Veselá riasenka Dermacol 1000 Lashes Volume Build Up

By Zuzulienka - 10.5.14

Príjemné sobotné ráno!
Dnes by som vám chcela predstaviť jednu veselú riasenku Dermacol 1000 Lashes Volume Build Up. Veselú preto, lebo to bolo prvé, čo ma napadlo, keď som ju odbalila a zbadala jej obal. Je farebný, pestrý, proste úplne iný ako ostatné, preto ho v regáloch v drogérii určite neprehliadnete.
Riasenka by mala dodať riasám extra hustotu a predĺženie, a sľubuje viacnásobné vrstvenie bez tvorenia hrudiek.Krásne by mala obaliť každú jednu riasu a zvýrazniť aj tie najjemnejšie riasy. Navyše obsahuje olej z hroznových jadierok a sladkých mandlí, ktoré riasy vyživujú a chránia.


Kefka riasenky je klasická s rovno zastrihnutými štetinkami po celom obvode. Musím sa priznať, že mám radšej plastové kefky, tieto už u mňa ostali akosi v zabudnutí a používam ich výnimočne. 
Maskara je krémová a čierno-čierna (iný odtieň tejto riasenky zatiaľ dostupný nie je), zdá sa mi, že je však príliš mokrá, ale na druhej strane si hovorím, že to je asi zámer, aby ste mohli nanášať niekoľko vrstiev bez vytvorenia hrudiek.
S riasenkou sa celkovo pracuje veľmi dobre.


Prvá vrstva riasy jemne zvýrazní, na moje pomery je to dosť slabé a určite ňou hneď dlhšie a hustejšie riasy nevykúzlite. 


Po zaschnutí prvej vrstvy, preto nanášam druhú vrstvu a tá už riasy krásne obaľuje, predlžuje a zároveň zhusťuje. Hneď sú výraznejšie!


No a tretiu vrstvu už radšej neskúšajte. Teda aspoň mne už začala riasy zlepovať a vyzerá to nepekne a prehnane. Dve vrstvy bohato postačia.


Osobne mám najradšej riasenky, ktorými riasy predĺžite, či zhustíte hneď prvou vrstvou. A že také sú, to mi verte! Avšak napriek tomu, že táto to dokáže až po druhej vrstve, môžem povedať, že sa mi páči, a som s ňou spokojná.

Cenovo vychádza okolo 7 - 8 € a kúpite ju nielen v drogériách, ale aj priamo v eshope www.dermacol.sk

Skúšali ste ju? Ako sa vám páči obal?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Neskúšala som, ale máš pravdu design obalu je opravdu veselý.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám ju a myslím si o nej to isté čo ty. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zkušenosti s ní nemám (zatím :D) ale design vypadá super. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám ju a mne teda absolútne nevyhovuje a tak poputuje sestre =). Prepáč, ale ten (princeznovský )kurzor ma rozčuľuje =D.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!