Dermacol Shimmering Lip Gloss

By Zuzulienka - 5.6.14

Krásne štvrtkové ráno, milé dámy.
Dnes by som vám v rámci spolupráce chcela predstaviť Trblietavý lesk na pery od Dermacol. V prvom rade musím povedať, že lesky na pery vôbec nepoužívam. Používala som ich niekedy dávno, ešte v dobe, keď mi bolo – násť. Potom som však na ne akosi zanevrela, prišli mi nepohodlné, hlavne preto, že sa na ne stále lepili vlasy.


Preto som bola dosť zvedavá na to, ako si sadnem s týmto leskom na pery a hlavne ako si naň zvyknem po toľkých rokoch nepoužívania.
Shimmering Lip Gloss je lesk s jemnými trblietkami v 8 rôznych a jemných odtieňoch. Pery by mal krásne rozžiariť, zanechať na nich trblietavý lesk, jemne tónovať a dodať im šťavnatosť.
Navyše, ako vieme, lesky dodávajú perám aj plnosť a tvar, preto vyzerajú s nimi väčšie. Sľubuje teda našim perám všetko, čo chceme – sviežosť, šťavnatosť, plnosť, jemnú farbu.
A ja vám môžem hneď potvrdiť, že splnil to, čo sľubuje.



Čo ma ako prvé zaujalo u tohto lesku je jeho obal. Nie je oválny, ako som bola pri leskoch vždy zvyknutá, ale je taký akoby jemne zlisovaný. Ľahučko ho otvoríte a lesk v malých množstvách pomocou aplikátora nanesiete na pery. V malých množstvách preto, lebo na jeden krát sa vám nepodarí aplikátorom naniesť dosť lesku na pery. Jednoducho aplikátor je maličký a to je asi aj jediná drobná chyba na tomto produkte.
Avšak nevnímam to zas ako niečo veľmi rušivé, vždy lepšie, ako keby som mala aplikátorom nabrať zbytočne veľa lesku, ktorý by mi stekal. Takto ho nanesiete na pery akurát potrebné množstvo, aj keď na viackrát.


Lesk sa po nanesení perám krásne prispôsobí, mám pocit, že vyplní každú jamku, či priehlbinku a perám tak naozaj dodá plnosť a tvar. Na perách pôsobí naozaj príjemne, vôbec mi nevadí, naopak cítim sa s ním dobre. Perfektne na ne priľne a vôbec nesteká, ani nepôsobí prehnane mokro.


Odtieň 02, ktorý mám pery vôbec netónuje, je skôr priehľadný, avšak pery rozžiari a vyzerajú tak naozaj krásne šťavnato. Na fotkách sa mi to nepodarilo tak dobre zachytiť.



Príjemne ma prekvapila aj jeho výdrž, vydrží na perách min. 4 hodiny, nie ako niektoré lesky, ktoré treba obnovovať každú hodinu.Navyše jeho krásna vôňa sladkého hrozna je na zjedenie. 

Záverom môžem teda povedať, že som s týmto leskom naozaj spokojná.
Kúpite ho v drogériách, alebo priamo v eshope www.dermacol.sk za cenu 3,79 €.

Máte radi lesky na pery? Aký je váš najobľúbenejší? Skúšali ste tento?
Pekný deň!

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Lesky pouzivam rada a tenhle vypada moc dobre:)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Väčšina leskov podľa mňa vyzerá tak trocha lacne, ale tento je krásny. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásnej :) já lesky používám docela ráda, ale o trošku víc asi rtěnky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá skvěle :) Já teda moc lesky nepoužívám :)) Lepší jsou pro mě teďka rtěnky :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lesky na pery som mala rada tiez ako ty, ked som bola mladsia, teraz skor preferujem ruze alebo farebne balzamy na pery, ale tento lesk od Dermacolu vyzera naozaj skvele, mozno sa po nom kuknem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tenhle lesk je nádherný!:)) Určitě se po něm kouknu v drogérii:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. niekedy som lesky používala vkuse, dnes mám doma ešte zopár ani neotvorených a tento od dermacolu sa mi veľmi páči, hlavne odtieň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krásne balenie, myslím že tento lesk sa im vydaril :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nice color:)
    please visit me in free time:)
    http://mesmerize87.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vyzerajú krásne :) určite sa naň pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!