Miliónový lesk s Gliss Kur Million Gloss

By Zuzulienka - 16.4.14

Vlasové prípravky Gliss Kur určite všetci veľmi dobre poznáte. V drogériách sa pod nimi normálne prehýbajú regály, toľko ich je tam na výber. Ja som túto značku kedysi pravidelne používala, takže som vyskúšala rôzne typy. Časom som však zistila, že akosi moje vlasy zaťažujú, tak som ich prestala používať úplne a nahradila inými šampónmi. Nepoužívala som ich až do tohto roku, kedy mi boli firmou Schwarzkopf zaslané v balíčku na testovanie. A hneď celá sada s názvom Gliss Kur Million Gloss - šampón, olej, maska, balzam určené pre lesk a hĺbkovú regeneráciu.


Poviem vám, že na jednej strane som mala obavy, keď som si spomenula na moje predošlé skúsenosti s Gliss Kurom. Na strane druhej som sa však aj potešila, hovorím si, že za vyskúšanie určite stoja a možno sa za ten čas zmenili. A hlavne na prvý pohľad Million Gloss rada vyzerá naozaj luxusne - obaly v tyrkysových farbách s trblietkami... Navyše vôňa všetkých týchto produktov je úžasná, tak koho by nelákalo vyskúšať ich. Tak som sa pustila do testovania.

Šampón Gliss Kur Million Gloss
Šampón s koncentrovaným elixírom pre lesk a komplexom tekutého keratínu dodá vlasov dlhotrvajúci lesk a milióny žiarivých odleskov vďaka inovatívnej technológii Shine Lamination. 

Tak taký popis by ste našli na fľaštičke.
Umyla som si šampónom vlasy. Vysušila. Rozčesala. Nakoniec dosušila fénom a upravila žehličkou. Presne tak ako to robím takmer vždy s hocikjakým iným šampónom. Po prvom použití boli vlasy akési ťažké, drsné, lesknúť sa leskli, no boli zvláštne, a niečo mi na nich vadilo. Hovorím si, nič to, možno to bude zmenou šampónu. Tak som ho skúšala ďalej. Avšak aj po viacerých použitiach s ním nie som celkom spokojná. Vláskom dodá síce lesk a krásnu vôňu, avšak zdá sa mi, že moje jemné vlasy zbytočne zaťažuje a navyše zvýrazňuje žltosť, čomu sa práve my odfarbené blondíny chceme vyhnúť. A to som sa ju snažila vymyť aj strieborným šampónom a nepomohlo. Takže tento šampón práve pre mňa nie je to pravé.


Ošetrujúci olej Gliss Kur Million Gloss Crystal Oil
Olej s koncentrovaným elixírom pre lesk dodá vlasov milióny žiarivých odleskov a očarujúci lesk.

Po umytí vlasov šampónom som už zopár rokov zvyknutá použiť nejaký olej. Preto som bola potešená, keď som ho našla aj v tejto miliónovej sade. Olej vonia krásne ako šampón, avšak narozdiel od ostatných olejov sa mi zdá dosť riedky, skôr taký vodový, čo sťažuje prácu s ním a horšie sa nanáša na mokré vlasy po umytí (teda ja nanášam tieto olejčeky iba na mokré, až vlhké vlasy, nikdy nie na suché, to by potom boli zbytočne mastné). Taktiež ani rozčesávanie nie je s ním také jednoduché ako s inými olejmi.


Regeneračný expres balzam Gliss Kur Million Gloss
Expresný regeneračný kondicionér s koncentrovaným elixírom pre lesk a komplexom tekutého keratínu okamžite uľahčuje rozčesávanie a vlasov dodá dlhotrvajúci lesk.

Keďže s olejom som sa až tak ľahkého rozčesávania nedočkala, skúsila som to s týmto balzamom, ktorý je práve pre jednoduché rozčesávanie určený. Používa sa do vlhkých alebo suchých vlasov a neoplachuje sa. Vnímam ho ako akýsi tekutý kondicionér. Ja som ho použila práve do vlhkých vlasov a musím povedať, že rozčesávanie s ním nie je lepšie a ľahšie, no aj tak to nie je to pravé, čo by som od vyslovenene rozčesávacieho prípravku čakala.


Maska Gliss Kur Million Glos pre 10 denný lesk
Maska pre 10-denný lesk s koncentrovaným elixírom pre lesk a komplexom tekutého keratínu dodá vašim vlasom lesk až do 10 dní.

Masky nie som veľmi zvyknutá používať, kvôli dĺžke ich pôsobenia, no táto ma zaujala a milo prekvapila. Masku stačí nechať pôsobiť len 1 minútu. Možno si poviete, že čo za tú minútu asi tak dokáže, no vlásky sú už práve po tej minúte krásne jemné, hladké, ľahko sa rozčesávajú a voňajú. 10 denný lesk som nejak veľmi nepostrehla, ale inak sa mi maska páči a vyhovuje asi najviac zo všetkých 4 produktov z tejto rady.


Môj celkový záver je taký, že som spokojná akurát tak s maskou. Ostatné produkty nie sú zlé, ale mám pocit, že práve mojim vlasom nevyhovujú. Samozrejme je to môj subjektívny názor a reakcia mojich vlasov a vôbec to nemusí platiť u vás. Vám môže naopak vyhovovať, všetko závisí od typu vlasov.

Preto som zvedavá: Skúšali ste Million Gloss? Ako sa vám páčili tieto produkty? A ako vám vyhovujú?

Krásnu stredu!

  • Share:

You Might Also Like

29 komentárov

  1. Takže nic moc tahle řada, to je škoda, Gliss Kur mám jinak docela ráda :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si skor myslim, ze nic moc pre moje vlasy. Pokial mas iny typ vlasov, tak ti moze vyhovovat. Pretoze na inych blogoch som na tuto radu citala same pozitivne recenzie.

      Odstrániť
  2. V case ked som zila na Slovensku som pouzivala iba Gliss Kur sady a bola som nadmieru spokojna. Moje vlasy su huste a kucerave trochu krepove takze potrebuju velku davku silikonov na skrotenie a sulfatov na vymytie vsetkeho z nich. Pre ne je takyto sampon a prislusenstvo idealny ale viem ze napr moja mamina s nim nebola spokojna lebo sa jej rychlo vlasy mastili po jeho pouziti. Teraz uz Gliss Kur nepouzivam lebo tam kde zijem sa Swarzkopf znacka vobec nepredava :( ale predtym som mala najradsej radu shea cashmere .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No presne o tom to je. Zda sa mi ze tieto sampony su urcene prave pre take huste vlasy :)

      Odstrániť
  3. Od zn. Glisskur jsem v minulosti používala šampony celkem často, ale v poslední době používám spíš šampony zn. Balea, Cien a podobně. Co mě ale na první pohled zaujalo - byl právě vzhled těchto výrobků. Moc se jim design povedl.
    Teď jsem si koupila v drogérii Teta s velkou slevou šampony a péči na vlasy zn. Schauma, takže se těším, až je vyzkouším.
    A jako další nový přírůstek mám šampon z Yves Rocher, který jsem dostala zdarma k nákupu - i na jeho zkoušku se velice těším. Měla jsem od této značky kondicionér, který byl fajn - ale mám pocit, že to co dokáže tento kondicionér - dokáže i o dost levnější.

    By-Moni


    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja baleu ani cien nepouzivam, tie mi tiez velmi nevyhovuju. Ale schauma mi zase vyhovuje a taktiez aj garnier ultra doux a aussie.

      Odstrániť
  4. Moc se mi líbí obaly, ale této značce vyhýbám, jelikož hlavně šampony nedělají dobře mojí vlasové pokožce.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obaly a vona su uplne uzasne, no je jasne ze nemusia kazdemu vyhovovat...

      Odstrániť
  5. Kúpila som si ten olej a vtieram si ho do suchých vlasov minimálne ráno a večer pred spaním a som spokojná, vlasy sa mi nemastia ale ja mám prirodzené kučeravé a husté vlasy takže mi olej popijú jedna radosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gliss Kur mam velmi rada, uz dlhe roky pouzivam ich sampony a kuru na rozcesavanie vlasov,,,, tuto radu som este neskusala, ale urcite, ked spotrebujem co mam, tak vyskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba urcite skusit. Pokial ti doteraz vyhovovali, nevidim problem ani pri pouzivani tejto rady.

      Odstrániť
  7. Túto radu som zatiaľ neskúšala, pretože posledný rok sa snažím čoraz častejšie siahať po prírodných a hlavne bio šampónikoch, no keď sme už pri Gliss Kur, tak ich rada Volume neviem čo ...proste fialová je bez silikónov a je fakt taká, že vlasy nezaťaží, pekne umyje....takže možno ako tip niekedy do budúcnosti....:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Neviem prečo, mne je Gliss Kur nesympatické a nemám v pláne kupovať ich výrobky, celkovo Schwarzkopf nemusím. Proste som na iné veci... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Šampon i balzám vlastním a jsou to opravdu výborné produkty! ráda bych si pořídila ještě tento olej, ale zatím jich mám doma dost :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nooo tiež sa mi tých olejčekov akosi nahromadilo :)

      Odstrániť
  10. Ja som skúšala len šampón použila som ho asi dva krát celkom mi vyhovoval :) Až na jeho vôňu tá sa mi zdala moc korenistá :D Nakoniec mi ho však "ukradol" brat na internát a znovu sa mi ho kupovať už nechce :) Môj obľúbený šampón je od dove krásne vlasy prevonia a vlasy sú ľahučké :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa práveže tá vôňa zdá úplne svieža. Šampony od Dove nepoužívam, ale možno skusim :)

      Odstrániť
  11. Já bych chtěla nejvíce vyzkoušet asi tu masku. Design sady je ale super. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. maska je skvelá. Aj mne sa design páči. A vôňa - tá je super.

      Odstrániť
  12. čo sa to stalo že tak menej prispievaš ? :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No niekedy bohuzial nevyjde cas, nestiham a potom je menej clankov. Dnes veru nebol ziadny, ale coskoro urcite bude.

      Odstrániť
  13. Nádherný blog, moc se mi líbí tvoje příspěvky! :) Sama mám začínající blog a byla bych ráda, kdyby sis udělala čas a podívala se na něj. :)
    http://anovam.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!