Krásna s Yves Rocher po celý deň

By Zuzulienka - 8.9.13

Ešte pred rokom som kozmetiku Yves Rocher takmer nepoznala. Teda, počula som o nej, ale neskúšala som ju. Až na jeden novembrový deň, kedy som sa prvýkrát vydala na nákup ich výrobkov. Počula a čítala som predsa samé dobré recenzie na tieto produkty. A navyše kozmetika je prírodného zloženia, tak som si povedala, prečo ju nevyskúšať. O mojom prvom nákupe v Yves Rocher  si môžete prečítať TU. Odvtedy som tam bola už niekoľkokrát, dokonca som bola oslovená, či by som nechcela prijať spoluprácu. Hovorím si, prečo nie, značka Yves Rocher sa mi celkom zapáčila a rada budem o nej písať.


Dnes by som vám rada predstavila zopár mnou odskúšaných produktov v podobe článku, že aj s Yves Rocher môžete byť krásna po celý deň.
Keďže táto kozmetika sa nezameriava len na jeden druh produktov, ale ponúka všeho-všudy (dekoratívnu, telovú, vlasovú, nechtovú kozmetiku a iné) môžete byť krásna, čistá, upravená a voňavá po celý deň a to len s jednou značkou.


RÁNO:
Každá z nás sa väčšinou ráno pred odchodom do práce, či školy rada nalíči. Predsa len líčenie nám dodáva iskrivý pohľad, zvodné pery a celkovo sa cítime krajšie a lepšie. 


- krémové očné tiene na oči Couleurs Nature od Yves Rocher - tieto očné tiene sú krémové vo fľaštičke s aplikátorom a preto sa veľmi dobre nanášajú. Sú vodeodolné a vydržia vraj 12 hodín. Očné tiene osobne takmer nepoužívam a musím povedať, že tieto mi veľmi nevyhovujú, keď sú krémové. Ja skôr uprednostňujem práškové. Ale niekomu naopak vyhovovať môžu. 
Dostanete ich v niekoľkých odtieňoch. Mne konkrétne sa dostal do rúk odtieň Bleu Mauve.
Tiene majú perlové zloženie, ktoré obsahuje výťažok z konského gaštanu a práve ten by sa mal postarať a rozjasňujúci pohľad. Určite sa hodia najmä na večer, na párty, ale kľudne aj cez deň, ak máte radi výraznejšie líčenie. Bežná cena tieňov je cca  8 eur.

CEZ DEŇ:
Počas dňa toho veľa z kozmetiky nepotrebujem, keď sa totiž nalíčim ráno, líčenie mi vydrží celý deň. Max. sa možno prepudrujem, občas dotiahnem oči linkou. Čo ale musím mať sú dve veci: balzam na pery a krém na ruky. Súčasťou hygieny počas dňa je u mňa aj mydlo, nemám rada pocit špinavých rúk a preto ich umývam tak často ako treba. Všetky tieto tri produkty som mohla skúsiť od YR.



- balzam na pery Noix de Coco –  s príchuťou kokosu je tuhej konzistencie v sympatickej mini tyčinke pre jednoduché nanášanie. Tento typ balzamov od YR mám veľmi rada, sú aj v rôznych iných príchutiach, skúšala som už malinu a bambucké maslo. A všetky sú skvelé. Kokosový pery krásne hydratuje, nie sú po ňom mastné, ale krásne vyživené a jemné. A navyše krásne vonia.


- mydlo Blackberry Soap – toto miniatúrne mydielko od YR s vôňou černíc je dokonalé na dennú hygienu. Ruky by sme si mali umývať pred každým jedlom a po použití wc. A vlastne kedykoľvek, keď máme pocit špinavých rúk, alebo sme robili nejakú špinavú prácu. Toto mydielko je skôr na domáce použitie (neviem si totiž predstaviť, že by som ho niekde so sebou nosila), ale to vôbec nevadí. Mydlo je naozaj veľmi jemné a pri umývaní vytvorí penu, ktorá vám ruky dokonale vyčistí. Naozaj cítiť po použití čistotu. Mydlá sú v dnešnej dobe už používané menej a ak vám nie je po chuti používať toto tuhé mydlo, skúste ho ako vôňu do šatníka alebo medzi bielizeň.



- krém na ruky Beauté des Mains – je pre mňa dôležitou súčasťou po každom umytí. Jednoducho si musím ruky nakrémovať po každom kontakte s vodou, inak ich mám suché a to neznášam. Tento krémik od Yves Rocher pozná asi väčšina z vás. Už som o ňom písala v tomto článku. Hydratuje celkom dobre, no čo mi na ňom vadí, je vôňa. Ale zase na druhej strane môže táto vôňa kamiliek niekomu imponovať.

VEČER:
Pred spaním je vždy čas na hygienu, odličovanie, umývanie zubov. Teda aspoň ja tieto aktivity vykonávam tesne pred tým, ako idem do postele. Väčšinou sa najprv odlíčim.



- hydratačná micelárna voda Hydra Végétal od Yves Rocher vám pomôže odlíčiť makeup a prípadné nečistoty na tvári. Je naozaj veľmi jemná, neštípe na pokožke a vonia po sviežosti. Pokožka je po nej nielen vyčistená, ale aj dokonale hydratovaná do hĺbky. Skúste si ten pocit s ňou. Po použití nemám pocit napnutej pokžky, ale pokožka je na dotyk hebká a na pohľad žiarivá.



- hydratačný očný gél Hydra Végétal Yves Rocher – po odlíčení a celkovom dočistení pleti je potrebné ju podporiť ešte niečím výživným. Samozrejme, že súčasťou je určite nejaký krémik a na okolie očí je výborný Hydratačný očný gél od YR Hydra vegetal. Tento gél je ľahučkej priehľadnej konzistencie, má praktickú tubu na aplikáciu a jemnú nedráždivú vôňu. Jeho úlohou je hydratovať očné okolie, redukovať vačky pod očami a zminimalizovať únavu očí. Musím povedať, že jeho aplikácia je naozaj príjemná. Po nanesení trošku chladí, cítite jemnú vôňu... rýchlo sa vstrebe, nezanechá mastné okolie očí a zdá sa mi, že naozaj tú únavu a vačky aj zmierňuje. Na druhý deň po použití mám proste taký jasnejší pohľad.



- sprchový gél Jardins du Monde Orange - je osviežujúci, ľahko sa nanáša a pri sprchovaní vám vytvorí príjemnú atmosféru. Mne osobne sa strašne páči jeho vôňa, používam ho vždy vtedy, keď mám chuť na osviežujúcu a voňavú sprchu. Telo vám naozaj krásne prevonia a vôňu cítiť aj po umytí.



Aktuálne v predajniach Yves Rocher môžete získať krásny diár s perom, ak u nich nakúpite. Pokiaľ ešte nie ste ich zákazníkom, tak urobte tak čo najskôr. Môžete tak získať rôzne výhody a každý mesiac vám bude domov chodiť kupón na aktuálnu zľavu.

Skúšali ste niektorý z mojich odskúšaných produktov? 
Prajem krásnu nedeľu.

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. najviac ma zaujal očný gél a samozrejme micelárka:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tú hydratačnú micelárnu vodu Hydra Végétal som mala a je super♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já této značce nevěřím, nebyhovuje mi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Yves Rocher miluju dvoufázový odličovač očí s chrpou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miluju kokos ! Ten balzám si musím nutně pořídít, děkuji za tip ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pozývam na GIVEAWAY.Pekný článok☺.
    http://beautybypetka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já mám Yves Rocher hrozně ráda a sedí mi, to je důležité :)

    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Som obrovským fanúšikom značny Yves Rocher ♥ Nakupujem pravidelne, mesačne :)
    Milujem všetko, čo majú. Ja používam Hydra Végetal, o ktorej (ak by ta to zaujímalo), si možeš prečítať tu:
    http://satty.blog.cz/1403/yr-hydra-vegetal-2

    :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!