Outfit: Modrá - biela - čierna

By Zuzulienka - 19.3.14

Dnes tu mám pre vás ďalší outfit. Je ešte z minulého týždňa, keď som zvolila trojkombináciu farieb, ktorými som sa inšpirovala u inej blogerky.  Základom u mňa bola biela sukňa s čiernym koženým pásikom z Reserved, čierne pančuchy a chcelo to doplniť práve tou modrou. A to sa mi podarilo jednoduchým tričkom z Camaieu.



Sukne takéhoto tulipánového strihu milujem. Sú pohodlné a pôsobia elegantne.
Vlasy som tentokrát zvolila trochu vypnuté do strany sponkou. 
Fotky sú opäť fotené v interiéri - fakt vás obdivujem, ako a kedy máte čas fotiť v exteriéri. Pre mňa je to oveľa náročnejšie, a naopak v interiéri jednoduchšie a rýchlejšie, tak preto zase táto forma. 




Tento biely náhrdelník som vytiahla po sto rokoch zo šuplíka. Mám ho naozaj už veľmi dlho (10 rokov ???) a  takmer ho nenosím. K tomuto outfitu mi zapasoval :)


Aké tri farby najradšej kombinujete? Vedeli by ste v tomto outfite čiernu (ktorú musím mať všade) zameniť za nejakú inú?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Moc se mi tenhle outfit líbí! a tomě to v něm sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzi, kľudne aj za červenú :D iba to doplniť o Slovenský znak :D Ale to som ja. Navlečiem si na seba kde čo... K bielej a čierne ide podľa mňa akákoľvek farba, ale modrá dodal tvojmu outfitu takú nenápadnú noblesu, pôsobíš ako femme fatale! Inak teda keď sa už pýtaš, tak ja skombinujem ktorékoľvek tri farby a je mi dosť jedno, že možno k sebe vôbec neladia. Ale zase...to som ja.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Červená by tiež nebola zlá, dakujem :)
    Inak občas by sa mi zišla tvoja odvaha viac kombinovať farby :) Väčšinou som totiž navlečená v tmavých farbách :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!