Každý deň iná s rúžmi Avon Ultra Color Absolute

By Zuzulienka - 10.4.14

Krásne ráno dievčatá!
Len nedávno som vám ukazovala moju mini zbierku rúžov, ktorých bolo dokopy 7 ks. Táto zbierka sa mi však pred nedávnom rozrástla o 6 krásnych cukríkových odtieňov od Avonu.  Avon totiž niektoré blogerky (medzi nimi aj mňa) prekvapil jarným balíčkom, plným noviniek, s ktorým som vás oboznámila v tomto príspevku. A asi najviac vás upútali práve rúže na pery, ktoré by som vám dnes chcela predstaviť v plnej kráse.


Tieto rúže patria medzi novú jarnú kolekciu Avonu – UltraColor Absolute. Rúže z tejto rady s technológiou True Color a komplexom Color Complete majú našim perám dodať nielen krásnu farbu, ale aj hydratáciu, výživu a spevnenie. A to všetko len v jednom kroku - tým, že si ich jednoducho nanesieme na pery. 
Skúsime si ich teda zhodnotiť - ich obal, vôňu, farby, výdrž, sľubované účinky...


Obal
Rôže prišli zabalené v čiernom obale. Po odhodení tohto vrchnécho ochranného obalu sa ukázali v plnej kráse - cukríkovo ružových obaloch. Veľmi sa mi páči celý tento dizajn. Manipulácia s nimi je tiež jednoduchá - jemným potiahnutím ich ľahko otvoríte a jemným zatlačením a zacvaknutím zase ľahko a pevne uzavriete. Myslím, že zaujmú hneď na prvý pohľad, čo sa vlastne aj stalo v mojom prvom príspevku o nich – zaujali vás a páčili sa vám.


Vôňa
Po otvorení ešte predtým ako si rúž nanesiem na pery, vždy k nemu privoniam. Milujem vôňu rúžov, každý vonia trošku inak, a niektoré voňajú až úžasne. Medzi tie úžasne voňajúce pokojne môžem zaradiť aj Ultra Color Absolute. Nielen že vyzerajú ako cukrík, oni tak dokonca voňajú. Sladká príjemná a jemná rúžová vôňa.


Farby
Odtieňov z tejto rady rúžov je asi 30. Každý je iný, no všetky vyzerajú krásne šťavňato a neodolateľne. Ja tu mám konkrétne týchto 6:


Zľava doprava:
Natural Flush - vytvára na perách krásny nude odtieň, mám však pocit, že mne tento odtieň strašne zvýrazňuje každú chybičku na perách, každú šupinku, či záhyb... teda aspoň mne...


Creamy Melon - svieža jarná farba, krásne oživí tvár


Lovely Cherry - červená nesmie chýbať ani v tejto kolekcii rúžov a táto pôsobí naozaj sviežo.


Tea Rose - pri tejto som sa trochu obávala, že bude na mňa už veľmi tmavá, no vôbec tomu tak nebolo



Rich Merlot a Radiant Raisin - tak o tieto dva odtiene bude čoskoro súťaž. Sú to odtiene, ktoré podľa mňa pristanú skôr tmavovláskam, ako mne blondíne. Moje pery sa ich vôbec nedotkli, takže sú nepoužívané a niekto sa bude z nich čoskoro tešiť :)


A aké vlastne sú Ultra Color Absolute?
Tieto rúže sa tak trochu odlišujú od skutočných rúžov. Povedala by som, že sú to skôr balzamové rúže. Na perách pôsobia príjemne, vôbec ich nevysušujú, skôr hydratujú. Preto, ak klasické rúže neznesiete práve kvôli pocitu suchých pier, tieto sú pre vás tie pravé. Perám dodajú krásnu farbu, šťavnatosť, zvýraznia ich, a vašu tváričku tak krásne oživia. Ich jediným nedostatkom je výdrž, na perách totiž  veľmi dlho nevydržia. Avšak aspoň je dôvod si ich nanášať znovu a znovu, a znovu tak pery zahaliť do krásnej farby a starostlivosti.

Skúšali ste tieto jarné rúže od Avonu? Ako sa vám páčia?
Príjemný deň!

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Krasny odstiny, hlavne Tea rose a Creamy melon:)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cream melon! Mmam! To je barvicka, tu bych taky nutne potrebovala. Jsem blazen do rtenek, podleham jim cim dal casteji , miluji je a nejvic me pak stve, kdyz si poridim podobne odstiny :( musim mrknout na Avon, asi neodolam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano ta je uplne stvorena na toto obdobie. Posobi tak stavnato a jarne.

      Odstrániť
  3. máš pekné fuziky :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Cream melon vyzerá božsky ;) Veľmi neutrálna farba, ktorá je vhodná podľa mňa pre každého.
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kráásne,, a vôbec sa nemusís báť tých tmavých odtieňov, pozri napríklad na amandu seyfried, je bledunká blondínka a výrazný ruž sa jej celkom hodí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. práve som si objednala Creamy Melon, Tea Rose a Lovely Cherry, nalákala si ma, sú krásne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Odstíny jsou velice moc pěknéé :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Odstín Natural Flush je absolutně dokonalý. Ale to i ostatní. Úžasná sbírka! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vlastnim ruz v odtieni Creamy melon a som velmi spokojna .-) Este som sa rozhodla, na zaklade Tvojho clanku objednat si odtien Lovely cherry.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Aj mňa zaujal Tea Rose odtieň, niečo podobné mám aj ja (kuk sem: http://beautykutik.blogspot.sk/2014/02/emocie-na-perach.html) a je to veľmi vďačná farba rúžu. Používam ho aj ako lícenku a chlapom sa to na mne hrozne páči. Už som si párkrát všimla, že majú problém sa odo mňa vzdiaľ, nevedia sa vinadívať.... :D :D :D

    Inak, mne sa tie tmavé odtiene veľmi páčia. Ale typovo podľa mňa budú sedieť tmavým zimným typom žien. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!