Vysoké ženy = nízke opätky?

By Zuzulienka - 13.4.14

Vysoké opätky sú sexi, sú krásne a sú ženské. Každá žena s nimi vyzerá lepšie, aj keď si na seba natiahne iba rifle a tričko. Čo však ale my, ktoré sme vysoké už samy o sebe? Sme odsúdené na nízke opätky?
Vysokými myslím ženy, ktoré majú viac ako 178 cm, pretože až to sa dá považovať za skutočnú výšku. 
Niekedy však natrafím na diskusie typu: „ Mám 170 cm, som príliš vysoká“ a verte mi, že sa len smejem. Nechcem nikoho urážať, ale buď tie dievčatá žijú v trpaslíkove, alebo ešte v živote oni, ani ich okolie nevidelo vysokého človeka. 170 cm je predsa normálna výška, a ak má niektorá z vás komplex pre takúto výšku, tak okamžite naň zabudnite.


Ja sama sa môžem zaradiť medzi skutočne vysoké ženy.  Pokiaľ ste to ešte nikde v mojich príspevkoch nepostrehli, tak vedzte, že mám 183 cm. Na ženu nezvyčajná výška, avšak čím som staršia, tým viac žien s výškou okolo 180 cm stretávam a spoznávam, a vidím, že to nie je nič výnimočné. Každý sme proste iný a inak sme aj narástli.


So svojou výškou som dávno zmierená, veľmi ju neriešim, s blbými poznámkami na ňu sa fakt nestretávam (skôr počujem iba wau, to je výška, alebo to sú dlhé nohy) a nemám pre ňu nejaké komplexy. Jediné, čo mi je ľúto sú práve spomínané vysoké opätky, ktoré sa mi strašne páčia, no vyššie ako 7 cm nemám odvahu si vziať. Pritom tie najkrajšie topánky majú väčšinou opätok okolo 10 cm. 


A tak si to kompenzujem aspoň tými menšími. S opätkami sa proste cítim lepšie, nemám rada placaté boty, aj keď ich občas nosím, no uznajte - opätky vyzerajú vždy krajšie.

Napriek tomu, že tie opätky nosím, občas ma napadá otázka - nosiť ich vôbec alebo nenosiť? Väčšinou si však aj sama odpoviem, že no a čo a prečo nie, veď:
- výška nie je prekážkou nosiť vysoké topánky a nie je to nikde zakázané
- nohy s opätkami vyzerajú vždy lepšie a dlhšie
- modelky sú tiež vysoké a nosia aj vysoké opätky (áno, nie som žiadna modelka, ale nevadí)
Ale aj tak ma občas zaujíma názor iných a preto budem rada, ak mi v komentároch napíšete, čo si o tom myslíte.


Je tu niektorá z vás tiež tak vysoká, alebo máte v okolí vysokú ženu – ako to vnímate? Páčia sa vám na týchto ženách vysoké opätky? Ak ste samé vysoké, nosíte vysoké opätky?

Majte peknú nedeľu :)

  • Share:

You Might Also Like

53 komentárov

  1. Já mám pouze 160cm, ale jsem spokojená. I přítel, líbí se mu, že i když vezmu podpatky, tak jsem stále oproti němu malá :D Kamarádka má snad 185cm a vedle ní si připadám blbě, kor když vezme podpatky ještě a přítelovi se to taky nelíbí, asi by nesnesl být menší jak ženská a já bych taky nechtěla malýho chlapa, i když je to možná blbý. :D
    Chápu ale, že i vysoká ženská chce nosit podpatky, přece jen je to ženský a sexy. :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super vyska. Mozes si dat kludne 15cm podpatky a nevytrcas.
      Inak tiez by som nechcela nizsieho chlapa.

      Odstrániť
  2. Ahoj, tak ja mam 177 cm a myslím že to je celkom už dost :) respektíve v mojom okolí je dosť vela nízkych ludí a ja vytrčam z davu :P .. no a k opatkom :) lubim nosit vysokaanske topanky :) kludne si hodim 12 cm opatky a idem von :) aj ked je to uz potom skutocne riadna vyska vôbec mi to nevadi :) opatky mi dodavaju sebavedomie a nemyslim si že my vysoké ich koli nasej vyske nosit nemôžeme :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to je najhorsi, ked je clovek vysoky a okolo neho sami nizkiluda. To prave vtedy vytrca. Ale vidno ze ty si v pohode s vyskou, no aj tak je to rozdiel oproti mojim cm :)

      Odstrániť
  3. Mám 180cm a bezproblémov si dám aj 12cm opätok :) Nikdy som sa s opätkami neobmedzovala. Nikdy som netrpela svojou výškou, snáď len na základnej ked sa mi chlapci vysmievali, že som žirafa :) Opätky milujem, chodím v nich vystretá a o tom, že obutím opätkov stratím 5 kilo a podvihne sa mi zadok ani nehovorím :D Zuzka a tvoj muž je aký vysoký?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wau super!! Ja by som 12cm asi nedala. Ale inak tie mensie 7-8 nosim rada :) moj muz je o 5cm vyssi ako ja. Zaujimave je ale ze ked si dam opatky, tak nie som vyssia. Zistili sme ze jemu este tak 2cm pridavaju vlasy. Takze som s opatkami asi ako on :)

      Odstrániť
  4. pridávam sa dievčatá, presnú výšku neviem ale bude to okolo 180 cm, tiež som si odžila žirafí prívlastok a kedysi som s tým mala veľký vnútorný problém, hrbila som sa naschvál. Ale potom ma to prešlo. Teraz je to zas horšie, lebo mám pocit, že minimálne stretávam vyšších mužov. Oni to riešenia však viac, než my ženy :/ Ja si vyberám podpätky nižšie, ale presne ako hovoríš najkrajšie botky bývajú tie najvyššie..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veru ti muzi maju vacsinou tak okolo 180 cm, co je pre zenu takej vysky malo. Ale neboj. Urcite najdes aj nejakeho vysokeho :)

      Odstrániť
  5. Já mám pouze 160 cm a i když mi lidi často říkají, že vypadám hrozně maličká, úplně prťavá si nepřijdu. Naopak občas potkám i ženy a holky, které jsou ještě třeba o 10 cm menší. Co se týče bot, tak se nejlíp cítím v botách na klínku. Nosím i podpatky, ale ne moc vysoké, jelikož mi nejsou pohodlné a neumím na nich chodit :-D
    Na úplně vysokých ženách se přiznám, že se mi vysoké podpatky moc nelíbí. Samozřejmě chápu, že nechcete pořád chodit v balerínách nebo teniskách, to jo, ale pokud bych to měla brát čistě z pohledu líbí-nelíbí, tak nelíbí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V opatkoch sa teda nemusis obmedzovat. Ja keby mam 160c tak ich nosim stale :) a chapem zd vysoke zenys opatkami sa nemusia pacit kazdemu a som rada za kazdy nazor:)

      Odstrániť
  6. Fúúha ty si taká vysoká? :O ...No, naposledy, keď som sa merala u lekárky na preventívke, mala som nejakých 171,5cm (aspoň tak mi povedala) a keď už sme u toho, všetky dievčatá čo majú viac ako 175cm by sa mohli presťahovať do Skalického okresu bo ja si tu pripadám najvyššia :D Nevravím, že tu niesú aj vyššie dievčatá, ale kde prídem, tam som najvyššia ja, aj keď len o dva centimetre... Čiže vyčnievam z davu a okrem toho moja ryšavá hlava svieti naďaleko :D Opätky nosím rada, ale vo vyšších ako 10cm ma už bolia nohy :D A keď už sme u toho, výšku by som nepovažovala za nejaký hendikep, vysoké ženy sú podľa mňa najkrajšie...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, taka vysoka som. Cloveku sa to mozno na fotkach ani nezda :) Vyska okolo 170 cm ako mas ty, je podla mna idealna pre zenu. Ani vysoka, ani nizka.
      A ano mas pravdu, mna niekedy nohy bolia aj pri tych 7cm :)

      Odstrániť
  7. Suhlasím s komentárom nadomnou, vysoké ženy sú najkrajšie ! :)
    Ja zas taká vysoká nie som, a dosť mi to vadí, chcela by som dlhšie nohy. Určite som za, aby aj vysoké ženy kľudne nosili 12cm opätky :) Veď v tejto dobe to už vôbec nie je problém ak je žena vyššia ako muž :) Všimla som si už dávnejšie, že si kupuješ nižšie topánky, no ja by som to na tvojom mieste neriešila a kľudne vyšla von aj s 10 cm opätkami :) Predsa opätky nie sú len pre nízke ženy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jee vdaka :) nech ti ale tvoja vyska nevadi, ved na dlhsie nohy ti staci obut si opatky :)
      A vdaka za tip, mozno niekedy sa odvazim aj na 10cm opatky :)

      Odstrániť
  8. Já měřím 185cm a klidně bych si na sebe dala i 20cm podpatky, kdyby se mi dostaly do rukou! :D Ráda nosím klidně i 10-12cm podpatky a když mě někdo nařkne, že jsem vysoká jak žirafa, pěkně ho pak sjedu a neberu si servítky. :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ty si super. Viem ze si vysoka, myslim, ze si to uz na svojim blogu pisala. No normalne by som ta chcela stretnut. Poznam totiz vysoke zeny s vyskou cca 180, ale ziadnu vyssiu odo mna teda nie. A obdivujem ta s tymi opatkami, len tak dalej.

      Odstrániť
    2. ja som vysoká 186 cm a mám 14 rokov. Som s tým zmierená :) a aj hrdá...a podpatky skoro vobec nenosím - skor preferujem balerinky a tenisky :) inak super stránka ...Laura K.

      Odstrániť
  9. Tiež meriam 178 a kľudne si dám aj tie opätky a pri tých poznámkach: To chceš byť ešte vyššia? Alebo: Tuším si vyrástla..sa len pousmejem..hovorí sa tomu závisť a už som si na ňu zvykla :)) A našťastie mám vyššieho priateľa, takže ich môžem nosiť aj pri ňom :)) Ale samozrejme nad 10 cm lodičky nekupujem..aj keď tie platformy vyrábajú čoraz krajšie a krajšie :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tusim si zas vyrastla - tak to poznam. :) a tie platformy, to veru mas pravdu. :)

      Odstrániť
  10. Já mám taky 183! A teď jsem si pořídila 11 cm a na všechny koukám zvrchu... A užívám si to, připadám si výjimečná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wau skvele. Ako tak rozmyslam, ja by som na takych vysokych ani nevedela chodt, kedze som take este nemala :)

      Odstrániť
  11. Já mám 160 a podpatky nosím ráda zejména na discotéky a různé párty. Normálně během dne bych v nich asi umřela. Aniv nich neumím moc chodit, ale snažím se!
    Chtěla bych si pořídit nějaké malé podpatky na léto, abych byla o kousek vyšší a abych v nich mohla chodit i normálně do města a podobně. Ale není nad pohodlné balerínky :)

    By-Moni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja keby mam tolko cm, tak by ma asi nikto nevidel inak, iba v opatkoch. Je mi jasne, ze to je pre nohu zataz a ze to nie je velmi zdrave, ale aj ak by som si na to zvykla. Ja aj ked idem hocikde do mesta, volim opatku, v balerinach sa necitim dobre.

      Odstrániť
  12. wau, ty si krásne vysoká, ja sa nepohybujem medzi vysokými ľudmi, ale niekedy sa stretnem aj s takými a vtedy si pripadám ako trpaslík, mám 161 a opätky nosím rada, ale striedam ich s balerínkami, inak pekný článok! som rada, že sa nevzdávaš opätkou ani pri takej výške!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem za krásny komentár :) A opätkov sa veru nevzdám :)

      Odstrániť
  13. Hi!, Do a good job, and would like us to follow him, I invite you to visit my blog and if you like, we follow.
    Tell me what you think?
    http://prettytendency.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já měřím 177 cm a i když jsem si dřív říkala, že jsem asi moc vysoká, už jsem se s tím smířila. Podpatky normálně nosím, ale ne platformy nebo až moc vysoké jehly, protože přítel měří 182 a být od něj větší o hlavu už se mi nelíbí. Docela chápu, že výška 183 už je u ženy problém, ale mám kamarádku, která má taky tak nějak, možná i víc (a její mamka též) a jsou to ty nejstylovější ženy co znám a výška jim není na škodu ---- tobě myslím také ne, protože ti to vždy moc sluší :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem. Mať 177 cm tak by som si tie opätky asi viac vychutnala. Ty ešte nie si taká vysoká, aj ked sa ti to zdá kvoli priatelovi.

      Odstrániť
  15. Tak pripájam sa aj ja, mám 184 cm :-) Ked som bola na základnej tiež som sa hrbila, vysmievali sa mi a zle som to znášla. aj teraz ked som medzi nižšími ludmi tak si uvedomim že sa niekedy hrbim :-/ a niekedy som nadšená s mojej výšky. ide to asi podla nálady :-) Topánky s vysokým opatkom nenosím, nehodí sa to celkom k mojmu štýlu, radila by som ho tak do rockova :-) Mala som párkrát topanky na opätkoch obuté, stužková, svadby a tak ale nie je to pre mna. Aj ked take topanky sa mi páčia ale na iných ženách, ku mne proste napasujú. Takze ak sa žene také topánky hodia a cíti sa tak dobre tak prečo nie, aj ked je vyššia ako je bežné. A priatel ma 182 cm + 2 cm vlasy ako spomínala Zuzka. :-) Nevadilo by mu keby som vyššia ale...radšj nie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jéééj no teda, vitaj dalšia vysoká v mojich radoch :))) Ja som zase opak, ja sa v opätkoch cítim lepšie ako bez nich, preto topánky bez opätkov nosím minimálne...

      Odstrániť
  16. Tak ja som z toho trpaslikova mam 170 a kym som si precitala tvoj clanok tak by som sa oznacovala za vysoku :DD ale tieto casy skoncili co maju potom hovori vazne baby vysoke ako ty. Ale v svojom okoli nemam nikoho vysokeho, dokonca este aj ked mame v skole prezentacie nedavam si opatky lebo v triede som jedna z najvyssich a ked su vedla mna baby co maju 160 a ja este 10cm opatky som ako obor :) ale wow Zuzi ja by som podla fotiek povedala ze si take utle 160cm dievca :))) nie v zlom! ako tie foto klamu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no vidím, že by som ťa mala navštíviť, aby to tvoje okolie videlo, čo je vysoká žena. 170 cm je uplne normálna výška, ale zas chápem, že sa može človek zle cítiť, ak je už s touto výškou fakt najvyšší. Ale ak by ta ešte niekedy niekto označil za vysoku, tak mu ukáž mna. :)

      Odstrániť
    2. Chcem sa spýtať ja mám 173 cm a pripadám si vysoká aj keď tu píšeš že do 178 je to v pohode. Keď si dám 10cm opätky som od väčšiny mužov vyššia.. je to blbé? A ešte taká blbosť ak mi začina chodidlo a končí lýtko mam veľmi širokú nohu ale celé telo mám chudé..nechápem a vyzerá to tak blbo..

      Odstrániť
  17. Som maličká a milujem vysoké opatky. Desať cm opatok je mi málo. Je to pekné, ale občas z toho, aj pekne bolia nohy, keďže som schopná v ihličkach prebehnuť mesto po nákupoch. Ale aj keby som bola vysoká, nemenila by som. Čo na tom, že by som vytŕčala z davu. Keď sa to žene (či už dvojmetrovej) páči, nič iné netreba riešiť. Pozdrav z trpaslikovej ríše!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem za milý komentár. Tak nech ti to na ihličkách ide nadalej tak dobre - schvalujem, že ich nosiš, aj ked nôžky si vytrpia, ale čo my ženy neurobíme pre krásu :)

      Odstrániť
  18. baby neblaznite, 170 - 175cm je predsa este normal vyska :) 180cm uz mozno povazovat za vysoku zenu. Ja sa vsak bezne pohybujem medzi cca190cm babami (vratane mna) a niektore si 10cm opatky obuvaju bezne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Mám 180cm a miluju podpatky. A to tak, že moc. Na nějaké "výškové omezování" kašlu. Běžně nosím 15cm a užívám si to :-)) Jen je problém, že i bez nich jsem o kousek vyšší než přítel a tak se v Brně snažím chodit v botách bez nich, ale v Praze si je užívám naplno :-))
    LuLu

    OdpovedaťOdstrániť
  20. ja mám tiež 170 cm a opätky nosím strašne rada kludne aj 15 cm ale zvyčajne iba tie 13 cm 170 je úplne normálna výška a mám kamoša čo má 185 takže úplna pohoda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Meriam 180 cm a topánky s vysokými podpätkami nenosím, hanbím sa . Moje dve najlepšie kamarátky majú majú obe max 165 cm a nenosia tiež, takže keď som si dala napr. do divadla a oni mali baleríny to bolo hrozné:( pripadala som si ešte raz taká dlhá....dlhá , nepríjemné slovo...pokial mi niekto povie, hej ty si ale vysoká je to fajn, ale v momente ako začnú ooo ty si ale riadne dlhááááááááá je koniec , začnem sa hrbiť a pri státí púšťam kolená nižšie akoby som išla pokľaknúť.Chlapi sú odomňa permanentne nižší , zažila som už komenty tipu,: ja by som ťa bral keby si nebola taká vysoká vieš........takisto na disko si pripadám smiešne a to aj bez opätkov, proste sa mi zdá , že nemám také dobré pohyby ako moje nižšie kolegyňe a som len vlniaci sa pár dlhých rúk a nôh :D:D Párkrát som mala vysoké opätky a užila som si to len ked som bola sama (napr. 2x neskorý nočný návrat z návštevy a tak ,niečo okolo polnoci, na ulici nikoho len ja a opätky... schvalne som išla domov pešo cez celé mesto aj sídlisko aby som si to užila, cítila som sa nádherne a sebavedomá ) :):) Opätky dokážu zmeniť celý dojem. Keby som žila v inom meste resp. mimo SVK , nosila by som opätky častejšie,napr. v nejakom veľkomeste a tak :) Snáď sa niekedy odhodlám , ved kedy budem nosiť keď nie v mladosti ? :P Inak k blogerke - ste nádherná slečna a na fotkách by som vôbec netipovala takú výšku .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, Zuzka, ani nevieš ako ma mrzí Tvoj komentár. :( Aj ostatné podobné, ktoré tu čítam. Tvoja výška je taká unikátna! Nemáš sa za čo hanbiť. Mne pri mojej výške nikdy nenapadlo hanbiť sa, keď na ňu niekto poukázal. Som dlhá :D Dlhá 185cm + opätky. Nerozumiem, prečo Vás to tak trápi. :( Veď je to časť Teba, Tvoja prednosť! Niekto má super postavu, niekto super pleť, žiarivé vlasy, výšku ako modelka, zdravé nechty,... Užívaj si to. :) PS: Moja najlepšia kamarátka má 168cm. No problem. :P Obe sme spokojné a tie žarty, keď sa doberáme by som nevymenila za nič iné. :) Pekný deň. Laurie

      Odstrániť
  22. Ja mam 15 rokov, 180 cm a pripadam si hrozne vysoka... Skoro som sa rozplakala ked mi jeden chalan povedal ze som celkom pekna ale pretoze som vyssia ako on nemame sancu. Potom som si ale povedala ze to je kreten ked ma hodnoti podla a vysky a rozhodla som sa aspon na rok na chalanov uplne vykaslat. Co sa opatkov tyka, mam 2 pary takych topanok ale mala som ich obute mozno trikrat, pretoze jedine pri mojom vysokom otcovi (na plese) alebo vysokej mame (na oslave) si nepripadam ako uplna zirafa... ������

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chlapec si raz bude trieskať hlavu o stenu, že odmietol takú hviezdu ako Ty. :)

      Odstrániť
  23. Ahoj, Veronika. Ja mam 185cm nenosim vysoke opatky skoro vobec,len ked fotim. Vyhodou vysekej zeny je ten,ze ich nosit nemusia a nebolia ich zbytocne nohy. My vysoke zeny mame dlhe nozky a zadok a panvu mame krasnu aj bez opetkou,prave preto sme vysoke ja si to vysvetlujem tak,ze mi ich pomyselne nosime a pritom mozme nosit pohodlnu obuv. A ubezpecujem ta,ze budu len vysoky ludia na tomto svete.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ahoj, Veronika. Ja mam 185cm nenosim vysoke opatky skoro vobec,len ked fotim. Vyhodou vysekej zeny je ten,ze ich nosit nemusia a nebolia ich zbytocne nohy. My vysoke zeny mame dlhe nozky a zadok a panvu mame krasnu aj bez opetkou,prave preto sme vysoke ja si to vysvetlujem tak,ze mi ich pomyselne nosime a pritom mozme nosit pohodlnu obuv. A ubezpecujem ta,ze budu len vysoky ludia na tomto svete.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ahoj, Veronika. :) Ja mám 184-185cm (čerstvých 18 rokov) a nosím topánky vysoké aj 15 a viac (nie do školy, ale do kostola, von, oslavu). Nikdy mi moja výška neprekážala, práve naopak. :) Som neskutočne spokojná a rozhodne ma to neodrádza od vysokých topánok. Mne osobne neprekáža, ak je chlapec nižší než ja (ale im niekedy áno). Užívaj si svoje prvenstvo vo výške! Každý má takú výšku, akú má mať, aby bol spokojný. :) S pozdravom Laurie

    OdpovedaťOdstrániť
  26. ja mam takmer 180cm, mozno aj rovnych, lebo som narozdiel od inych rastla aj po 18tke dokonca aj 20tke, mam na to aj dokazy :D vidim to na ludoch, pri ktorych som este v 18-20 bola inak vysoka a som s nimi cely zivot, takze to dokazme porovnat, takze v byte kde byvame strasne dlho tak napriklad v 20tich som nedosiahla tak dobre na niektore policy (teraz mam 24) a ista policka z kuchynskej linky mi az nedavno zacala buchat do lavy :D luske telo sa vyvija do 26tky, takze kludne by som mohla dat este 2cm :D skor enchapme ludi co prestali rast tesne po puberte..ja som bola aj nizka, priemernej vysky, kedze som rastla cely zivot a mozem jednoznacne potvrdit, ze cim vyssia tym som bola spokojnejsia a vzdy som dufala ze este narastiem :D moja vysnivana vyska by bola tych 183cm ako u autarky, fakt zavidim :D a nosim skoro stae iba opatky, tiez nemam rada ploche topanky, boli am v nich noha, castejsie zakopavam a milujem pocit vycnievat z davu, hlavne na VS bolo dost nizsich ludi odomna (aj medzi muzami a zenami, tak az vtedy som si zacala uvedomovat sovju vysku :D) na strednej bolo dost spoluziacok vysokych aj 180cm, takze tam by to nebolo nejake terno :D a myslim si, z ena vysokych znemach vyzera vsetko lepsie, su an tom lepsie proporcne aneviem kto vymyslel ze opatky nie su pre vysoke zeny O.o praveze na nizkych zenach vyzeraju dost vtipne, ako take kopyto na nohe, tym nechcme nikoho urazit, ale posobi to ako complex, hlavne ak ma taka nizka zena 20cm ihlicky, na vysokych to posobi sebavedomo, ze nema problem byt este vyssia :) a mne s anapriklad ani vysoki chlapi moc nepacia, tak okolo mojej vysky su naj (aj moj priatel je vysoky ako ja ) vobec mi nevadi byt dokonca vyssia od muzov ci s opatkami alebo bez, aj tak pre mna najkrajsi muz sveta zac efron je relativne nizky (173cm) takze nizkych chlapov zavrhovat nebudem, vyska z nich muzov nespravi :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani z teba výška nespraví krajšiu ženu než si. Neviem kde berieš tú drzosť tvrdiť, že vysoké ženy sú na tom proporčne lepšie. Proporcie resp. tvar postavy záleží od stavby kostry- či má žena pekné boky=široká panvová kosť, veľkosť pŕs, veľkosť brucha resp. šírka pásu, to či je tá žena normálnej hmotnosti alebo je podvyživená alebo má nadváhu. Čo s tým má spoločné výška??? Poznám kopu vysokých žien s otrasnými postavami buď sú rovné ako pravítko a nemajú žiadne boky alebo nemajú skoro žiadne cecky, alebo sú tlsté.Neviem kedy vznikol ten smiešny názor že čím je žena vyššia tým je krajšia pretože ak je to škrata tak čo má z toho že má 180cm ? Ani keby mala dva metre pokiaľ je škaredá tie dva metre jej aj tak nepomôžu k tomu aby opeknela. :D

      Odstrániť
    2. Je pravda, že všetko závisí od konktrétnej stavby postavy, ale logicky je samozrejmé, že vyššia postava bude na tom proporčne lepšie ako nižšia, inak by v modelingu napríklad nebola považovaná výška za ďôležitý parameter. Jasné, že sú vysoké ženy s otrasnými postavami, tak ako aj nízke s peknými. Avšak na porovnanie vysoká žena a dobrá postava vs. nízka a dobra, tak je jasné kto z toho vyjde lepšie. A na margo komentáru, poznám skôr nižšie s horšími postavami ako tie vyššie. takže niečo na tom bude.

      Odstrániť
  27. Lady Momo ty sa v prvom rade nauč písať. Čítanie tvojho komentára mi dalo zabrať hoci som gramotná od prvej triedy ZŠ. A ešte niečo vysoké podpätky nevyzerajú smiešne na nízkych ženách ani nepôsobia, že žena ktorá je nízka a nosí ich, ich nosí preto lebo má komplexy. Neviem kde a kedy vznikla tá povera, že ženy ktoré sú nízke nosia vysoké topánky preto aby boli vyššie lebo majú komplexy. Nemajú mať z čoho komplexy, nosia ich preto lebo je to elegantná dámska obuv a nie preto že by im vadila ich telesná výška. PS: jediné topánky ktoré pôsobia ako kopytá sú tie z vysokým podpätkom a mohutnou vysokou platformou. Tie pôsobia ako kopytá aj na vysokých ženách pokiaľ tie ženy majú chudé nohy, lebo nie je nič horšie ako kombinácia nožičky ako paličky a mohutne pôsobiace vysoké topánky s hrubou platformou.

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Ja pouzivam anglicku klavesnicu, takze diakritiku si odpustim a bezne preklepy z rychleho pisania s kombinaciou faktu, ze som sa nikdy nenaucila ATF nemaju nic spolocneho s negramotnostou. A teraz k veci: verim, ze 150-160cm zeny maju mat z coho komplexy a vychadzam z toho, ze dnesna spolocnost skor vyzdvihuje nizke zeny ako vysoke, skor padne kritika na vysoke zeny, pricom si uprimne myslim, ze tie vysoke maju ovela viac vyhod (nemyslim teraz take, co meraju 190cm a viac). A velakrat sa vsade spomina, ze vysoke zeny by nemali nosit opatky a vkuse niekde citam: ,,Som vysoka, nemozem nosit opatky..." a vzdy nad tym krutim hlavou, moj nazor je, ze vysokej zene opatky svedcia viac. Tie obkecy v komentari nadomnou su uz mimo temy, ak ma niekto palicky, tak to nevyzera dobre celkovo a je to OT k tomu, co som pisala.

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Ja mám 183 cm :) a opätky milujem :) kedysi som mala strašné komplexy tak, ako píše nejedná z Vás, že som bola častovaná blbými poznámkami. Ale zistila som, že tie poznámky vždy rozprávajú krpatí ľudia, čo majú komplexy menej cennosti. Takže u mňa v botníku sú topánky všetkého druhu :D, keď chcem byť odvážne dám si 10 cm tigrované lodičky :D ak plánujem veľa chodiť tak botasky atď. A poznámky typu by som ťa bral, kebyže bola nižšia sú blbosti. Ten kto má záujem Vás zabalí či máte 180 cm alebo 165 :D Môj partner má len 175 samozrejme pri ňom opätky nenosím, ale vždy mu v nich pripadám sexi i, keď mám pomaly 188 cm s opätkami :D Takže dámy, ktoré ste vysoké nehanbíte sa ukázať svetu aj s riadnymi opätkami sme krásne a sexi :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wau, tak to je perfektné. Obdivujem a chválim :-) Tak to má byť, treba byť sama sebou.

      Odstrániť
  30. Presne tak ako si povedala :) treba byť sama sebou, pretože, keď sa človek neustále bude prispôsobovať štandardom spoločnosti, nikdy si neužije život naplno.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!