Farebné líčenie s Avonom

By Zuzulienka - 14.6.14

Avon vie vždy prekvapiť! Tentokrát mi doma pristál balíček s farebnou dekoratívnou kozmetikou – riasenky, ceruzky a gélové laky na nechty. Balíček dorazil už dávnejšie, no až dnes by som vám rada predstavila farebné líčenie vo fialovej a modrej farbe, vytvorené pomocou ceruziek a riaseniek, ktoré sa v ňom skrývali. Poďme si ich však najprv trošku predstaviť.


Ceruzky a riasenky majú prívlastok BRIGHTS, čo v preklade znamená jasný, pestrý, či žiarivý. A presne taká táto kozmetika je. Pestrá – teda farebná – ceruzky nájdete v 6 farebných prevedeniach, riasenky iba v troch, a žiarivá – teda s drobnými trblietkami, ktoré oči prejasnia a rozžiaria.

Aj ceruzky aj riasenky boli zabalené, aby ste si boli isté, že s nimi naozaj nikto nemanipuloval a ani ich nikto nepoužíval. Toto vždy oceňujem aj v drogériách, keď je kozmetika ešte v ďalšom ochrannom obale, a len jeden produkt je určený na testovanie.




Ceruzky vyzerajú na prvý pohľad úplne bežne, avšak v takýchto žiarivých farebných prevedeniach s drobnými trblietkami, ktoré sú na leto ako stvorené, nájdete málo ceruziek. Oceňujem, že sú vysúvateľné (strúhacie by ste u mňa vôbec nenašli, nepoužívam ich) a v hornej časti sú farebne vyznačené prúžkom, pre lepšiu orientáciu.



Majú krémové zloženie a preto sa ľahko nanášajú. Jednoducho s nimi vytvoríte rovnú linku, tenšiu, či hrubšiu na krásne zvýraznenie očí. Neodporúčajú sa používať do vnútorného kútika oka, no ja som ich použila. Naviac sú vodeodolné a vydržia na očiach naozaj celý deň.


A žiarivé farby, ľahká manipulácia a vodeodolnosť – tak to je všetko, čo v lete v líčení vyžadujeme.
Aktuálna ceny: 2,40 €.

Riasenky Avon SuperSHOCK Brights
Tieto riasenky dostanete v troch farebných prevedeniach. Ak máte rady farebnosť na očiach, tak sú tu práve pre vás – zelená, modrá a fialová. Samozrejme, že sú aj v čiernej a hnedej, no o tých teraz písať nejdem. Ku mne sa dostali v odtieňoch Violet a Royal.



Riasenka vyzerá na prvý pohľad luxusne a masívne. Má veľkú umelú kefku, ktorú lemujú krátke a dlhé štetinky. Kefka je naozaj hrubá a v porovnaní s inými riasenkami dosť veľká. Čo však nie je jej chybou.


Riasenka sľubuje až 12x väčší objem a intenzívny pohľad! Každé farebné prevedenie je určené pre iné oči.
Modrá – pre sivé a bledomodré oči
Fialová – zelené a modré oči
Zelená – hnedé oči
Riasy naozaj krásne prečeše, zhustí a zvýrazní.
Aktuálna cena: 3,50 €.

A ako teda vyzerajú na očiach?


 Fialové líčenie:


Modré líčenie:


Celkovo som pri líčení zistila, že fialová je celkom vhodná na bežné nosenie, nie je totiž taká výrazná. Modrá je však už o niečom inom. Tá oči úplne rozžiari a je výrazná až príliš, preto by som ju volila skôr na diskotéku, či nejakú párty na večer, než na bežné denné nosenie. Ale to som ja. Možno niekto má rád výrazné líčenie aj cez deň.

Tak, čo poviete, ktorý odtieň a ktoré líčenie sa vám viac páči?
Skúšali ste tieto kozmetické vecičky od Avonu?

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Ta modrá už moc září, ale ta fialová kombinace vypadá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fialová je super! Na ni jsi mě teda celkem dost nalákala, ale ty modrá už je až moc výrazná :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zblízka je to trošku divné, ale videla som už jednu kočku takto nalíčenú a zdiaľky to vyzeralo super :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. sweeeet!!!
    do you follow each other?
    let me know!
    http://defishencia.blogspot.ru/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podľa môjho názoru, aj keď máš modré oči, to modré líčenie ti veľmi svedčí. A máš pravdu, tá fialová neni až taká výrazá, dala by sa použiť aj na bežné nosenie treba do práce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tiez som si zadovážila tu fialovu spirálu:P tesim sa z nej

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Modrou miluju, ale na očích se mi moc nelíbí, zaa to ta fialová vypadá dokonale :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!