Outfit: Džínové legíny

By Zuzulienka - 26.4.14

Krásne sobotné ráno!
Po pár dňoch nečinnosti som opäť tu. Ako ste mimochodom strávili Veľkú noc? Ja suchá, neobliata, nevyšibaná a vôbec mi to nie  je ľúto. Veľkej noci sa úspešne už niekoľko rokov vyhýbam, je to podľa mňa (a našťastie aj podľa môjho chlapa) hlúpy zvyk - neviem vôbec, či sa nájde medzi vami nejaká, ktorá má rada, keď ju naháňajú s korbáčom a oblievajú vodou (ak áno, hláste sa)... Ja rada tieto voľné dni využívam aspoň na návštevu rodiny, a tak sme s manželom navštívili rodičov, pojedli veľkonočné dobroty a spokojní oddychovali. Bolo to príjemných pár dní voľna, no ubehli rýchlo a bolo treba sa vrátiť do práce.


A hneď v novom outfite, ktorého základom sú džínové legíny z eshopu www.nejleginy.cz.
Musím povedať (a myslím, že som to už na blogu niekedy spomínala), že legíny sú môj obľúbený kúsok oblečenia. Mám rada na nich to, že sú elastické, pekne sa prispôsobia telu, nikde nič netrčí a netlačí, ako pri rifliach, či iných nohaviciach. A dajú sa rôzne kombinovať, vyzerajú dobre s teniskami, čižmami, lodičkami, s tričkom pod zadok, či s tričkom do pol zadku.


Tieto legínky mi dorazili ešte minulý týždeň a musím povedať, že hneď som sa do nich zamilovala. Eshop nejleginy.cz má na výber fakt veľa krásnych legín, ja som až mala problém si v rámci spolupráce vybrať, a vlastne určite si v budúcnosti ešte nejaké legíny odtiaľto kúpim. Eshop je prehľadný a legíny mi prišli asi do týždňa.


Legíny sú veľmi pohodlné, mäkučké a prispôsobivé. Perfektne sadnú na postavu a čomu sa veľmi teším je, že sú dostatočne dlhé na moju vysokú postavu. Sú ideálnou náhradou klasických legín, tu vás nebude nič tlačiť ani ťahať a budete sa cítiť veľmi príjemne.
Zvyčajne legíny nosím s vrškom dlhým pod zadok, no tieto si doslova žiadali niečo kratšie tak do pol zadku, pretože sú zaujímavo prešívané, dokonca majú vzadu malé vrecká, tak bola by škoda skrývať takéto detaily. Legíny som preto skombinovala s bielo zlatým pásikovým svetríkom z Orsay a čiernymi lodičkami a kabelkou. Fotky sú trochu upravené, lebo boli nejaké bledé, nevýrazné...


 Ak by ste ich hľadali v eshope, tak sú to legíny Juliet. Naozaj odporúčam. A pokiaľ legíny milujete a chcete sa o nich dočítať viac, kliknite si na www.leginova.cz - dočítate sa tu všetko o legínach.

Čo vy a legíny? Ste ich milovníčky, alebo ich nenávidíte?
Užite si sobotu!

  • Share:

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Velice ti to v nich sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tohle je krásný outfit, moc ti to sluší :) Já bych legíny taky ráda nosila, ale nemám tak dokonalou postavu jako ty. Ale už se se na tom pracuje, tak snad jednou... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na takú skvelú postavu ako máš ty, sú naozaj skvelé! :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi ti to pristane! Máš krásnu postavu, takže by bola škoda ju takto pekne nezvýrazniť :)

    Stray Alley

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Legíny ti sednou jako ulité, na takové krásné nožky by byla škoda neupozornit ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty jsou úžasné! Já si před několika měsíci kupovala takové podobné, ale vínové a nejspíš si pořídím i něco takového:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Legíny jsou zajímavé. Dělají ti moc pěkné nohy.

    By-Moni

    OdpovedaťOdstrániť
  8. dakujem vám za všetky komentáre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na takej peknej postavičke musia dobre vyzerať :) Ja nosím len čierne :)

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vyzerá to super, hlavne s tými parádnymi lodičkami. Konečne nejaké legíny ktoré nie sú priesvitné a dajú sa normálne nosiť.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja milujem leginy, práve pre tie pozitíva, ktoré si spomenula a v zime prakticky nenosim nič iné. Vysoké čižmy, teply dlhý svetrik a takto ja prechodim skoro celú zimu :-D Je pravda, že tato kombinácia si vyžaduje štíhlu postavu ako máš ty, ale nemyslím si, že leginy sú len pre ženy s dokonalou postavou. S predlženym padnucim zvrškom môže pohodlne a dobré vyzerať skoro každá žena... si myslím, ...či? :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ty legíny jsou krásné :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!