Zbavte sa celulitídy s Cellu-Cup!

By Zuzulienka - 30.4.14

Celulitída je v dnešnej dobe  veľmi často skloňovaný pojem. Dnešné médiá ju tak spropagovali, že je dobre známa každému z nás, teda hlavne každej z nás. Je to totiž problém nás žien (aj keď ani niektorí chlapi sa jej vraj nevyhnú) a trpí ňou až 90% žien po celom svete. Nie je to pritom žiadna smrteľná choroba, iba neesteticky vyzerajúca pokožka, ktorá nám však často nedá spávať. My ženy totiž chceme byť krásne, chceme sa páčiť a chceme dobre vyzerať. A to jednoducho s hrboľatou pokožkou, vyskytujúcou sa hlavne na stehnách a zadku, proste nejde. Preto stále hľadáme, skúšame a chytáme sa akejkoľvek novinky, ktorá vyjde na trh s prísľubom: „ Zbavte sa celulitídy.... rýchlo a pohodlne... navždy...“. To sú totiž slová, ktoré chceme počuť a výsledok, ktorý od daného produktu očakávame.


Na trhu je množstvo krémov a gélov, salóny krásy ponúkajú veľa procedúr a prostriedkov, ako sa tej mrchy raz a navždy zbaviť. Pravda však je, že väčšina z nich nefunguje, alebo funguje len čiastočne a dočasne. A zbaviť sa celulitídy nie je záležitosť jedného dňa. Je to dlhá cesta, ktorú musíte podporiť viacerými faktormi, teda nie sa spoliehať len na nejaký zázračný krém. 
Nedávno som však dostala ponuku na zaujímavý a nevšedný produkt, ktorý je úplne iný, ako všetky ostatné prípravky určené na celulitídu, ktoré som doposiaľ skúšala, či o nich počula. Po týždňoch testovania by som vám rada o ňom povedala a zhrnula moje skúsenosti s ním. Som totiž milo prekvapená :)

Volá sa CELLU-CUP!
CELLU-CUP je malý masážny nástroj vyrobený zo silikónu, v tvare čínskej banky alebo akéhosi pohárika s oválnym dnom. Je vyrobený z ekologických materiálov, je nerozbitný, ľahko skladovateľný, ľahko ovládateľný a hlavne bezpečný. Na manipuláciu s ním nepotrebujete žiadne špeciálne ovládanie, ani príslušenstvo. Má jedinú podmienku: nepoužívajte ho nikdy na suchú pokožku.


Kto ho vymyslel?
Cellu-Cup vymyslela Chantal Faivre, ktorá po druhom tehotenstve bola zo svojej celulitídy nešťastná. Keď už vyskúšala všetko možné a nič nezaberalo, prišiel jej manžel fyzioterapeut s úžasným nápadom. Vytvoril silikónovú vákuovú banku a Chantal sa pustila do pravidelného používania. A keď prišli výsledky, chcela sa s radosťou a úspechmi podeliť aj s ostatnými ženami...

Ako funguje?
Táto drobná zázračná vecička funguje na princípe tradičnej čínskej banky, je neinvazívna a neškodná. Ak ste niekedy boli na bankovaní, tak isto viete o čom je reč. Bankovanie spočíva v tom, že sa banka priloží na pokožku tak, aby sa vytvoril podtlak, čím sa vsaje do banky časť kože. Tým pádom je táto časť pokožky automaticky prekrvená, zlepší sa krvný obeh a pokožka je oživená.


CELLU-CUP funguje podobne. Keďže je zo silikónu, jednoducho ho stlačíte prstami a priložíte na pokožku v miestach s výskytom celulitídy, kde sa vám pekne prisaje. Následne ním začnete prechádzať po pokožke a jemne ju tak masírovať. Pozor však, nikdy ho nepoužívajte na suchú pokožku! Aby masírovanie s ním bolo čo najpríjemnejšie, je dobré použiť nejaký masážny olej, nie krém, pretože ten sa rýchlo vstrebáva.

Ideálnou voľbou je tento olej vyrobený z piatich vzácnych olejov organického pôvodu:
- arganový olej - hydratuje pokožku
- olej z hroznových jadier - má antioxidačné vlastnosti
- marhuľový olej - pôsobí revitalizačne, osviežujúco, spomaľuje starnutie kože
- mandľový olej - má zmäkčujúce, vyživujúce a upokojujúce účinky
- pomarančový olej - dodáva oleju sviežu vôňu, pôsobí tonizačne a podporuje tvorbu kolagénu.
Olej má obsah 90 ml a na telo ho nanesiete jednoducho pomocou pumpičky. Stačí pár streknutí, následne olej rozotrite a môžete priložiť Cellu-cup a masírovať.


Používanie Cellu-Cup je úplne jednoduché. Najprv si na oblasti, ktoré chcete masírovať naneste zoštíhľujúci olej, alebo akýkoľvek iný olej. Poriadne ho rozotrite a priložte Cellu-cup. Následne ním prechádzajte po pokožke:
- 4 minúty vertikálne a horizontálne
- 3 minúty pokračujte vlnkovitými pohybmi
- zakončite 1 minútou hĺbkovej masáže
Teda spolu masírujete každú oblasť 8 minút. Je však dobré dodržiavať aj pravidelnosť, preto používajte Cellu-cup 3 - 4 krát týždenne. Masáž si však môžete upraviť aj podľa vlastných potrieb a stupňa celulitídy.


Ako som s CELLU-CUP spokojná?
Táto vecička je naozaj úžasná. Používam ju už niekoľko týždňov, približne 3 krát za týždeň. Masáž aplikujem väčšinou po cvičení a osprchovaní sa, natriem sa olejčekom a masírujem. Pokožka sa už pri samotnej masáži krásne prekrví a normálne cítim, ako sa v nej rozprúdi krv. Po ukončení masáže cítim na ošetrených oblastiach veľmi príjemný pocit, pocit, že sa tam naozaj niečo deje a že som pre seba urobila niečo prospešné. Pokožka je krásne napnutá, prekrvená, hladká a jemná a to aj na druhý deň po aplikácii. Musím povedať, že za mesiac používania sa mi pokožka na stehnách a zadku (teda na miestach, kde som Cellu-cup používala) krásne vypla, vyhladila a zaznamenávam aj viditeľnú redukciu celulitídy. Ako som už písala na začiatku, boj s celulitídou je dlhá cesta a ani s Cellu-cup nemôžete očakávať odstránenie celulitídy za jeden týždeň. Je to však skvelá inovatívna vecička, ktorá na celulitídu naozaj pomáha a ja v masážiach s ňou určite budem pokračovať ďalej a odporúčam ju aj vám. Leto je totiž čoskoro tu, a


Samotný pohárik stojí 24 €, olej 17 €, no najvýhodnejšie je zakúpiť si celý set za 36,90 €.
Nakúpiť môžete priamo na stránkach www.cellu-cup.sk

Ak chcete dosiahnuť maximálne výsledky, určite je dobré podporiť používanie Cellu-Cup správnou životosprávou, dostatočným pitným režimom a pravidelným cvičením.

Čo na túto špeciálnu vecičku hovoríte? Zaujala vás? Či dokonca ste ju už skúšali?
Majte krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Vyzerá to zaujimavo, ja som žatial nevyskúšala žiadnu vecičku na celulitídu, vlastne som ju nikdy ani neriešila, ale zjavne to môže byť dobrý pomocník :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tiež nikdy nič podobné neskúšala, ked tak len nejaké krémiky, ktoré žial boli väčšinou neučinne. Ale toto je fakt super.

      Odstrániť
  2. Mna urcite zaujala. Cena sa mi zda byt vysoka ale uz teraz mam v hlave par napadov ako nahradit ten poharik, uz len zistit ci to bude fungovat. :) Niejake zlepsenie u mna som postrehla pred par mesiacmi ked som mala v praci tzv chodiacie obdobie. Stale na nohach, ale teraz mam opat sedave obdobie a uz vidiet ze pokozka nieje uplne hladka a do leta je treba dat ju do poriadku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No cena je trošku vyššia. Tak to je skvele, že si takto mala taku chodiacu vzpruhu :) Zmenu telo vždy postrehne :)

      Odstrániť
  3. Zaujímavý masážny nástroj, a tak málo stačí, že? Len cena je trošku privysoká aj na mňa. Asi budem musieť zdvojnásobiť cvičenie, zlepšiť životosprávu a piť viac vody a možno to zvládnem aj bez tohto produktu. Ale Ty si o tom tak dobre napísala, že by ma tá cena nemala odradiť. Ktovie, možno si ho kúpim. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cvičenie je určite jedným z naj pomocnikov na celulitidu - len tak dalej Katka. Toto všetko su len podporne prostriedky. Myslim, že toto je síce na prvý pohlad jednoduchý, ale učinny pomocnik. Ja ho kombinujem s cvičením.

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. To áno, je vyborny a oblubila som si ho. Pokračujem s používanim nadalej :)

      Odstrániť
  5. Neeeskutočne predražené, podobné sa dá kúpiť (vlastne v podstate je to to isté) cez ebay za cca 9EUR aj s poštovným. Dokonca sú tam 2ks na obidve nohy - ušetríte tým čas :-) ja to mám odtial a je to super, v zelenej farbe je najlacnejšie
    http://www.ebay.com/itm/Wonder-cupping-glass-2-Silicone-Vacuum-Cup-Anti-Cellulite-Massage-Set-of-2-cups-/261467554744?pt=UK_Health_Massage_RL&var=&hash=item3ce0ae43b8

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!