Inovatívna Rexona Maximum Protection - nezradí ťa!

By Zuzulienka - 4.7.13

Rexonu určite poznáme všetci. Avšak len niektorí ju používame. Pre mňa osobne patrí Rexona medzi najlepšie antiperspiranty, vlastne dalo by sa povedať, že odkedy používam Rexonu, tak iný antiperspirant už ani nekupujem. Teda určite je pre mňa naj. Preto som bola veľmi milo prekvapená, keď som dostala najnovšiu Rexonu na otestovanie. Hovorím si prečo nie, antiperspirant sa práve v týchto teplých letných dňoch určite zíde a novinky skúšam rada.


Rexona Maximum Protection je na trhu aktuálne novinkou. Poďme si o nej napísať trošku odborne a z výsledkov štúdie:

Rexona nedávno realizovala prieskum, ktorý ukázal, že teplota organizmu človeka sa môže za normálnych okolností pohybovať v rozmedzí od 36,5°C do 37,2°C. Na jej výšku vplýva viacero faktorov - nielen vonkajšie počasie, ale aj emocionálne rozpoloženie človeka, stres a napätie, zvýšená fyzická aktivita a podobne. Toto všetko má následne vplyv na zvýšenú mieru potenia, z ktorej má obavy nielen väčšina žien, ale aj mužov. Práve preto, aby zamedzila poteniu a zápachu s ním súvisiacim, vyvinula nový rad antiperspirantov dezodorantov Rexona Maximum Protection. 

V čom je Rexona Maximum Protection iná?
Obsahuje väčšie množstvo aktívnej antiperspiračnej zložky, ktorá zabezpečuje účinnejšiu ochranu proti poteniu. Antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection obsahuje jedinečnú technológiu TRIsolidTM, vďaka ktorej poskytuje dvojnásobne vyššiu ochranu ako najpredávanejšie* antiperspiranty na trhu. Technológia TRIsolidTM kombinuje aktívnu antiperspiračnú zložku, mikrokapsule, ktoré účinne bojujú proti nepríjemnému zápachu a zložku na hydratáciu pokožky. Aktívna antiperspiračná zložka vo výrobkoch Rexona Maximum Protection reaguje s potom a vytvára na pokožke ochrannú vrstvu, ktorá zabraňuje poteniu. Mikrokapsule uvoľňujú vôňu a počas celého dňa udržiavajú pocit sviežosti a čistoty, a to aj v momentoch stresu či rozrušenia. Hydratačná zložka zabezpečuje starostlivosť o pokožku a vďaka nej sú antiperspiranty Maximum Protection šetrné k pokožke podpazušia. Žiadny antiperspirant z radu Rexona Maximum Protection navyše neobsahuje alkohol a je účinný až 48 hodín.


Ako účinne používať Rexonu Maximum Protection
Na dosiahnutie najuspokojivejšieho účinku je vhodné aplikovať Maximum Protection do podpazušia pred spaním. Počas odpočinku sú totiž potné kanáliky najmenej aktívne, vďaka čomu môžu antiperspiračné zložky lepšie preniknúť do pokožky a zaistiť čo najlepšiu ochranu pred potením. Aj napriek rannej sprche bude takto aplikovaný antiperspirant vysoko účinný počas celého dňa.
Tu by som dodala, že áno, majú pravdu. Počula som už také reči, že načo by som si dávala antiperspirant na noc, vtedy mi je na nič. Ale potom sa mnohí čudujú, že im nezaberá. Ten antiperspirant si na noc nedávate predsa preto, aby ste sa nepotili v noci, ale aby aktívne začal účinkovať a vy sa tak nepotili nasledujúci deň. Mám to overené a poviem vám, že takto aplikovaný antiperspirant pôsobí na druhý deň oveľa lepšie, ako keď si ho nanesiem len ráno. A nefunguje to len pri tomto antiperspirante.

Pre koho je Rexona Maximum Protection určená? Rexona Maximum Protection je určená pre každého, kto nie je spokojný s antiperspirantom, ktorý doposiaľ používal, alebo kto si nevie nájsť pre seba vhodný a dostatočne účinný antiperspirant. Rad Rexona Maximum Protection obsahuje produkty: 

Clean Scent, Sensitive Dry a Everyday Fresh určené pre dámy



a Clean Scent a Extreme Fresh pre pánov.



Moja osobná skúsenosť s novou Rexonou Maximum Protection
Nová Rexona ma naozaj milo prekvapila. Od balenie, cez aplikáciu, vôňu až po jej účinky. Poďte si prečítať, čo na ňu hovorím ja.

Balenie a tvar
Prvé, čo vás na novej Rexone určite prekvapí, je jej balenie. Rexona sa doteraz predávala samostatne bez krabičky. No Maximum Protection je zvlášť zabalená v krabičke a vnútri nájdete dokonca návod, ako Rexonu správne používať.


Samotná tuba Rexony (alebo ako to nazvať) je aj po vybalení odlišná od klasickej Rexony. Je trošku väčšia a mne osobne aj sympatickejšia.

Rexona Maximum Protection a Rexona Crystal  - porovnanie balenia
Aplikácia Rexony Maximum Protection
No ale aké prekvapenie na vás čaká, keď ju otvoríte. Určite ste zvyknuté na štuplík, ktorý musíte vytiahnuť a až potom môžete otočiť spodným kolieskom a naniesť Rexonu na správne miesto. Tu je vrchná časť jednoducho prelepená akýmsi alobalom, ktorý treba odlepiť a skrýva sa pod ním niekoľko dierok - väčších aj menších, usporiadaných do kruhu.


Na to, aby ste mohli antiperspirant aplikovať musíte niekoľkokrát otočiť kolieskom v spodnej časti, až kým vám cez dierky nezačne Rexona vyliezať.


Mňa osobne trošku tento nezvyčajný aplikátor zarazil, no po pár dňoch používania som si naň úplne zvykla, a dokonca môžem povedať, že sa mi páči viac ako klasický aplikátor u iných tuhých antiperspirantov. Jednoducho tak na správne miesto nanesiete presne toľko koľko potrebujete, aplikátor vám bez pootočenia nedovolí aplikovať viac krému.


Konzistencia
Celá konzistencia tejto Rexony je skôr krémová. Nie je to klasický tuhý antiperspirant, ani guľôčkový. Je to niečo medzi tým. Mne táto aplikácia naozaj vyhovuje, pretože sa ľahko nanáša a rýchlo vsiakne. Bohužiaľ ako nevýhodu vnímam, že zanecháva stopy na oblečení, hlavne čiernom. Ale ak budete opatrné a nanesiete Rexonu až po oblečení sa – tak nevidím problém. Síce stopy na tričku s rukávmi vám zanechá, no tie v konečnom dôsledku vidno nebude.


Vôňa
Ešte som sa nestretla s antiperspirantom, ktorého vôňa by vydržala tak dlho ako je to u Rexony Maximum protection. Ráno nanesiem a večer po 12 hodinách, stále cítim tú sviežu vôňu. Nie je to nič vtieravé, alebo až príliš výrazné, cítiť v nej sviežosť, jemnosť a čistotu. Táto vlastnosť sa mi na Maximum protection veľmi páči. Každý druh vonia samozrejme inak. Osobne sa mi najviac páči vôňa Sensitive Dry. Je taká výrazná a svieža. Naopak jemná je zase Everyday Fresh.


Výdrž
A to najpodstatnejšie, čo vás určite aj najviac zaujíma je výdrž. Keďže bolo v posledných dňoch aj horúco aj chladno, tak Rexona Maximum protection dostala zabrať. Musím ale povedať, že vydrží o niečo dlhšie ako klasická Rexona, aj keď rozdiel až tak extrémny nie je. Celkového potenia vás predsa len nezbaví žiadny antiperspirant, no Maximum Protection je naozaj silný, voňavý, osviežujúci a ľahko použiteľný antiperspirant kedykoľvek a kdekoľvek. Takže v konečnom dôsledku za mňa určite áno.


Tak si to zhrňme:

Výhody
- praktické balenie + návod
- inovatívny aplikátor
- krémová konzistencia
- svieža a dlhotrvajúca vôňa
- výdrž

Nevýhody
- zanecháva biele stopy
- cena, odporúčaná je 5,65 €, čo je trošku viac ako bežné antiperspiranty. 


Nová Rexona Maximum Protection je pre mňa v konečnom dôsledku skvelý produkt, ktorý si určite kúpim znova. A nehovorím to len preto, že som ju dostala na otestovanie, ale preto, že sa mi skutočne páči. Tkaže za mňa ÁNO!

Na záver mám zopár otázok pre vás:
- aký je váš najobľúbenejší antiperspirant?
- čo hovoríte na novú Rexonu Maximum Protection?
- skúšali ste Rexonu Maximum Protection alebo plánujete vyskúšať?

Tak dúfam, že som vás touto dlhou recenziou neotrávila. Prajem vám krásny a úspešný deň!

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Tato nová Rexona mi naprosto vyhovuje, i ve vedrech jsem se nepotila a pěkně mi voní :) Jako nevýhodu vidím větší cenu :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rexonu používam dlhé roky ale túto som ešte neskúšala. Uvidím, či jej dám šancu, keď najbližšie si budem deodorant kupovať :)
    Yanka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si stále kupujem spretj Fa, buď ten ružový alebo fialový. Neviem, ja dávam skor prednost takýmto sprejom ako tuhým či krémovým. Ale po tomto článku by som rada vyskúšala aj túto rexonu. škoda len tej ceny, 5 eur je celkom slušná cena za jednu rexonu. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zase na spreje velmi nie som, pride mi akoby som po nastriekani nic nepouzila.

      Odstrániť
  4. tiež mám túto rexonu a potenie sa mi s ňou výrazne obmedzilo..avšak v tom čase som si zadovážila aj Driclor, a ten vo vyskoých teplotách a fyzickej námahe obstál lepšie..a tak teraz rexonu maximum protection používam pravidelne, a Driclor iba keď ma čaká veľký stres alebo veľká námaha v horúčave :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Měla jsme ji v plánu vyzkoušet, ale nemám ráda, když antiperspiranty zanechávají bílé stopy na oblečení... :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. fuhaa, vyzerá to naozaj lákavo :) Myslím že si rexonu v najbližšej dobre kupim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tato rexona vyzera lakavo skusim sa po nej pozrieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. chcem sa opýtať :D že či to zabráni poteniu len v podpazuší alebo aj na celom tele? (napr chrbát alebo ked mám rozpustené vlasy a tak :D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fiha tak toto vobec netusim... asi najlepsie bude vyskusat.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!