Recenzia: Dermacol Aroma Ritual Antistresový krém na ruky

By Zuzulienka - 18.3.14

Krémy na ruky sú mojou nutnosťou. Neznášam pocit suchých rúk a keďže ten mám po každom umytí, ruky si krémujem niekoľkokrát denne (teda po každom umytí). Preto mám krémy všade - v kúpeľni, v spálni, na pracovnom stole, v kabelke... Nemyslite si však, že miniem tonu krémov. Na hydratáciu mi bohato postačí množstvo vo veľkosti hrášku. Svojho favorita v krémoch na ruky som už našla, no nebránim sa novinkám a skúšaniu iných krémov.


A tak som vyskúšala aj Dermacol Aroma Rituals s vôňou limetky a hrozna. Krém obsahuje vitamín E a olej z hroznových jadierok a podporuje tak regeneráciu pokožky a spomaľuje jej starnutie. Ruky by mal zanechať vláčne a jemné po celý deň a jeho vôňa by mala uvoľniť nahromadený stres a upokojiť. Aký teda je naozaj?




Na začiatok musím povedať, že príliš parfumované krémy na ruky nemám rada. Aj keď mi pri ovoniavaní v drogérii vždy voňajú krásne, akonáhle si ich kúpim, použijem a cítim na rukách, tak mi väčšinou tie vône prekážajú. S týmto krémom je to ale úplne iné. Vôňa je krásna, jemná a svieža, ani sa nečudujem, že dostal prívlastok "antistresový". Naozaj mi na rukách nevadí a vonia mi. Kombináciu hrozna a limetky schvaľujem.
Celkovo sa táto rada výrobkov od Dermacol vyznačuje krásnymi zaujímavými kombináciami vôní a doteraz mi každý takýto výrobok voňal, tak sa ani nečudujem, že mi vonia aj tento.


Krém samotný je stredne hustej konzistencie, ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Čo mi však vadí je, že na rukách zanecháva akýsi zvláštny film a aj keď v prvých minútach cítim, že ruky mi dobre osviežil a hydratoval, po nejakej chvíli opäť cítim potrebu si ich nakrémovať. Proste a jednoducho môžem povedať, že síce hydratuje, ale nie tak, ako by som ja potrebovala. Preto je možno skôr vhodný pre užívateľky, ktoré nemajú suchý typ pokožky, ale potrebujú iba občas prevoňať a trochu premastiť ruky.

V konečnom dôsledku teda môžem krém hodnotiť ako dobrý, no pre moju potrebu hydratácie nedostatočný.
Čo vy a tieto krémiky na ruky? Aká je vaša skúsenosť?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Chcela som ho vyskúšať, ale po tejto recenzii sa mi do neho už investovať nechce :D Mám dosť suché ruky a tiež potrebujem skôr hutnejšie krémy. Mne veľmi vyhovuje taký žltý od Yves Rocheru.
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podľa mňa je toto najdokonalejšia voňavá kombinácia od Dermacolu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Do you want $10000 ? Quick to participate in!
    Write your story about www. wholesaledress.net $10000 bonus may be yours.
    Everybody who knows this campaign can take part in.

    1, Claim This article shall not be less than 100 words. The article must be included words of www.wholesale-dress.net or www.WD.CM. And put the article to your facebook blog or other media. Each one only has one chance.

    2, Submit method Please screenshot the content to marketing@wholesale-dress.net,
    attached with your Microsoft Word manuscripts.

    3, Award setting First Price $2000 1 person
    The Second Price $1000 2 persons
    The Third Price $800 3 persons
    The Forth Price $500 4 persons
    Best Participation Award $400 4 persons

    The bonus will be sent to you every week by Bank Transfer( T/T) from March. We will inform the winners by email. Please replay us your Bank account after receiving the mail. No reply for 7 days, we will regard as you giving up your price. Bank account transfer paper will be shared at this page.

    Dear participants, we have received 4 submissions.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takhle to mám u většiny krémů bohužel.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!