Čo stojí za to: v apríli

By Zuzulienka - 11.4.14

Konečne piatok!
Dnes tu mám pre vás jeden nový príspevok, ktorý sa budem snažiť prinášať vám raz mesačne a dám vám v ňom pár zaujímavých tipov na novinky, čo som skúsila, ochutnala, videla, prečítala...
Tak nech sa páči: aprílová nádielka noviniek!

Ochutnaj... (jedlo) - Tyčinka Milka & Oreo
Poznáte sušienky Oreo? Určite áno... no skúšali ste ich v kombinácii s čokoládou Milka? Poviem vám, že to je neodolateľná kombinácia. Samotné sušienky Oreo mi veľmi nechutia, ale toto spojenie Milka & Oreo ma fakt dostalo. Pokiaľ ste ho ešte neskúsili, šup do obchodu!


Vyskúšaj... (Kozmetika) - Essence kefka na obočie
Obočie je dilemou určite nejednej z vás. Chceme ho mať dokonalé, krásne, očarujúce...Bohužiaľ obyčajná ceruzka naň málokedy stačí. Preto je treba to skúsiť aj s inými pomôckami. Jednou takou je aj tento štetec a kefka od Essence v jednom na obočie. Štetčekom jednoducho nanesiete tieň na obočie (ceruzku už dávno nepoužívam) a kefkou ho krásne dotvarujete a učešete. Veľmi jednoduché a praktickejšie ako čokoľvek iné.




Pozri si... (Film) - Noe 
Ak ste už dávno neboli v kine, alebo sa tam už dlhšie chystáte a neviete na čo, odporúčam film Noe (Noah). Biblický príbeh o Noemovej arche a potope sveta pozná určite každý z vás. No príbeh na tento motív ste možno ešte nevideli (neviem vôbecc, či niekedy bol nejaký nakrútený). U nás sa premieta v dvoch verziách - 3D a 2D. Film to bol dobrý, no na 3D efekty slabý. Preto ak si nechcete zbytočne priplácať, bohato vám na vychutnanie si príbehu postačí klasická verzia.


Počúvaj... (Hudba) - Tum hi ho
V tomto bláznivom apríli je niekedy potrebné si dopriať trochu relaxu a odpočinku. Ideálne vo vani, vo dvojici s pohárom dobrého drinku a počúvaním relaxačnej muzičky. Jednou takou úžasne relaxačnou je aj táto:



Prečítaj si... (Kniha) - Šlabikár šťastia
Aktuálne mám rozčítanú knižku Šlabikár šťastia od Pavla Hiraxa Baričáka. Tento autor má svojský štýl písania, v knihe sa nevyhýba nadávkam a občas máte pocit, že skáče z jednej témy na druhú. Avšak napriek tomu ma knižka zaujala, je plná "pre mňa už známych" výrokov, fráz, či iných textov a určité oblasti vám dokáže zrozumiteľnejšie objasniť. Autor v tejto knihe podáva vlastný názor na svet, pozitívne myslenie a pohľad na šťastie. Ukazuje, aké je všetko jednoduché a ako si naozaj vieme myšlienkami zmeniť svoj svet.


Tak to je 5 mojich tipov pre vás! Čo je váš tip pre mňa? Čo sa oplatí vyskúšať alebo vidieť?
Príjemný piatok!

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. hi! Im follow your blog :)
    I want to invite you to visite my blog
    http://ylieby.blogspot.mx/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Noe byl hroznej. Strasne jsem na nej chtela a velky zklamani, katastrofa.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super nápad, človek sa raz za čas potrebuje niečim inšpirovať ;) Inak mne sa film Noe nepáčil, dosť som sa nudila, ale môžem veľmi odporúčať Captain America.
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám oreo tiež rada, tak som zvedavá ako to môže chutnať. Na film Noe sa chystám už asi 2 tyždne a stále sa k nemu nejak nemožem dopracovať, ale určite pojdem:) Na tento motív inak bolo nakrutených pár filmov, myslím dva, ale tie sú veeľmi staručké. Inak veľmi pekný članok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tú Milku musím vyskúšať! :) A zaujala ma kniha.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jedno veľké ÁNO pre Milku Oreo!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na tú Milku Oreo mám rovnaký názor ako ty. Tiež mi samotné Oreo príliš nechutí, ale v spojení s milkou je to tá najdokonalejšia sladkosť na svete! :D

    Sweet Letty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta milka,je výborná:) mohla bych ji jíst opravdu pořád:)!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Milka vyzerá super! :) a na film Noe som počula od kolegýň len samé sklamanie..takže si ho pozriem určite až doma, keď sa bude dať stiahnuť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. pesnička je fajn, mám rada taký štýl :) a Baričák je tiež fajn

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!