Moja nová láska...

By Zuzulienka - 8.4.14

Krásne ránko!
Po štyroch dňoch nečinnosti sa vám opäť hlásim. V poslednej dobe mám dni úplne nabité a častokrát prídem domov unavená tak, že sa mi vôbec nič nechce. Víkendy si taktiež užívam naplno a inak tomu nebolo ani tento víkend. Preto ste boli trošku ochudobnení o príspevky, ktorých mám pripravených naozaj veľa, no fakt sa to niekedy nedá stíhať. Dnes začnem len tak zľahka a predstavím vám moju novú krásku - kabelku - jednu z položiek jarného wishlistu.
O pár dní mám totiž narodeniny a chcela som si urobiť niečím radosť. Po tejto kabelke som pokukovala už dlhšie, a až pred pár dňami sme spolu s kamoškou urobili nákup.


Kabelka je v štýle Michaela Korsa a vôbec mi nevadí, že je to len taká napodobenina. Značkové kabelky sú podľa mňa len prehnaný a zbytočne predražený luxus a nevidím dôvod si ich kupovať, keď môžem mať podobnú za pár eur. A táto je naozaj kvalitná, vyrobená z eko kože, krásne tvarovaná a hlavne naozaj pevná - takže sa vôbec nebojím, že by sa zachvíľu zničila.




Taktiež sa mi páči čierne lemovanie.



Musí byť vaša kabelka značková? Alebo vám stačí obyčajná?
Majte krásny deň, ja ho dnes prvýkrát strávim s touto kráskou :)

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Mne sa kabelka paci ale vadi mi ten napis na nej.

    Zuzka inak ak mas rada Nivea telove mlieka pozyvam ta na giveaway, ktoru najdes tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nie som zaťažená na kabelky, kabelka je pre mňa vec na nosenie vecí a hádžem ju kade tade, najmä v aute tak ako aj slnečné okuliare, preto si toto zásadne značkové nekupujem :) peniaze radšej investujem do dobrej dovolenky alebo do bývania :) vybrala si si peknú, nech ti dlho slúži :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som si hned myslela, že je to MK :) každopádne kabelka je nádherná :)
    BeeKey

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kabelka je nádherná! :) Já si na dražší značky nějak nepotrpím a hlavně-než bych měla šetřit rok na kabelku, tak si ji raději koupím za pár stovek a moc kosmetiky k tomu. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásna kabelka!! Inak o značkových si myslím to isté čo ty. Predražené... A myslím že aj takáto výborne poslúži :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekná kabelka, biela farba je nadčasová a vyzerá vždy dobre. Podľa môjho názoru je kupovanie predražených veci (lebo je to TOP ZNAČKA), ale v rovnakej kvalite ako iné značky nie luxus, ale snobizmus. Žiaľ... V poslednej dobe sa nad tým často zamýšľam a uvažujem, či si niečo kupujem preto, že na to (v tej chvíli) mám a môžem si dovoliť minúť viac alebo či je to naozaj dobrý pomer cena/kvalita... čo už, nad tým sa musí zamyslieť asi každá žena, ktorá sa o seba stará.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!