Letné novinky od Yves Rocher

By Zuzulienka - 29.6.14

Krásne slnečné nedeľné ráno!

Leto sa nám rozbehlo v plnom prúde a preto je najvyšší čas pretriediť trošku kozmetiku a zamerať sa hlavne na tú s ľahkou, sviežou a letnou vôňou. Nehovorím len o parfémoch, ale aj o kozmetike všeobecne. Veď, čo môže byť lepšie, ako sa počas sprchy zahaliť do hustej peny a rozmaznávať každý kúsok svojho tela...
Ak ste práve v štádiu hľadania niečoho takého letného, sviežeho a krásne voňajúceho, tak tu mám pre vás dva typy od Yves Rocher. 


O tejto kozmetike na blogu už dlhšie nebola reč, preto je najvyšší čas to napraviť. Stále som na ňu nezanevrela, aktuálne používam od nej niekoľko produktov a dvomi z nich sú aj tento sprchový gél a parfum Collection Été. Collection Été je limitovaná edícia, ktorá vonia po sviežosti, dodáva pocit zmyselnosti a vytvára letnú náladu. 

Začnem sprchovým gélom. Klasická fľaštička, modrozelený obal a hustá gélová konzistencia s vôňou mandarinky a bergamotu vytvárajú z neho sprchový gél, ktorý navodí neopakovateľnú letnú atmosféru. Gél je naozaj hustý, pri sprchovaní vytvárá bohatú penu a zanecháva pokožku čistú a sviežu. Vôňa je jemnučká, musím povedať, že ju po osprchovaní sa na tele už necítim. Avšak to sa dá napraviť, ak použijete nasledujúci produkt:

Toaletná voda - Collection Été - 75 ml
Bola by totiž škoda pri tak krásnej vôni zostať len pri sprchovom géli, preto sa Yves Rocher rozhodol vytvoriť ešte aj toaletnú vodu. 
Táto toaletka v sebe spája svieže ovocné tóny. Jej základom sú iskrivé kvetinové-ovocné tóny, srdce tvorí bergamot a hlavu mandarínka. Tieto úžasné ingrediencie spolu vytvárajú nezameniteľnú ľahkú letnú vôňu.
Modrozelený jednoduchý flakón už na prvý pohľad pripomína more, jeho ľahká vôňa vytvorí pocit sviežosti a prenesiete sa s ňou kdesi na horúce pláže plné slnka a morskej vône. 

Takže pokiaľ sa chcete už teraz cítiť ako pri mori, zadovážte si túto letnú limitovanú edíciu od Yves Rocher. Poponáhľajte sa však, aby sa vám niečo ušlo.

Alebo ste ju už skúšali?
Majte krásnu nedeľu!

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. To vyzerá úžasne letne, wau...neskúšala som ešte ale už len napohľad by som si dala povedať :) Podarené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hovorí sa, že keď si neviem vybrať, tak modrý flakón je istota, určite to platí, aj v tomto prípade.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ještě jsem nezkoušela, ale vypadá úchvatně! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!