Avon AeroVolume riasenka

By Zuzulienka - 20.4.14

Krásne veľkonočné ráno!
Dnes nastal čas na posledné dva produkty z jarného balíčka Avon. Predstavila som vám už parfém Avon Femme a nedávno taktiež krásne cukríkové rúže Ultra Color Absolute. V balíčku sa však nachádzali ešte CC krémy a riasenka. Tak začnime práve riasenkou AeroVolume:
Zhusťujúca riasenka s doteraz najľahším zložením spomedzi riaseniek od Avonu vďaka prelomovej technológii Zero Gravity. Obsahuje Komplex Pillov, ktorý dodáva riasam objem bez zaťaženia.
Tak presne taký popis by ste našli na stránkach Avonu. Riasenka, ktorá riasy krásne nadvihne, zhustí a nezaťaží...


Riasenka má jednoduchý modrý obal, ktorý je podľa mňa celkom vystížný k názvu tejto riasenky - Aero.
Kefka je naozaj jedinečná - ako uvádza Avon - má tvar hviezdy, ktorý by mal zabezpečiť rovnomerné nanesenie farby a nadvihnutie rias.




Musím však povedať, že ma trochu sklamala. Už pri prvej aplikácii som mala pocit, že riasenka je akási vyschnutá a ťažko sa s ňou pracuje. Zvýraznenie prvou vrstvou bolo slabé, nevýrazné. Riasy síce boli ľahučké a nezaťažené, ale veľmi málo zvýraznené. Možno sa vám zdá, že to vyzerá dobre, čo aj je pravda, ale docieliť, aby riasy takto vyzerali, mi dalo s touto riasenkou dosť zabrať. Proste nebolo to len pár ťahov...


Po nanesení druhej vrstvy sú riasy už výraznejšie, no začali sa trošku zlepovať a vytvárali dojem muších nožičiek. Nanášanie druhej vrstvy tiež nie je veľmi jednoduché, kefka totiž na mňa pôsobila sucho a dosť zle sa mi s ňou pracovalo. Veď skúste si suchou kefkou prejsť už po raz nalíčených riasach.


Môj celkový dojem z tejto riasenky nie je veľmi dobrý. A to sa fakt čudujem, pretože na iných blogoch som na túto riasenku čítala len samú chválu. Preto si hovorím, že možno neviem s ňou pracovať, alebo možno sa ku mne naozaj dostala nejaká nevydarená verzia - čo sa mi však nejak nezdá.

Riasenka nie je až taká zlá, keď sa s ňou pohráte, tak sa dajú vykúzliť celkom dobre vyzerajúce riasy. Pre mňa je však výborná riasenka taká, ktorou si krásne riasy vykúzlite bez problémov a nie nanášaním nekonečných vrstiev.

Aké máte skúsenosti s touto riasenkou vy?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Akurát dnes som kukala na katalóg Avonu a rozhodovala som sa či tú špirálu chcem alebo nie... A teraz mám zmiešané pocity. Asi do nej nepôjdem, netreba mi polovyschnutú špirálu a moje riasy potrebujú poriadne zvýrazniť lebo sú to naozaj chúďatká. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Súhlasím s recenziou Zuzka, ja som si riasenku kúpila s tým, že to bude niečo wáw, ako som čítala na iných blogoch. No žiaľ veľmi ma sklamala. Po niekoľkých hodinách mi začala aj opadávať. Poznám aj lepšie riasenky ako je táto ale obal má naozaj krásny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Líbí se mi na ní, že ti řasy vůbec neslepila, ale je pravda, že bych brala větší zvýraznění :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. chvála možno bola, ale tiež baby spomínali, že je suchá. je to síce pekný zámer, ale potom totálne vyschne rýchlosťou blesku, nie?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerá to zaujímavo :)
    http://dominika098.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som s ňou taktiež spokojná. Dokonca aj čo sa týka textúry, tak mi prišla akurát. Ale ja nemám rada také moc "mokré" maskary... Sto ľudí, sto chutí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne sa nepáči ani trošičku. Z mojej strany, vyhodené peniaze.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!