Peeling - pomocník pre hladkú pokožku

By Zuzulienka - 26.5.14

Dennodenne sa naša koža neustále obnovuje. Staré bunky odumrú a odpadnú a nahradí ich nová koža. Neviem ako vy, ale ja sa aspoň občas snažím svoje telo zbaviť odumretých kožných buniek. Na to nám slúžia peelingy. Odporúčajú sa hlavne pred letom a opaľovaním, pred prvou návštevou solária a po lete. Avšak nie je na škodu ich používať pravidelne aspoň raz za týždeň - dva. Určite nie častejšie, potom si kožu zbytočne drhnete.


Na trhu je množstvo peelingov, stačí si len vybrať. Ja vám dnes predstavím tri, ktoré mám aktuálne doma. O niektorých som vám už písala.

Tento peeling je tak trochu iný ako ostatné. Obsahuje celý rad aromatických olejov a soli z Mŕtveho mora. Mŕtve more samo o sebe obsahuje množstvo minerálov a preto tam chodí veľa ľudí relaxovať a liečiť svoje problémy.

Peeling je obohatený o kokosový olej, sezamový olej, avokádový olej, olej zo sladkých mandlí, hroznové semienka, olivový olej, jooba, vitamín E a spomínané minerály z Mŕtveho mora. Peeling má jemnú vôňu po ružiach a pokožku krásne vyhladí. Vadí mi na ňom akurát nepraktické balenie, z ktorého musíte peeling naberať rukou a s dlhými nechtami je to dosť nepohodlné.
Tento peeling dostanete kúpiť v eshope s prírodnou kozmetikou swww.jvnatur.sk


Avon Senses Peeling Tropics (Fruit & Kiwi)
Táto značka je známa každej z vás, určite ste si tam už pár vecí kúpili. Ja aj peeling, už niekoľkokrát, pretože som s ním naozaj spokojná. Páči sa mi, že peelingy od Avonu vždy krásne voňajú. Inak tomu nie je ani pri Tropics peelingu z radu Senses. Peeling je v 200ml zelenej tube, z ktorej ho ľahko dostanete von. Stačí tubu jednoducho stlačiť a požadované množstvo si naniesť do rúk. Peeling je priesvitnej gélovej konzistencie s jemnými zrniečkami a poskytne pokožke naozaj jemnú starostlivosť. Navyše tá vôňa.... hmmmm.


Tento peeling je najjemnejší zo všetkých troch. Preto je dobré ho používať najmä na citlivé časti pokožky, ako je hrudník, ruky, tvár. Je úplne jemnej konzistencie, ako keby nemala ani žiadne zrniečka. Ale zrniečka predsa len má a vy už po chvíli drhnutia sa s ním uvidíte ako peelinguje. Vonia naozaj po hrozne, až by som povedala, že dosť sladko. Pokožku vyhladí a mám pocit, že až prečistí, taká zostane po ňom biela.


Používate peelingy? Ako často? Aký je váš obľúbený?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Používám peeling přibližně 2krát týdně :)) teďka používám jeden od Garnier ten je super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pouzivam a niekedy aj dvakrat za tyzden. Mam svoj domaci, ktory by vraj mal napomahat aj proti celulitide, ale v tom som rozdiel nezaznamenala :D Je to zmes cerstvo pomletej kavy, trstinoveho cukru a kokosoveho oleja. Neodporucam nikomu, kto nema rad upratovanie kupelne :D .

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja používam peeling 1-2 krát týždenne :) Vyrábam si svoj domáci :) ale občaš použijem peeling od avonu :) ale nevidím medzi nimi nejaký velký rozdiel :) ked ten od avonu miniem tak si ho určite znova kupovať nebudem ale vyrobím si svoj:)
    (Ako vždy krásny článok) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. používám vanilkový ze Sephory a nemůžu si ho vynachválit:)

    Eva ♡ life

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja používam tiež od Avonu ale z rady Planet Spa s olivou :) alebo potom si robím také domáce, s medom, kávou .. no používam to len raz za týždeň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som si kupila olejový s morskou solou od balea, predpokladám, že je ako ten tvoj od health and beauty no ale ja neviem či sa mam ešte po nom natierat, ked pokozka je po nom taka premastena hydratovana?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já mám peelingy moc ráda. Většinu mám teda z Avonu, nebo od Baley, ale ráda bych vyzkoušela i Health & Beauty. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!