minimálne polovica vecí z toho nutná nebola... 

domácnosť: 101,78 €

drogéria: 102,77 €

oblečenie a obuv: 344,57 €

dieťa: 231,84 €

ostatné: 204,17 €


No čo mám dodať... asi som to prehnala, ale tak mám zas nakúpené a vybavené všetko na dlhoooooooo.

Človek by ani nevedel, koľko minie, keď si neurobí prehľad..

Už nejdem nič nakupovať... Koniec.


Aké boli vaše nákupu za marec?


  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Tak ty polštáře jsou nádherné, ale máš i další krásné věci, tenisky, mikinu a pořadač na pastelky:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ved treba si urobiť radosť a keď deťom vždy niečo treba,ja si tiež musím kúpiť nejaké botasky lebo v poslednej dobe si už toľko vecí nekupujem

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuzí, přeji malému - již mladíkovi všechno nejlepší a brzký návrat do škod a běžného života. ☺♥ Jinak mě u tebe velmi zaujaly všechny legíny, taky nějaké potřebuji, jdu to omrknout. Kráný večer přeji. ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tyyyyyjo, to jsou teda opravdu velké nákupy. :D Ty polštáře jsou boží. A pak ty sportovní outfity Puma se mi strašně líbí! :) Ale všechno skvělé.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie obliečky na vankúšiky sú super ♥ A tá torta tiež 🌸

    Blog de la Licorne *

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na 4home velmi ráda nakupuju. Mají tam nádherné věci. Ten pastelkovník je skvělý. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Legíny a to sportovní oblečení opravdu nemají chybu! Budu se na ty weby také muset mrknout a něco si vybrat, díky za inspiraci! :)) Moc se mi líbí i polštářky na první fotce. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty povlaky na polštáře jsou dokonalé! :) A nákupy jsou to skvělé, pak se akorát člověk diví kolik utratil peněz za takové maličkosti. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj Zuzi,
    moc pěkný článek s přehledem. Za kosmetiku jsem se udržela a nakupovala jsem úplně minimálně. Oblečení jsem dokonce nepořizovala žádné, ale hodně jsem řádila v knihkupectvích. Teď v březnu naopak ujíždím zase na kosmetice, ale to jsem ještě (naštěstí) nespočítala. Líbí se mi všechno oblečení, co sis pořídila:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!