Sprchový gél Alverde - Šepot mesta

By Zuzulienka - 21.1.14

Dnes by som vám chcela predstaviť jeden úžasne voňajúci sprchový gél. Je to sprchový gél od Alverde. Ako iste viete, Alverde je prírodná kozmetika, ktorá sa snaží do svojich produktov pridávať len zložky z biologického poľnohospodárstva a nie je testovaná na zvieratách. Veľa skúseností s touto kozmetikou nemám, myslím, že som si od nej zo dvakrát kúpila nejaké krémiky a to bolo asi všetko, no nebránim sa jej.

Preto je sprchový gél Alverde Stadt gefluster pre mňa novinkou. A naozaj veľmi príjemnou novinkou, ktorú mi poskytla na testovanie DM drogerie - moja najobľúbenejšia drogéria, do ktorej chodím stále nakupovať a viem tam stráviť hodiny :D (verím, že nie som sama).


Ale poďme priamo k sprchovému gélu. Už sympaticky vyzerajúci obal vo sviežej zeleno-žltej farbe s názvom Stadt Gefluser - v preklade šepot mesta - napovedá, že to je gél, ktorý musí zaujať. Zaujať na prvý pohľad. Na jeho obale nájdete obrázok mesta s citrónom a kávou. Poviete si: zvláštna kombinácia. Ale zvláštna sa vám bude zdať dovtedy, kým ho neovoniate. Neviem ani, čo mi tá vôňa pripomína, viem iba povedať, že vonia krásne. Vonia sviežo, vonia sladko, vonia energicky.... vonia proste ako veľkomesto, v ktorom sa naozaj stretnete so všetkými vôňami. 

Výrobcovia píšu, že v sebe spája vôňu kávy, čaju, pečených dobrôt, bergamotu, pomaranča... A áno, naozaj tam cítim z každého rožku trošku až z toho vo výsledku vznikne jedna krásna vôňa.


Sprchovanie v tejto aróme je krásny zážitok. Gél je naozaj jemný, priehľadnej konzistencie, obsahuje bio-cukor, ktorý spolu s ostatnými umývacími zložkami pokožku šetrne umyje a zabraňuje vysušovaniu. Ja som ho stihla zatiaľ použiť pár krát, no myslím, že tu nie je čo dlhšie skúmať, alebo testovať a preto viem už teraz povedať, že naozaj zanecháva pokožku čistú, hladkú, jemne prevoňanú a hlavne nevysušenú.

Ak vás zaujal, tak sa čoskoro dočkáte. Je to limitovaná edícia a v DM predajniach ho nájdete od konca januára. Dúfam však, že táto limitovaná edícia po vypredaní nezostane v zabudnutí a predajcovia nás ňou ešte niekedy v regáloch prekvapia. Pretože bola by škoda tak krásne voňajúci a jemný sprchový gél od Alverde, už nikdy nedať do predaja.

Máte radi kozmetiku Alverde? Skúšali ste tento sprchový gél? Alebo skúšali ste nejaký iný úžasný výrobok od nich, ktorý si neviete vynachváliť?
Krásny deň

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Tak na ten se musím zaměřit, opravdu už jen obal udělal dojem na první pohled! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak toto určite vyskúšam :)

    pozývam ťa na môj blog a luxusnú giveaway: http://camomille-sign.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja Alverde značku tak moc lúbim, že pre tento sprcháč najbližšie zbehnem určite. Mám od nich všeličo a neviem si vynachváliť asi všetko :D Som strašne zvedavá na jeho vôňu... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že budeš spokojná. Je to fakt sladko-sviežo-energická vôňa. Daj potom vedieť, ako sa ti páčil :)

      Odstrániť
  4. Alverde mi přijde skvělá značka, protože i když už jsou ve všem všelijaké různé chemikálie, oni se to snaží omezit a jde to vidět. Po sprchovém gelu určitě v DM šáhnu, protože věřím, že musí vonět úžasně! :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!