Christmas wishlist 2012

By Zuzulienka - 24.11.12

A je to tu. Presne o mesiac máme opäť Vianoce (Christmas). Je až neuveriteľné, ako to všetko rýchlo beží, a ako neustále nad tým polemizujeme. Teda aspoň ja – neustále premýšľam, ako všetko rýchlo ubehlo, z pondelku je náhle piatok, z januára rýchlo december a asi sa fakt ani nenazdám a budem mať 60 J. Nie nijak veľmi ma to netrápi, je mi jasné, že čas je niečím čo nezastavíme, no je to niečo nad čím občas premýšľam.


Chcem sa dnes zamerať na darčeky, ktoré by som rada dostala. Viem, že sa mi do Vianoc nesplnia všetky tieto želania, ale aspoň niečo z nich určite.
Želania sú predsa na to, aby sa plnili, a keď nevieme, čo chceme, tak to k nám ani nemôže prísť. Je veľa vecí, po ktorých túžim, avšak aktuálne vám predstavím len 4 kúsky, keďže do Vianoc sú to presne 4 týždne.


Diár – rada si veci píšem a zaznamenávam, preto diár. Doteraz som vždy mala len klasický jednoduchý diár za pár eur. No rada by som si konečne obstarala naozaj krásny diár, najlepšie v červenej alebo čiernej farbe, na zapínanie. Filafox, ADK, atd. 
Adk diár

Hodinky – momentálne vlastním Esprit hodinky, no už majú pár rôčkov a je vidno na nich opotrebovanie. Preto by som rada hodinky nové. Tentokrát by ma potešili nejaké krásne s veľkým ciferníkom a kamienkami, napr DKNY.
DKNY hodinky


Listová kabelka – zatiaľ nemám žiaden taký kúsok, no rada by som to napravila. Vidím to tak, že si ho asi kúpim sama, nejaké som už videla a celkom sa mi páčilo.
Givenchy kabelka


Šperkovnica – vecička, po ktorej túžim už dlhšie. Krásna šperkovnička s množstvom rôznych zásuviek na všetky moje šperky. Viem, na trhu je ich dostatok, ale doposiaľ akosi ani jedna nevyhovovala mojim predstavám.

David Linley šperkovnica

Pre svojich blízkych mám tento rok výnimočne už teraz všetky darčeky nakúpené. Ešte nikdy sa mi to nestalo. No som rada, že tento rok mám už najväčšie vianočné nákupy za sebou a dokúpim už len nejaké drobnosti.

A čo vy a darčeky? Máte už nakúpené?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Já už mám nakoupené všechno, takže už se můžu jen těšit :)
    www.whoisaperfect.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krasna prani:-)
    doufam, ze se ti vyplni co nejvic:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!