Týždeň plný prekvapení...

By Zuzulienka - 15.3.14

Krásne sobotné ránko prajem!
Aj keď je trošku zamračené, verím, že všetci sa tešíte, že je už konečne víkend. Ja sa teda teším veľmi, aj keď ma čakajú ešte nejaké pracovné povinnosti, vôbec mi to nevadí, predsa len - doma je doma.
A okrem toho počasie sa má pokaziť, tak ma ani nebude mrzieť, že ho musím stráviť pracovne.
Aký ste mali týždeň? Čo vás potešilo? Mňa okrem krásneho jarného počasia tento týždeň potešili až 4 balíčky, ktoré som si našla v schránke. Každý skrýval niečo úplne iné a ja by som vám ich obsah chcela dnes trošku predstaviť.


Prvým balíčkom je balíček prírodnej kozmetiky zo stránky Naturalisvita.sk. Musím povedať, že tento eshop ma zaujal hneď na prvý pohľad. Má zaujímavý dizajn, viete sa v ňom ľahko orientovať a jednoducho si vybrať presne to, čo potrebujete. Ponúka prírodnú kozmetiku naozaj všeho druhu - pleťovú, telovú, vlasovú, či dokonca ekodrogériu a ekočistiace prostriedky. Čo sa mi páči najviac je, že ponúka kozmetiku známych značiek. Produkty ako Saloos, Weleda, Akamuti, Bentley, Oleanat a ďalšie - vám určite niečo hovoria (teda ja väčšinu z nich poznám). No napriek tomu som ešte nikdy neskúšala nič napr. od vychvaľovaného Saloosu. Ani sama neviem prečo, keď všade inde som počula a čítala na tieto produkty samé chvály. No ale to sa práve zmenilo. Pretože v balíčku (ktorý som dostala v rámci spolupráce) sa nachádzajú práve také vecičky, ktoré som ešte neskúšala - Saloos Bio Karité vanilla balzam a Ovsená regeneračná vlasová kúra Weleda + niekoľko zaujímavých vzoriek. Preto sa veľmi teším na testovanie a následné recenzie, v ktorých vám výrobky predstavím.




Zároveň sa aktuálne do zajtrajšej polnoci môžete zapojiť do súťaže o nejakú tú prírodnú kozmetiku. Stačí sa stať fanúšikom stránky, napísať o aký výrobok máte záujem a potom už len čakať, či sa práve na vás usmeje šťastie. Odkaz na súťaž tu:

Ďalším balíčkom bol balíček kozmetiky z DM drogerie. Tí ma prekvapili jemným olejovým balzamom do sprchy, ktorý má zanechávať pokožku hladkú a hebkú ihneď po osprchovaní bez následného krémovania. A druhým výrobkom sú očné tiene s-he quattro v pekných hnedých a zemitých odtieňoch (presne aké mám rada). Takže môžete sa tešiť na recenzie. Sama som najviac zvedavá na ten balzam do sprchy.


Tretím balíčkom, ktorý mi konečne dorazil, na ktorý som už dlhšie čakala - je práve táto čiernobiela suknička. Videla som ju u vás na viacerých blogoch a strašne sa mi zapáčila, tak som si ju musela kúpiť. Zdá sa mi však, že na moju výšku je trošku kratšia, ale veď uvidíte v outfite, ktorý s ňou určite čoskoro bude. Sukienka je z Ebay.com a je to vlastne môj prvý nákup cez Ebay.


No a posledným balíčkom na moje prekvapenie je tento perlový náramok (Sammydress.com), ktorý som spolu s ešte ďalšími dvomi objednávala niekedy v januári a postupne chodia jeden po druhom. Prekvapená z neho som preto, lebo objednala som náhrdelník a prišiel mi taký náramok. V konečnom dôsledku však nie som nahnevaná, náramok sa mi páči, takže bude určite využitý a náhrdelníkov mám zatiaľ dosť.


Už chýba len jeden balíček a bolo by ich presne toľko, koľko má týždeň dní :) No piaty už nedorazil žiadny... ale to vôbec nevadí.

Tiež sa vám občas stane, že vám v týždni dorazí niekoľko balíčkov naraz?
Užite si sobotu :)

  • Share:

You Might Also Like

20 komentárov

  1. Ahoj, mňa dnes potešilo nové číslo La Femme aj s darčekom - čiernou kajal ceruzkou, len tak som si povedala, že skúsim... Časopis aj ceruzku... ;)

    Perlový náramok je veľmi pekný, myslím, že by pekne vynikol napríklad na čiernom alebo bielom roláčiku. Suknička je zaujímavá, som zvedavá ako to s ňou vymyslíš ;)

    Miška

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. časopis s darčekom vie potešiť aj mňa :) So sukničkou už mám premyslený outfit :)

      Odstrániť
  2. Ta sukně je moc pěkná!:)
    Mě tento týden potěšily 2 balíčky vyhrané v giveaway a mini balíček od Avonu:) Jinak jsem měla týden strašný, zavřená do večera na praxi, taky proto jsem teď trochu zklamaná z počasí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem. Tak si mala tiež pekné prekvapenia. A to počasie nie je veru bohviečo..

      Odstrániť
  3. Krásná sukýnka, podobnou mám doma se stejnými proužky akorát úzkou. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám tiež ešte jednu pružkovanú uzku, ale ta je o dost rozdielna od tejto.

      Odstrániť
  4. Zaujímavé vecičky, hlavne ta prírodná kozmetika, takže sa teším na recenzie ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa tiež na tu kozmetiku teším. Som zvedavá hlavne na tu ovsenu kuru :)

      Odstrániť
  5. Kozmetiky nieje nikdy dosť a náramok je moc pekný.

    www.missalexy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zalúbila som sa do náramku!! Ak by si ho niekedy chcela vyhodiť... :D Zo Saloosu nejaké veci mám a som spokojná. A poprosila by som potom recenziu na balzam do sprchy od Balei, dosť ma zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jééj dakujem :) Recenzia na Baleu bude určite, aj ja som dosť zvedavá :)

      Odstrániť
  7. Krááásne produkty a ten náramok je veľmi pekný :))

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten náramek je krásný a několik balíčků týdně bych si nechala líbit :DD.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No mne chodia balíčky, tak raz za uhorský rok :/ Ale inak prišli ti pekné vecičky, ale najviac sa mi páči ten náramok. Už sa teším na outfit s ním :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super článek a sukně je nádherná! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!